Merhaba,yazın kayınvalidelere 3 dakikalık yerden ev tuttuk.böyle bir hatayı neden yaptım bilmiyorum neyse daha önceki evimden bi daha bu eve gelmem deyip çıktığı için kaynana yeni eve de gelmeye cesaret edemedi.O zaman tamamiyle kendi terbiyesizliğiydi o konuya girmek istemiyorum.eşim de illa gelin dediğinde bir gün biz geliriz oğlum ama siz çağırın demiş.çünkü lafından dönemiyor.neyse eşim bunu duyduğundan beri her haftasonu beni yiyor annemleri çağıralım diye ama hep bir şey çıktı babam hasta oldu,memlekete gittim vs.şimdi de hamileyim kendime zor yeme içme yapıyorum,halsizim,çabuk yoruluyorum,uykum çok geliyor.Eşim denen düşüncesiz de bunları bilmesine rağmen annemleri çağıralım mı diye bir gol attı az önce şimdi ben buna ne diyim.halsizim desem bugün çıkmayalım diyip pazarımı evde geçirtecek,çağıralım desem misafir ağırlamak istemiyorum hamile halimle zamanında büyük konuşmayacaktı bu eve bir daha gelmem diye.Akıl fikir isti
Merhaba,yazın kayınvalidelere 3 dakikalık yerden ev tuttuk.böyle bir hatayı neden yaptım bilmiyorum neyse daha önceki evimden bi daha bu eve gelmem deyip çıktığı için kaynana yeni eve de gelmeye cesaret edemedi.O zaman tamamiyle kendi terbiyesizliğiydi o konuya girmek istemiyorum.eşim de illa gelin dediğinde bir gün biz geliriz oğlum ama siz çağırın demiş.çünkü lafından dönemiyor.neyse eşim bunu duyduğundan beri her haftasonu beni yiyor annemleri çağıralım diye ama hep bir şey çıktı babam hasta oldu,memlekete gittim vs.şimdi de hamileyim kendime zor yeme içme yapıyorum,halsizim,çabuk yoruluyorum,uykum çok geliyor.Eşim denen düşüncesiz de bunları bilmesine rağmen annemleri çağıralım mı diye bir gol attı az önce şimdi ben buna ne diyim.halsizim desem bugün çıkmayalım diyip pazarımı evde geçirtecek,çağıralım desem misafir ağırlamak istemiyorum hamile halimle zamanında büyük konuşmayacaktı bu eve bir daha gelmem diye.Akıl fikir istiyorum.
Aman boşver in sizden büyükler bir gün önceden yemekleri yapın yormayın üst üste kendinizi onları çağırın yemeklerinde isitirsiniz yersiniz bebek geliyor ara bozulmasın lazım olur size k.valide