Hamileyken annemleri çağıralım diyen koca

Hamileliğiniz kötü geçiyorsa kimseyi ağırlamak zorunda değilsiniz. Asıl millet size yardım edip sizi ağırlamalı. Misafir ağırlamak bekar kişi bana bile zor geliyorsa hamile birine zaten çok zor. Boş verin.

Allahım böyle kadınları gördükçe oğlumla gelecekteki iletişimimden korkuyorum.

Korkarım bu gidişle evladınızla sınavınız çetin olacak. Gerçi siz bu düşünce yapısıyla haksızken haklı olmak için çok uğraşırsınız..

Ne kadar çok bencil, tembelliğe bir dolu kılıf uydurmak için taklalar atan, iki kap yemek hazırlamaktan aciz, çıkarı yoksa karşındakine saygı duymayan insan var yeryüzünde..

yemek yapamazsan yaptır iki pide koy gitsin... mesele hamilelik , yorgunluk vs... değil... aranız iyi değil siz görüşmek istemiyorsunuz ve ne bahane üretmeliyim diye sormuşsunuz ? Anlıyorum terbiyesizlik etmiş olabilir ama ne olursa olsun eşinizin annesi. Eşinizii de anlayışla karşılayın , ailesi sonuçta ve görüşmek , çağırmak istemesi çok normal.

İstiyorsanız çok güzel bir bebeğiniz olur umarım
Sende etrafta hamileyim diye gezersin:)))
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için , Allah güzel bir gelecek versin 2 tane oğlum var, insan bebek sevmeyi özlüyor ama bu zamanda 2 çocuk bile bir çılgınlıkmış demiyor değilim asa sıra.

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için , Allah güzel bir gelecek versin 2 tane oğlum var, insan bebek sevmeyi özlüyor ama bu zamanda 2 çocuk bile bir çılgınlıkmış demiyor değilim asa sıra.
Sağlıkla büyüsünler:)))
Eyvah eyvah! İki oğlun mu var?
Umarım iyi gelinler denk gelir:)))

Yaptığı hakaret değil, fitnecilik değil. Suçu anneniz varken, onu ziyaret etmemiş olmak. Bunun karşılığı 11 senedir oğlunun evine girememek.

kadına nasıl davrandıysanız, bir daha gelmem demiş. Yoksa bir küçük ikazla kimse oğlunun evinden kapıyı çekip gitmez.

eğer fitne fesat bir kadın olsaydı, 11 senedir eve de girmişti, Oğlunu da doldurmuştu. Demek ki kadının hamurunda yok o tür hil

en başta haklı olabilecekken, annemle seni bekledik, gelmedin tarzında bir uyarıyla kendinizi anlatabilecekken, yıllardır süren saygısızlığa çevirmişsiniz işi. Çok basit hamlelerle çözebilirdiniz bunu. En fazla telefonla arayıp anne akşam bekliyoruz derdiniz anneniz varken. Siz büyüklük yapmış olurdunuz.

o kadar adetlere önem veriyorsanız, büyüklerin hatrını da bilirsiniz. O da anne, eşinizin annesi, ne emeklerle büyüyor bir çocuk. Küçükken şefkatle büyüttüğün çocuğun, adam olunca bir küçük Hata sebebiyle evine gidememek çok üzücü bir şey. Annesi kim bilir onun yaramazlığından tut, saygısızlığına kadar kaç tane hatasını örtmüştür, böyle büyüyor çocuklar.

eşiniz de paylaşmış aynı saygısızlığı. O sizin annenizi nasıl Eve kabul etmemezlik yapamazsa, sizin de böyle bir hakkınız yok. En başta eşiniz size tepki göstermeliydi, annesine böyle saygısızlık yapmanıza izin vermemeliydi. 1 sene değil, 2 sene değil, 11 sene.. insan annesine değil, başkasına kırılsa, bırakır kinini bir tarafa. O girmiyorsa, sizin çağırmanız gerekirdi.

en başta haklıymışsınız belki bir miktar ama yaptığınız haksızlık hayli hayli aşmış onu.Hep kadınlar Tarafından bakıyoruz biz olaya, ama erkekler nasıl bizim ailelerimize saygı gösteriyorsa, biz de aynı şekilde asgari saygı göstermek zorundayız. Ağaç kavuğundan çıkmış muamelesi yapmaya hakkımız yok.

Sİzin esinizde is yok maalesef.
11 senedir annesi esi yüzünden evine gelemeyen adamın size bu konuda ricadan baska bi durumu olmuyorsa cidden cok sanslısınız mi diyim ne diyim bilemedim. Boyle is mi olur ne sacma sorun tamamen kaprisiniz 😱
İşte ben de bunu sasırıyorum ..ne adamlar var .evlendıgım günden beri kaynana teroru yasıyorum az cok... Onların yuzunden su an iplerı kopardım..ama eşim annem de annem gözüme gırdırıyor..evlerine de ugramıyorum artık 4 ayda 2 kez o da mecburı sebeplerden.
Yuzunu bıle görmek istemiyorum ama eve 11 sene almamak benım harcım degıl..

Yanarım yanarım da hamileyim yapamam kimse gelmesin yapamadığıma yanarım 😁

konu sahibi çok haksız orası ayrı ama bende hamileyim ve yapamıyorum. gerçekten mutfağa girmek işkence. en ufak kokuda midem alt üst oluyor. bazen durduk yere bile midem bulanabiliyor. bu aralar baş dönmem de var neden bilmiyorum..
hamilelik hastalık değil ama kolay bir şeyde değil

Bazı insanlara da iyilik yaramaz.
Kadın sizi yalnız bırakmak istemiş özlem giderim diye. Karşılığına bakın.
Benim kayınvalidem böyle incelik etse minnettar olurdum. Dünürüyle görüşmek istersen gelebilirsin diye arardım. Eminim o da beklemiştir çağırmanızı.
Siz resmen bajane aramışsınız

Merhaba,yazın kayınvalidelere 3 dakikalık yerden ev tuttuk.böyle bir hatayı neden yaptım bilmiyorum neyse daha önceki evimden bi daha bu eve gelmem deyip çıktığı için kaynana yeni eve de gelmeye cesaret edemedi.O zaman tamamiyle kendi terbiyesizliğiydi o konuya girmek istemiyorum.eşim de illa gelin dediğinde bir gün biz geliriz oğlum ama siz çağırın demiş.çünkü lafından dönemiyor.neyse eşim bunu duyduğundan beri her haftasonu beni yiyor annemleri çağıralım diye ama hep bir şey çıktı babam hasta oldu,memlekete gittim vs.şimdi de hamileyim kendime zor yeme içme yapıyorum,halsizim,çabuk yoruluyorum,uykum çok geliyor.Eşim denen düşüncesiz de bunları bilmesine rağmen annemleri çağıralım mı diye bir gol attı az önce şimdi ben buna ne diyim.halsizim desem bugün çıkmayalım diyip pazarımı evde geçirtecek,çağıralım desem misafir ağırlamak istemiyorum hamile halimle zamanında büyük konuşmayacaktı bu eve bir daha gelmem diye.Akıl fikir istiyorum.

Konuyu anlatmadiginiz surece bir sey diyemeyiz ama esinizi evladiniz kendinizi de kayinvalideniz yerine koyun. Ben de hamileyim halim yok ama cagirmak istedigim zaman bir sey yapacak halim yoksa hazir bi pasta aliyorum cay demlemek te o kadar buyuk bir is degil

hamile hamile işe gitmek zorunda kalan insanlar ne yapiyor acaba.
isteyip istememekte haklimisiniz bilmiyorum ama hamileliginizi kullaniyorsunuz gibi geldi bana.
hamilelik hastalik değil ama bizim yeni nesil bayanlarimiz sanirsin son insani onlsr doguracak oyle bir nazlanma tizlanma
İşe gitmediğini nerden biliyorsun konu sahibinin?

Unutmayın oda bir anne ve tekrar anne oluyor
Birine boyun eğmek itaat etmek ayrı birşeydir
Değerlere sahip olmak çok ayrı birşeydir
Kimsenin bu konuda konu sahinini kıskandığını düşünmüyorum
Ben kendi adıma o anneye üzüldüm
Konu sahibine ben de bak veriyorum ama üzülmek ne alaka onu anlamadım

Konu sahibine çok hak veriyorum ,bir kere hamileliğin en zoru ilk üç ay zaten mide bulantıları falan çağırmak zorunda değil ikincisi kayınvalide zaten haksız olmasa kendi evine de kabul etmez zamanında büyük konuşmuş,geri dönememişki muhtemelen oğlu da bunun farkında annesini tanıyor ona göre sesini çıkarmamış.şu an aramızda gayet iyi dediğine göre ve 3 dakikalık mesafede oturduğuna göre konu sahibi yüzde yüz haklı çağırmak zorunda değil ama kocasını gönlü olsun diye çağırabilir orası ayrı.netice de annesinden 10 saat uzakta oturan kadın.diğeri istediği zaman görüyor,bu tür toplu linçleri çok yanlış buluyorum.İster çağırır ister çağırmaz.

hamile halimle lafı bana mı itici geliyor hamileliğin başlarında özellikle

birde gerekçeniz çok saçma konu sahibi kusura bakmayın
eşiniz bu gerekçeyi kabul edip bunca zaman çağırmamanızı hoş mu görüyor gerçekten?
artık banınız kalkınca yazarsınız
En zoru zaten hamileliğin başıdır genelde,ne yaşadığını bilemeyiz.

Ayrıca şunu da yazmadan geçemicem,gelin o kadar iyi biriymişki ben de senin evine gelmem deyip resti çekmemiş,kocasının hatrına kayınvalidenin evine gitmiş.kocası üzülmesin diye ben de senin evine gitmem diyebilirdi,11 sene uzatıp gitmeyen ve cezalandıran annesiymiş.

Merhaba,yazın kayınvalidelere 3 dakikalık yerden ev tuttuk.böyle bir hatayı neden yaptım bilmiyorum neyse daha önceki evimden bi daha bu eve gelmem deyip çıktığı için kaynana yeni eve de gelmeye cesaret edemedi.O zaman tamamiyle kendi terbiyesizliğiydi o konuya girmek istemiyorum.eşim de illa gelin dediğinde bir gün biz geliriz oğlum ama siz çağırın demiş.çünkü lafından dönemiyor.neyse eşim bunu duyduğundan beri her haftasonu beni yiyor annemleri çağıralım diye ama hep bir şey çıktı babam hasta oldu,memlekete gittim vs.şimdi de hamileyim kendime zor yeme içme yapıyorum,halsizim,çabuk yoruluyorum,uykum çok geliyor.Eşim denen düşüncesiz de bunları bilmesine rağmen annemleri çağıralım mı diye bir gol attı az önce şimdi ben buna ne diyim.halsizim desem bugün çıkmayalım diyip pazarımı evde geçirtecek,çağıralım desem misafir ağırlamak istemiyorum hamile halimle zamanında büyük konuşmayacaktı bu eve bir daha gelmem diye.Akıl fikir istiyorum.
Çok bencilce geldi fikirleriniz... bende hamilelik yaşadım düşünüyorum da ne kadar sabırlı ve güçlüymüşüm. Ayrıca ekleme yapayım hasta kaynanam ve görümceme bakıyorum haftanın iki günü şu an ikinci gebeliğim, elhamdulillah hiç vicdansızca davranmadım ne olursaolsun. Altını çiziyorum her ne olursa olsun... Halsizim desem dışarı çıkarmaz pazar günüm evde geçer diyorsunuz gezebilecek kadar iyiyseniz bir gününüzü ayırabilirsiniz... bence herkes kendini davranışlarıyla belli eder kinci olmayın hayat iki günlük..

Back
X