evet hamıleyım ve dayanamıorm artık her kavgada haksız olduğu halde kendi yanlışlarını hatalarını göremeyen bı ıyı bı kotu ama kendini hep kusursz gören bırıyle evlıyım son zamanlarda bıraz iyiydik yenı evlıyız olur böle şeyler dedim hep aa olmuo ya sureklı kavgada 2 gunde bır kavga edemem ben sen git annende kal kafanı dinle ii değilsin diyp duruo ya ii değilsen onun benm yanımda olması gerekmıo anlamıorm bu adama noluo köpek gibi 7 yıl peşimden koştun evet dedim evelendm diyemı bu havan nedr anlmıorm ya hamıleyım bıde şimdi gitsem boşansam hiçmi merak etmıceksın hiç mi demıceksın prensesimın karnı buyudumu acaba dıe merak etmıcekmısın aklına gelmıcekmı acaba bişe ıstıomu canı die hiçmi özlemıceksın KAVGALARIMIZI bile dayanamıorm kednimi iice aşağılık hissetmeye başladım her zaman aynı şey şimdi gidip boşanıp annemın evındemı doğum yapıcam ben hanı kurduğum hayller hepdi gitti ya ufff çok berbat kötü iğrenç hissedıorm kendimi hiç haketmedım bunları geç gelmesine bişe demedim iş kolık olmasına bişe demedim bı pazarımızın olmamasına hiç bişe demedım kı bana gelince yok arkdşlarına gelince var .....
gitsem ayrı bi dert gitmsem ayrı lanet olsun salak gibi okulumu bitimrdeim şimarıklık edıp son dönemde bıraktım elimde bı mesleğim olsa giderdim buralardan çocuğumu tek buyurtrdm oda yok 7 yıl boyunca benı kafasının ustunde taşıyan adam 11 ayda ayakların altına indirdi sölıcek bişe bulamıorm ona çoktan giderim annem kanser hastası o çok zuzlecek onada kıyamıorm hadı herşeyi geçtim ben ya ben o sözler verdğin uğruna neler neler yaptığın aşkın bennn bana nasıl bunları laık gördun YAZIKLAR OLSUN ..... AĞLAMAK ÜZÜLMEK İSTEMIORM BEBEĞİM ETKILNIR DİE AMA YOK DAYANAMIORM BIŞEYLER SÖLEYIN NOLURRR ..
gitsem ayrı bi dert gitmsem ayrı lanet olsun salak gibi okulumu bitimrdeim şimarıklık edıp son dönemde bıraktım elimde bı mesleğim olsa giderdim buralardan çocuğumu tek buyurtrdm oda yok 7 yıl boyunca benı kafasının ustunde taşıyan adam 11 ayda ayakların altına indirdi sölıcek bişe bulamıorm ona çoktan giderim annem kanser hastası o çok zuzlecek onada kıyamıorm hadı herşeyi geçtim ben ya ben o sözler verdğin uğruna neler neler yaptığın aşkın bennn bana nasıl bunları laık gördun YAZIKLAR OLSUN ..... AĞLAMAK ÜZÜLMEK İSTEMIORM BEBEĞİM ETKILNIR DİE AMA YOK DAYANAMIORM BIŞEYLER SÖLEYIN NOLURRR ..