- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh Ahh nerdeee, adamın yüzünü zor görüyorumBişeyi kırk kere söylersen olurmuş:)))
İstiyorsanız çok güzel bir bebeğiniz olur umarımAhh Ahh nerdeee, adamın yüzünü zor görüyorum![]()
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için , Allah güzel bir gelecek versin 2 tane oğlum var, insan bebek sevmeyi özlüyor ama bu zamanda 2 çocuk bile bir çılgınlıkmış demiyor değilim asa sıra.İstiyorsanız çok güzel bir bebeğiniz olur umarım
Sende etrafta hamileyim diye gezersin:)))
Sağlıkla büyüsünler:)))Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için , Allah güzel bir gelecek versin 2 tane oğlum var, insan bebek sevmeyi özlüyor ama bu zamanda 2 çocuk bile bir çılgınlıkmış demiyor değilim asa sıra.
Açıkçası hiç düşünmüyorum gelinlerimi, o zamana ömrümüz yetecek mi bakalım, bu günlerimiz güzel geçsin inşallah :))Sağlıkla büyüsünler:)))
Eyvah eyvah! İki oğlun mu var?
Umarım iyi gelinler denk gelir:)))
İşte ben de bunu sasırıyorum ..ne adamlar var .evlendıgım günden beri kaynana teroru yasıyorum az cok... Onların yuzunden su an iplerı kopardım..ama eşim annem de annem gözüme gırdırıyor..evlerine de ugramıyorum artık 4 ayda 2 kez o da mecburı sebeplerden.Sİzin esinizde is yok maalesef.
11 senedir annesi esi yüzünden evine gelemeyen adamın size bu konuda ricadan baska bi durumu olmuyorsa cidden cok sanslısınız mi diyim ne diyim bilemedim. Boyle is mi olur ne sacma sorun tamamen kaprisiniz![]()
Yanarım yanarım da hamileyim yapamam kimse gelmesin yapamadığıma yanarım![]()
Merhaba,yazın kayınvalidelere 3 dakikalık yerden ev tuttuk.böyle bir hatayı neden yaptım bilmiyorum neyse daha önceki evimden bi daha bu eve gelmem deyip çıktığı için kaynana yeni eve de gelmeye cesaret edemedi.O zaman tamamiyle kendi terbiyesizliğiydi o konuya girmek istemiyorum.eşim de illa gelin dediğinde bir gün biz geliriz oğlum ama siz çağırın demiş.çünkü lafından dönemiyor.neyse eşim bunu duyduğundan beri her haftasonu beni yiyor annemleri çağıralım diye ama hep bir şey çıktı babam hasta oldu,memlekete gittim vs.şimdi de hamileyim kendime zor yeme içme yapıyorum,halsizim,çabuk yoruluyorum,uykum çok geliyor.Eşim denen düşüncesiz de bunları bilmesine rağmen annemleri çağıralım mı diye bir gol attı az önce şimdi ben buna ne diyim.halsizim desem bugün çıkmayalım diyip pazarımı evde geçirtecek,çağıralım desem misafir ağırlamak istemiyorum hamile halimle zamanında büyük konuşmayacaktı bu eve bir daha gelmem diye.Akıl fikir istiyorum.
İşe gitmediğini nerden biliyorsun konu sahibinin?hamile hamile işe gitmek zorunda kalan insanlar ne yapiyor acaba.
isteyip istememekte haklimisiniz bilmiyorum ama hamileliginizi kullaniyorsunuz gibi geldi bana.
hamilelik hastalik değil ama bizim yeni nesil bayanlarimiz sanirsin son insani onlsr doguracak oyle bir nazlanma tizlanma
Konu sahibine ben de bak veriyorum ama üzülmek ne alaka onu anlamadımUnutmayın oda bir anne ve tekrar anne oluyor
Birine boyun eğmek itaat etmek ayrı birşeydir
Değerlere sahip olmak çok ayrı birşeydir
Kimsenin bu konuda konu sahinini kıskandığını düşünmüyorum
Ben kendi adıma o anneye üzüldüm
En zoru zaten hamileliğin başıdır genelde,ne yaşadığını bilemeyiz.hamile halimle lafı bana mı itici geliyor hamileliğin başlarında özellikle
birde gerekçeniz çok saçma konu sahibi kusura bakmayın
eşiniz bu gerekçeyi kabul edip bunca zaman çağırmamanızı hoş mu görüyor gerçekten?
artık banınız kalkınca yazarsınız
Bence tam tersiÇok iyiyseniz demekki kadın sizi hoş tutuyor.
Ben olsam yüzüne bakarken utanırdım.
Çok bencilce geldi fikirleriniz... bende hamilelik yaşadım düşünüyorum da ne kadar sabırlı ve güçlüymüşüm. Ayrıca ekleme yapayım hasta kaynanam ve görümceme bakıyorum haftanın iki günü şu an ikinci gebeliğim, elhamdulillah hiç vicdansızca davranmadım ne olursaolsun. Altını çiziyorum her ne olursa olsun... Halsizim desem dışarı çıkarmaz pazar günüm evde geçer diyorsunuz gezebilecek kadar iyiyseniz bir gününüzü ayırabilirsiniz... bence herkes kendini davranışlarıyla belli eder kinci olmayın hayat iki günlük..Merhaba,yazın kayınvalidelere 3 dakikalık yerden ev tuttuk.böyle bir hatayı neden yaptım bilmiyorum neyse daha önceki evimden bi daha bu eve gelmem deyip çıktığı için kaynana yeni eve de gelmeye cesaret edemedi.O zaman tamamiyle kendi terbiyesizliğiydi o konuya girmek istemiyorum.eşim de illa gelin dediğinde bir gün biz geliriz oğlum ama siz çağırın demiş.çünkü lafından dönemiyor.neyse eşim bunu duyduğundan beri her haftasonu beni yiyor annemleri çağıralım diye ama hep bir şey çıktı babam hasta oldu,memlekete gittim vs.şimdi de hamileyim kendime zor yeme içme yapıyorum,halsizim,çabuk yoruluyorum,uykum çok geliyor.Eşim denen düşüncesiz de bunları bilmesine rağmen annemleri çağıralım mı diye bir gol attı az önce şimdi ben buna ne diyim.halsizim desem bugün çıkmayalım diyip pazarımı evde geçirtecek,çağıralım desem misafir ağırlamak istemiyorum hamile halimle zamanında büyük konuşmayacaktı bu eve bir daha gelmem diye.Akıl fikir istiyorum.