• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken anneliğime küfür yedim.

okuyunca ne kadar üzüldüm...agzim acik kaldi :53:
geciktiysen esin de merak ettiyse, arayip sorabilirdi seni, sonucta hamilesin...sanki sen karnindaki cocugu hic düsünmüyormusun gibi...tövbe tövbe:19:
sinir oldum simdi bu duruma...
asil o böyle yapmakla ne esini ne de karnindaki cocugunu düsünmemis ve cok üzmüs...

aceba hamileyken calismani istemiyor mu? o yüzden mi bu bahaneleri bulup sana böyle yapiyor?

bence konusma, tavrini belli et, hatasini anlasin...

sorarsa da "bebegimiz ve ben sana küstük. babamizdan böyle bisey beklemezdik" dersin

sabah 6 da kalktım akşam dersim var diye yemek yaptım.bu mu hakettiğim.çamaşırı bile sabah atıp öğlen arası gelip seriyorum.tamam kendisi de temizlikte yardım eder, bazı akşamlar yemeği o yapar ama ben bu lafın üstüne yüzünü bile görmek istemiyorum.içinden bişeyler koptu sanki...

valla okadar yardımı ben hamile değilken eşimde yapıyordu.yapacak tabi siz canınızın kıymetini bilmezseniz başkası hiç bilmez.fedakarlık yapmayın asla bilinmiyor.sonra dersiniz bumu hakettiğim die.ayrıca okadar sizi düşünse sabah kalkıp yemek yapmanıza izin vermez.siz çamaşırı attıysanız eşiniz asar.kaldıki uzanmamanız lazım.valla benim camlar kocamı beklio ve ben çalışmıyorum.balkonlarıda o yıkar.allah korusun ben kayıp düşsem ne olacak.yani bunlar zaten yapması gerekenler bunun yanında size melek gibi davranması lazım.ikiniz için bişeyi siz tek başınıza yapıyorsunuz.ha kocam melek değil elbette onunda hataları oluyor.ama enazından dikkat ettiğine şahidim.valla ne yaparsanız gebelik zamanında bişeyler belki değişir.sinirlerine hakim olmak zorunda o bir baba olacak.

iyi akşamlar herkese

dün birden çıkmak zorunda kaldım.aniden geldi söylenerek yattı.Aynı okuldayız bi de. Bütün gün konuşmdım yokmuş gibi davrandım.
Akşam eve geldim yemeğimi yedim derse gittim geldim duş aldım. o hala oturma odasında taılıyor dünkü gibi. ben de yatak odasına geçip kapyı kapadım. bakalım ne zaman kadar devam edecez böyle.

bazı arkadaşlar boşanılacak bir sebep değil ama süründür demiş.adamda en ufak bir pişmanlık belirtisi yok özür de dilemedi. eğer hiçbirşey yapmazsa evlilğe devam edemeyeceğim. bugün okulda da farkettim dünkü küfürden sonra bana başka biri gibi geliyor görmek konuşmak istemiyorum. birden nasıl soğudum anlatamam..

istersen bu yorumları okuttur
herkes bol bol saydırmış kocana
aklı başına gelir belki
sende üzülmemeye çalış, bebiş hisseder herşeyi, Allah huzur içinde kucağına almayı nasip etsin

gündüz yazdığım yorumumdaki kızılcık sopası fikrinde ısrarcıyım:1:..lütfen taviz vermeyin,şimdi sizden bir tepki bekliyor kendisini nazlayın istiyor bence.

tabikide hafife alinacak bir durum degil

ama o seni kizdirdigini, kirdigini anlamis ve uste cikmak icinde o cocuk ac degilmi, nasil annesin sen diyerek sen kotu hisset sen suclu hisset o sucluylen sucsuz durumuna gelsin diye seni zayif ve hassas bir noktadan vurmaya calismis :19:

tabikide hafife alinacak bir durum degil

ama o seni kizdirdigini, kirdigini anlamis ve uste cikmak icinde o cocuk ac degilmi, nasil annesin sen diyerek sen kotu hisset sen suclu hisset o sucluylen sucsuz durumuna gelsin diye seni zayif ve hassas bir noktadan vurmaya calismis :19:

hepsi aynı değil mi? haksızda olsalar suçluda olsalar hep zeytinyağı gibi üste çıkmaya alışmışlar öte git desen çıldırıyolar. madem çocuğunu karını düşünüyosun çalıştırma yorma onları ama olmaz azdaha yesin azdaha kudursun uyuzlar.

sen niye o kadar çok yoğun çalışıyorsun ki..
kendini yorma bence. 20 saatten fazla girme. sanki fazla para kazanınca kıymetli mi oluyosun.

okul ve ev yakınsa size yemek falan getirseydi.O lafları söylediğine belki pişman olmuştur ama azımsanacak bir laf da değil. Ayrıca 33 haftalık hamileyim demişsiniz ama bu kadar yoğun çalışmanız bence hem sizin hem bebeğinizin sağlığını kötü etkilemesin dikkat edin. Sanki biraz dolduruşa gelmiş gibi eşiniz. Birileri, çalışmasın,bebeğe de zarar veriyo gibi laflar ettiyse onların da etkisinde kalmış olabilir.

ne ilginç adam yahu.
nerden biliyormuş bebeğin aç kaldığını.
otursun bir-iki kitap internet karıştırsın.
göbek bağı plasenta bilmem ne.
okumuş adam böyleyse okumamışı nasıl olur acep.
17.30 çokmu geçmiş.
birçok memur o saate dönüyor evine.
iyiki özel sektörde değilmişsin adam zıvanadan çıkardı heralde.
özür diletmeden pişman etmeden konuşma.

ben de tam yazıcaktım, ben 1.5 sene haftanın 3 gunu 10da geldım eve. Hatta mesaiye kalıp gee 1de taksıyle eve döndüğüm oldu.Özelde çalışsaydınız boşayacaktı sizi heralde. Bebeği çok düşünüyorsa akşamları sizin çantanıza atıştırmalıklar koysun siz de geç kalıcak gibi olursanız onları yersiniz. Bu erkekler küfüre bayılıyo kendilerini daha erkek hissediyo heralde

Ya ben de çok kızdım. Sen hassassındır, eşinden ilgi bekliyorsundur. Onun yaptığına bak :( İnşallah pişman olur da gönlünü almayı başarır..

5 yıllık evli biri olarak konuşmak istiyorum ilk önce eşinizin yaptığı hareket çok çok yanlış ama genelde erkeklerin bi çoğu böyle o anda sinirle söylenmiş laflar boşanma böyle hemen verilcek bi karar değil eşinizin artılarını eksilerini düşünün ki bence artıları daha fazladır boşanmayı düşünüyorum diyosunda çocuk varken boşanmak okadarda kolay değil siz bence fazla hassassınız hamilelikten dolayı artık sabah 6 da kalkıp yemek yapmayı bırakın eşiniz hazırlasın size yemek biraz kendinizi nazlandırın erkekler ondan anlıyor ama burda arkadaşlarında yangına körükle gitmesine anlam veremedim

valla sizi düşünmüş herşeyden önce bu belli...
ama konuşmadan evden çıkmak eve gelince yine görmeden konuşmadan yatağa girmek fln çok sinirlendirmiş....
konuşmak istiyodu bellki sen bi görünseydin güzelce konuşsaydın olay buraya gelmezdi...
insanın ağzından sinir anında herşey çıkar...
pişman olmuştur mutlaka...

Normalde her konuya yapıcı eleştiriler yaparım ama senin konunu okuyunca ağzıma "hay senin babalığını s...." cümlesi geldi. O kadar sinirlendim. Sana kızdım ayrıca hem saatlerce ekders al hem sabah 6 da kalk, noldu kıymetli eş veya kutsal anne mi oldun. Kendini neden ezdiriyorsun ki, alma ekders filan al sadece maaşını git okula 3-4 gün gel evde ayağını uzat yat. Babalık kısmını, evin geçimini sağlayarak halletsin anneliğinize küfreden şahıs!

iyi akşamlar herkese

dün birden çıkmak zorunda kaldım.aniden geldi söylenerek yattı.Aynı okuldayız bi de. Bütün gün konuşmdım yokmuş gibi davrandım.
Akşam eve geldim yemeğimi yedim derse gittim geldim duş aldım. o hala oturma odasında taılıyor dünkü gibi. ben de yatak odasına geçip kapyı kapadım. bakalım ne zaman kadar devam edecez böyle.

bazı arkadaşlar boşanılacak bir sebep değil ama süründür demiş.adamda en ufak bir pişmanlık belirtisi yok özür de dilemedi. eğer hiçbirşey yapmazsa evlilğe devam edemeyeceğim. bugün okulda da farkettim dünkü küfürden sonra bana başka biri gibi geliyor görmek konuşmak istemiyorum. birden nasıl soğudum anlatamam..

bunu okuyunca sanki kendi esimi gördüm :44:
ve kendisi dile getirdiginden cok iyi biliyorum ki, ben ona yokmus gibi davranip, sonra yatak odasina gecip kapiyi kapayinca, cok sinirleniyor...
böyle durumlarda benim esim de kesinlikle pismanlik göstermez, özür dilemez, salonda tv önünde takilir, sonra kapiyi ceker gider, istedigi zaman yine gelir...
ve bu 7-8 gün böyle devam edebilir, mevzuya göre...

ama bu pisman olmadiklarini göstermez...sadece bizim gibi acik acik konusmaktan, özür dilemekten nefret ederler, "banane o gelsin" diye düsünürler...
en sonunda yaklasma tavirlari baslar...tele cikmalar, arayip "bisey lazim mi?" sormalar, gelirken eve sevdigin biseyleri getirmeler, "hosgeldin" denince "hosbulduk" demeler, biyik altindan tebessümler, tesadüf dokunuslar vs.

bence de bosanilacak bi durum yok ortada, cok sinirlenmis ve en zayif noktandan vurmaya calismis, bebegin acligini da bahane olarak kullanmis :19:

ben de öyle zamanlarda acayip bi sogudum ondan diye düsünürüm, sonra barisinca herseyi unuturum...

büyüklük sende kalsin, bence coktan pisman olmustur...

33 haftalık hamılsınız

32 haftada dogum ıznınız başladı sız ol halde bıle cocuğumla dogumdan sonra daha fazla bakıt gecıreyım dıye çalışın kocanızdan laf ışitin

hemen dogum ıznınıze ayrılın madem o adar cocuğunuzu dusnuyor akşamları o ek iş bulsun çalışşsın sızde ucretsız ızne ayrılın

bunu okuyunca sanki kendi esimi gördüm :44:
ve kendisi dile getirdiginden cok iyi biliyorum ki, ben ona yokmus gibi davranip, sonra yatak odasina gecip kapiyi kapayinca, cok sinirleniyor...
böyle durumlarda benim esim de kesinlikle pismanlik göstermez, özür dilemez, salonda tv önünde takilir, sonra kapiyi ceker gider, istedigi zaman yine gelir...
ve bu 7-8 gün böyle devam edebilir, mevzuya göre...

ama bu pisman olmadiklarini göstermez...sadece bizim gibi acik acik konusmaktan, özür dilemekten nefret ederler, "banane o gelsin" diye düsünürler...
en sonunda yaklasma tavirlari baslar...tele cikmalar, arayip "bisey lazim mi?" sormalar, gelirken eve sevdigin biseyleri getirmeler, "hosgeldin" denince "hosbulduk" demeler, biyik altindan tebessümler, tesadüf dokunuslar vs.

bence de bosanilacak bi durum yok ortada, cok sinirlenmis ve en zayif noktandan vurmaya calismis, bebegin acligini da bahane olarak kullanmis :19:

ben de öyle zamanlarda acayip bi sogudum ondan diye düsünürüm, sonra barisinca herseyi unuturum...

büyüklük sende kalsin, bence coktan pisman olmustur...

tamamen katılıyorum buna ama konu sahibi arkadaş nerde acaba

Çocuk doğduktan sonraki halinizi düşünmek istemiyorum.
Tırnağına zarar gelse neler olacak kimbilir,böyle bir baba türü var.
Kraldan çok kralcı..
Kim annesinden daha çok düşünebilir ki insanı.
Eşin çok terbiyesiz bir adam arkadaşım,Allah sana sabır versin.

cocuk doğdu hali daha kötü.kocası yetmiyor gibi bir de kaynanası geldi başına tam oldu hersey.

Klasik erkek müsveddesi. Erkekliğin küfür etmekle değil,gerektiği yerde eşinin geçimi sağlayıp rahat ettirmekle olduğunu hatırlatın. Benim de var böyle bir herif müsveddem ama şükür ki kurtulacağım yakında. Üzgünüm belki sizi üzecek ama sizin de sonunuz malesef böyle olacak gibi görünüyor. Hakkımızda hayırlısı...

yazıkki tespitiniz doğrulanıyor gibi sevgili konu sahibi eşinden boşanmayı iyice kafaya koymuş boşanalım demiş inş. hakkında hayırlısı olur ...

istersen bu yorumları okuttur
herkes bol bol saydırmış kocana
aklı başına gelir belki
sende üzülmemeye çalış, bebiş hisseder herşeyi, Allah huzur içinde kucağına almayı nasip etsin

onun kocası aklını başına filan almamış kıza cektirdiği yetmiyor gibi bir de anası gelip kıza yapmadıklarını bırakmamıslar uyuz oldum vallahş.çok üzüldüm durumuna.ALlah yardımcısı olsun elden bişey gelmiyor

Back
X