Hamileyken annemleri çağıralım diyen koca

En zoru zaten hamileliğin başıdır genelde,ne yaşadığını bilemeyiz.
herşey kokar kimisine ilk dört ay anası ağlar kimi gebelerin
onlara tabiki hak veririm
ama arkadaşın öyle bir sorunu yok belli ki hiçbiryerde yazmamış
zaten ev yemekler koksa eşi de ısrarla çağıralım demez herhalde
o yüzden yazdım

Sanki hamile olunca evimize kimse gelmiyor ya ne kadar saçma şu başlığı he gördüğümde sınır sistemin deki tüm damarlar oynuyor kimse kimseye hoşgeldin demek zorunda değil ki denemişse de kendinin sorunu bence siz ipleri koparmak için bahane aramışsınız. Hamileliği de bahane etmeniz ayrı bir komik bizde hamile olduk ve yine hamileyiz çıt kirildim mı oluyorsunuz anlamıyorum 9 aylık hamileyken langir langir duvar silip ev temizlediğmi biliyorum şuan 4 haftalık hamileyim midem ağzımda ama evimden misafir eksik olmuyor dünya bir günlük değil kendinizi bu kadar neyse bb

İyide biz 11 senedir küs değilizki zaten görüşüyoruz sadece zamanında büyük konuştuğu için evime gelemiyordu tükürdüğünü yalamamak adına.biz gidiyorduk şu anda da gelmesine gerek yok
Kraliyet ailesinin bilmem kaçıncı düşesinin bilmem kaçıncı karısı olduğunu zanneden dermansız PREMMMMSES sendromuna yakalanmış ne oldum delisi bir canlı daha. Allah ilk önce sana daha sonra sana tahammül edip sana katlanan kocana akıl fikir verip kv dene de sabırlar versin. Allah o kadını obür tarafta senden uzakta mutlu etsin.
Hasbam dışararda gezerken hamile değil çay yaparken HAMİLE HALİMLE..... istisnai durumlar dışında hamilelik bir süreçtir hastalık değil ayyy pardon yakalandığın ağır ego tramvasını unutmuşum.
Benim evime 11 sene anam böyle bir hadsiz sebep yüzünden giremeyecek ben de ona o evde kocam diyeceğim oyle mi anlını karışlarım öyle kocanın. Yok sizin aklı melekeleriniz yerinde değil. Dilerim bak fazlası değil kendin gibi evlatların kendin gibi gelin damatların olsun. Kapı eşiklerinde evlat bekle

Tekrar söylüyorum 11 senedir görüşmüyoruz demedim görüşüyoruz ama evime gelmedi çünkü büyük konuşup çıktı o evden.yoksa aramız kötü değil gayet iyiiiii.biz gidiyoruz dışarda görüşüyoruz gelmem diyene yapacak bir şeyim yoktu sen bilirsin dedim.
Tmm anladık. dönüp dolaşıp hep aynı şeyleri söylüyorsunuz.Kadın davet bekliyor sizde davet edin gitsin.Bi 11 yıl daha mı gelmesin istiyorsunuz derdiniz ne...

Kv de sözünün eriymiş yanlız, gelmem daha demiş ve gelmemiş. Demekki kişiliği sağlam kadınmış. Çirkef, fesat biri olsa burası oğlumun evi istediğim zaman gelir giderim diye kurulurdu bi köşeye.
11 sene dile kolay, adamında anası olduğu anca aklına geldiyse demekki. İyi ki ölmeden geldi aklına, annemi çağıralım demeyi düşünebilmiş. Bravo. Hayırlı evlat. Ama insan ektiğini biçer. Kendi evlatlarıda var ya hani konusahibinin ve eşinin, Allahında adaleti var yani.

11 sene yoktan sebep gelmemiş.
Şimdi hamilelik, sonrasında küçük çocukluyum bahanesi ile bir süre daha gelmesini istemeyeceksiniz.

Siz kadını istemiyorsunuz besbelli.
Eşinize kısaca anneni istemiyorum deyin de ne olacaksa o şekilde olsun, kaçarak nereye kadar.

Merhaba,yazın kayınvalidelere 3 dakikalık yerden ev tuttuk.böyle bir hatayı neden yaptım bilmiyorum neyse daha önceki evimden bi daha bu eve gelmem deyip çıktığı için kaynana yeni eve de gelmeye cesaret edemedi.O zaman tamamiyle kendi terbiyesizliğiydi o konuya girmek istemiyorum.eşim de illa gelin dediğinde bir gün biz geliriz oğlum ama siz çağırın demiş.çünkü lafından dönemiyor.neyse eşim bunu duyduğundan beri her haftasonu beni yiyor annemleri çağıralım diye ama hep bir şey çıktı babam hasta oldu,memlekete gittim vs.şimdi de hamileyim kendime zor yeme içme yapıyorum,halsizim,çabuk yoruluyorum,uykum çok geliyor.Eşim denen düşüncesiz de bunları bilmesine rağmen annemleri çağıralım mı diye bir gol attı az önce şimdi ben buna ne diyim.halsizim desem bugün çıkmayalım diyip pazarımı evde geçirtecek,çağıralım desem misafir ağırlamak istemiyorum hamile halimle zamanında büyük konuşmayacaktı bu eve bir daha gelmem diye.Akıl fikir isti
Merhaba,yazın kayınvalidelere 3 dakikalık yerden ev tuttuk.böyle bir hatayı neden yaptım bilmiyorum neyse daha önceki evimden bi daha bu eve gelmem deyip çıktığı için kaynana yeni eve de gelmeye cesaret edemedi.O zaman tamamiyle kendi terbiyesizliğiydi o konuya girmek istemiyorum.eşim de illa gelin dediğinde bir gün biz geliriz oğlum ama siz çağırın demiş.çünkü lafından dönemiyor.neyse eşim bunu duyduğundan beri her haftasonu beni yiyor annemleri çağıralım diye ama hep bir şey çıktı babam hasta oldu,memlekete gittim vs.şimdi de hamileyim kendime zor yeme içme yapıyorum,halsizim,çabuk yoruluyorum,uykum çok geliyor.Eşim denen düşüncesiz de bunları bilmesine rağmen annemleri çağıralım mı diye bir gol attı az önce şimdi ben buna ne diyim.halsizim desem bugün çıkmayalım diyip pazarımı evde geçirtecek,çağıralım desem misafir ağırlamak istemiyorum hamile halimle zamanında büyük konuşmayacaktı bu eve bir daha gelmem diye.Akıl fikir istiyorum.
Aman boşver in sizden büyükler bir gün önceden yemekleri yapın yormayın üst üste kendinizi onları çağırın yemeklerinde isitirsiniz yersiniz bebek geliyor ara bozulmasın lazım olur size k.valide ☺️

Back
X