Hamileyken annemleri çağıralım diyen koca

Ben sizi hakli bulmadim yaptiginiz davranistan dolayi.Gelmemesi onun ayibi ama kizamazsiniz neden gelmedin diye.bence cagirin hamilelik ilerlemeden.gezmeye haliniz varsa agirlayabilirsiniz de sorun olmaz demek ki.

Neden bu eve bir daha gelmem diyip çıktığını da anlatım,annem yani dünürü 10 saatlik yoldan geldiği halde bir hoşgeldine gelmediği için kızdım da o yüzden.
Gelmediyse gelmedi bu sebeple kayınvalidenize kızma hakkını kendinizde nasıl görüyorsunuz?
Hamile olmak ekstra bir sorun yoksa misafir ağırlamaya engel bir durum değil ki, onun arkasına sığınmayın bir zahmet.
Ortada büyük bir sebep yokken eşinizin ailesini çağırma istediğini geri çevirmeniz yanlış asıl olan, o kadar hatrı yok mu üzerinizde?
Misafir ağırlamayı beraber yapabilirsiniz, siz birşeyler hazırlarsınız, eşinizde evde yapılacak birşey varsa onu yapar.

Kusura bakmayın son derece haklıyım o dönem bebeğim küçüktü hergün gelen kaynana annem gelince sırra kadem bastı ve 10 gün boyunca ne aradı ne geldi.ben de geldiğinde kendisine kızdım anneme neden hoşgeldine gelmedin diye.o da küstü ve bir daha gelmem dedi çekti gitti bu olay 11 sene önce oldu şimdi de gelemiyor.
Ooooon bir senedir oglunun evine Gelmiyor mu simdi bu kadin? Tam 11 sene? Sebebi de sizin kaprisiniz mi yani? 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Hic de hakli falan degilsiniz, simariksiniz

Valla hamileliğimin başlarında hemde bulantı ve kusmalarımın en yüksek seviyede olduğu zamanlarda eşimin ailesini de kendi ailemi de eşimin kuzenlerini de hepsini de ağırladım.. İşimi yaparken dinlenerek de yaptım eşim işte olduğu için geldiğinde yardım edeceği bir durum olduğunda yardım istedim.. Hamilelik hastalık değildir siz sadece eşinisin ailesini istemediğiniz için ağırlamak istemiyorsunuz diğer türlü olsaydı pazar günü dışarı çıkma planı da yapamazdınız.. Ne var yani 1 saat ağırlasanız ?
Yanarım yanarım da hamileyim yapamam kimse gelmesin yapamadığıma yanarım 😁

Kusura bakmayın son derece haklıyım o dönem bebeğim küçüktü hergün gelen kaynana annem gelince sırra kadem bastı ve 10 gün boyunca ne aradı ne geldi.ben de geldiğinde kendisine kızdım anneme neden hoşgeldine gelmedin diye.o da küstü ve bir daha gelmem dedi çekti gitti bu olay 11 sene önce oldu şimdi de gelemiyor.

11 senedir bunu uzattınız mi gerçekten?
Şu an daha da haksızsınız
Ne güzel annenizle başbaşa vakit geçirmişsiniz, anneniz varken bana ihtiyaç yok diye düşünmüştür kadın.
Diyecek bir şey bulamıyorum.
Kindar ve kötü kalpli olduğunuzu düşündüm sadece.
11 yıldır davet etmediyseniz hamileyken esim çağırıyor diye trip atmayın hic

Anladığım kadarıyla aranızda çok büyük yüzyüze gelemeyecek bir sorun yok.
Aileniz onlarda bence davet edin .
Hamilesiniz diye hizmet beklemezler zaten. Elinizden ne geliyorsa onu yaparsınız ya da dışardan sipariş verirsiniz.
Benim hamileliklerim zor geçiyordu kayınvalidemler gelince bana kendi yaptırtmıyordu zaten. Yapıyorsamda yardım ediyordu saolsun.
Bebek olunca ihtiyacınız olabilir kv nize.
Bir kuaföre gitmek ya da doğum sonrası kontrole gitmek için bile 2dakkika bebeğe göz kulak olacak insan lazım.

Sizin anneniz kıymetli, haklısınız tabi.
Kayinvalidenizin de bir anne olduğunun farkında mısınız?
Ne saçma sebep.. zorla mi gelecek kadın hoşgeldin e? Gelmedi diye fırça atmışsınız üstüne. Çok normal değil mi, gelininden firca yiyince bu eve bir daha gelmem demesi?
Elinize yapışmaz, hamilesiniz, hasta değilsiniz, dışarı çıkıp gezecek gücünüz varsa, bir çay demleyebilirsiniz. Olmadı eşiniz yapsın her şeyi, siz bir şey yapmayın, dinlenin..
Ama tabi niyet olmayınca, bahane çok.
Beni annem onun dünürü kusura bakmayın ama kızını 10 saatlik uzağa vermiş bir hoşgeldine gelmek zorunda.ayrıca annem gelene kadar hergün torun sevmeye geliyordu hem de çat kapı sonra kayboldu bi 10 gün

Annemler geldiğinde birisi gelmesin diye telefonları bile açmıyorum ne yalan soyleyim. Zaten 3 4 günlüğüne geliyor, bi gün hosgeldine kayinvalidemler gelse sonra ayip olur diye biz onlara gitsek öff kaldi bana bi kaç gün. E ne anladim ben bu işten. Yani cok sacma bi nedenmiş eve gelmesin deme sebebiniz 😑
Aynen benim de annem 3 gün sonra yanıma geliyor. 1 hafta kalacak kayınvalidemler gelsin istemiyorum. Bu yüzden söylemedim bile annemin geleceğini. Senede bi geliyo kadın, ana kız takılmak istiyorum. Ama benim kayınvalide duydu mu yapışıyor

Neden bu eve bir daha gelmem diyip çıktığını da anlatım,annem yani dünürü 10 saatlik yoldan geldiği halde bir hoşgeldine gelmediği için kızdım da o yüzden.

Abartmışsınız kayinpedrm hastanede yatti babam annem kosarak geldi babam goz kanamasi gecirdi gozunu yari yarıya kaybetti sadece telefon ettiler yigenimi kaybettik istanbula donduk ne bana ne anneme gidilmedi sadcee tlfn edildi 6 gun sonra iilk gblgm kurtajla sonuclandi arandin gelinmedi hepsine sustum sineye cektim ses etmedim çünkü herseyin bir zamani oldugunu düşünürüm ben bunları soyledikten sonra yapıldığı zaman anlami kalmaz benim icin bende soylucem ama vaktini zamanini bekliyorum buyuk bi sabirla asla ne surat asiyrm ne bunu belirtici tavirlar sergilemem saygi duyarim esim icin he bende hamileym her ay akraba toplantisi olur ben demeden esim iptal etti bizdeki gunu bende heryerde soylerim hamile halimle kimseyi agirlayamam diye ama annesi babasi icin gecerli degil tabi bu durum nasil kendi annemin babamin basimin üstünde yeri varsa onlarinda vardir ama ozellikle kimseyi davet etmem gelene kapim acik 🤣🤣

Beni annem onun dünürü kusura bakmayın ama kızını 10 saatlik uzağa vermiş bir hoşgeldine gelmek zorunda.ayrıca annem gelene kadar hergün torun sevmeye geliyordu hem de çat kapı sonra kayboldu bi 10 gün

tovbe ya sanki anneniz sizi bagislamis gibi konusuyorsunuz. kimse hicbir seye zorunda degil. siz de prenses degilsiniz uyanin bence. 11 sene nedir ya dunya savaslari bu kadar anca suruyor.

Yanarım yanarım da hamileyim yapamam kimse gelmesin yapamadığıma yanarım 😁
Aynen öyle valla bende 😁 Hamileliğimi öğrendiğim haftalar eşimin doğum günüydü abisi.eşi annesi herkesi eve davet ettim temzliğimi yaptm ikramlıklarımı da hazırladım artık yorulduğum için kasığıma ağrı girmişti ama eşim mutlu olsun diye sesimi çıkartmadm ne var yani 1 saat oturduk sohbet ettik gittiler bana birşey olmadı ki eşim mutlu oldu o mutlu olduğu için bende mutlu oldum.. 🥰🥰

Aynen benim de annem 3 gün sonra yanıma geliyor. 1 hafta kalacak kayınvalidemler gelsin istemiyorum. Bu yüzden söylemedim bile annemin geleceğini. Senede bi geliyo kadın, ana kız takılmak istiyorum. Ama benim kayınvalide duydu mu yapışıyor
Ayy aynen benim kayinvalide de oyle aninda damlar, neymiş gelmezlerse ayip olurmuş. Ya asıl gelmenizi istemiyoruz ama söylenmiyor iste 🙄 annem geldiğinde eşimi devamlı uyarıyorum söyleme kimseye diye

Merhaba,yazın kayınvalidelere 3 dakikalık yerden ev tuttuk.böyle bir hatayı neden yaptım bilmiyorum neyse daha önceki evimden bi daha bu eve gelmem deyip çıktığı için kaynana yeni eve de gelmeye cesaret edemedi.O zaman tamamiyle kendi terbiyesizliğiydi o konuya girmek istemiyorum.eşim de illa gelin dediğinde bir gün biz geliriz oğlum ama siz çağırın demiş.çünkü lafından dönemiyor.neyse eşim bunu duyduğundan beri her haftasonu beni yiyor annemleri çağıralım diye ama hep bir şey çıktı babam hasta oldu,memlekete gittim vs.şimdi de hamileyim kendime zor yeme içme yapıyorum,halsizim,çabuk yoruluyorum,uykum çok geliyor.Eşim denen düşüncesiz de bunları bilmesine rağmen annemleri çağıralım mı diye bir gol attı az önce şimdi ben buna ne diyim.halsizim desem bugün çıkmayalım diyip pazarımı evde geçirtecek,çağıralım desem misafir ağırlamak istemiyorum hamile halimle zamanında büyük konuşmayacaktı bu eve bir daha gelmem diye.Akıl fikir istiyorum.
Yani bu hamilelik memelekete gidince sorun olmuyo eş ailesini isteyince hopp hamilelikde şöyleyim böyleyim oluyo kv küsme sebebinizde çok saçma geçen yine böyle konu vardı hamile ama ailesiyle tatile gidicek kv yanına gitmemek için yok zor olcak bilmem ne

Bence ara cagir cunku esler ilerde kafamiza kakiyolar yapmadigimiz seyi en azindan sen bi sikinti olursa kakarsin hamile halimle sirf ailenle aramiz iyi olsun diye cagirdim dersin. Erkekler bi sekilde intikamini aliyo bos yere huzurn bozukur. birde senin ailenede ilerde boyle davranablr sucsuzken bile. Esinede soyle halsizm yardmci ol diye beraber hazirlayin. Cunku erkekler oyle o haftasonunu sana zehir eder surat asar degisik degisik davranir yani benimki oyle
Aynen öyle kızdığım kişi zaten eşim

Haksızsınız bencede hoşgeldin dese ne olur demese ne olur,kafaya takılacak bir durum değil.

Eşiniz de haklı yazdan beri orada oturuyorsunuz evinize gelmemiş ailesi yemege cagırıp arada caya davet edebilirsiniz aranızda büyük bir problem yok.

Kimse sizden mükemmel bir sofra beklemez dışarıdan pide, lamhacun gibi yemekler yaparsanız olur biter.

Hiç de zorunda falan değil..
O sizin kabulünüz.
Eğer çok zorunda ve annenize ayıp olduğunu düşünüyorsanız, 11 sene once de telefon icat edilmisti, arar, annem buradayken siz de buyrun bir gorusmus olursunuz derdiniz isleri bu noktaya getirmeden.
Kadın anneniz buradayken ne bilsin ne yapacaksınız. Birileri mi gelir gider, bir yere mi gidersiniz, ana kız başbaşa mi kalmak istersiniz.. yoktan bir mevzuyu 11 sene uzatmissiniz
Evlatlarınız var, çıkar acısı.

Back
X