• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken AYRILAMAK

kontes24

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
108
1
16
Samsun
evet hamıleyım ve dayanamıorm artık her kavgada haksız olduğu halde kendi yanlışlarını hatalarını göremeyen bı ıyı bı kotu ama kendini hep kusursz gören bırıyle evlıyım son zamanlarda bıraz iyiydik yenı evlıyız olur böle şeyler dedim hep aa olmuo ya sureklı kavgada 2 gunde bır kavga edemem ben sen git annende kal kafanı dinle ii değilsin diyp duruo ya ii değilsen onun benm yanımda olması gerekmıo anlamıorm bu adama noluo köpek gibi 7 yıl peşimden koştun evet dedim evelendm diyemı bu havan nedr anlmıorm ya hamıleyım bıde şimdi gitsem boşansam hiçmi merak etmıceksın hiç mi demıceksın prensesimın karnı buyudumu acaba dıe merak etmıcekmısın aklına gelmıcekmı acaba bişe ıstıomu canı die hiçmi özlemıceksın KAVGALARIMIZI bile dayanamıorm kednimi iice aşağılık hissetmeye başladım her zaman aynı şey şimdi gidip boşanıp annemın evındemı doğum yapıcam ben hanı kurduğum hayller hepdi gitti ya ufff çok berbat kötü iğrenç hissedıorm kendimi hiç haketmedım bunları geç gelmesine bişe demedim iş kolık olmasına bişe demedim bı pazarımızın olmamasına hiç bişe demedım kı bana gelince yok arkdşlarına gelince var .....
gitsem ayrı bi dert gitmsem ayrı lanet olsun salak gibi okulumu bitimrdeim şimarıklık edıp son dönemde bıraktım elimde bı mesleğim olsa giderdim buralardan çocuğumu tek buyurtrdm oda yok 7 yıl boyunca benı kafasının ustunde taşıyan adam 11 ayda ayakların altına indirdi sölıcek bişe bulamıorm ona çoktan giderim annem kanser hastası o çok zuzlecek onada kıyamıorm hadı herşeyi geçtim ben ya ben o sözler verdğin uğruna neler neler yaptığın aşkın bennn bana nasıl bunları laık gördun YAZIKLAR OLSUN ..... AĞLAMAK ÜZÜLMEK İSTEMIORM BEBEĞİM ETKILNIR DİE AMA YOK DAYANAMIORM BIŞEYLER SÖLEYIN NOLURRR ..

evet hamıleyım ve dayanamıorm artık her kavgada haksız olduğu halde kendi yanlışlarını hatalarını göremeyen bı ıyı bı kotu ama kendini hep kusursz gören bırıyle evlıyım son zamanlarda bıraz iyiydik yenı evlıyız olur böle şeyler dedim hep aa olmuo ya sureklı kavgada 2 gunde bır kavga edemem ben sen git annende kal kafanı dinle ii değilsin diyp duruo ya ii değilsen onun benm yanımda olması gerekmıo anlamıorm bu adama noluo köpek gibi 7 yıl peşimden koştun evet dedim evelendm diyemı bu havan nedr anlmıorm ya hamıleyım bıde şimdi gitsem boşansam hiçmi merak etmıceksın hiç mi demıceksın prensesimın karnı buyudumu acaba dıe merak etmıcekmısın aklına gelmıcekmı acaba bişe ıstıomu canı die hiçmi özlemıceksın KAVGALARIMIZI bile dayanamıorm kednimi iice aşağılık hissetmeye başladım her zaman aynı şey şimdi gidip boşanıp annemın evındemı doğum yapıcam ben hanı kurduğum hayller hepdi gitti ya ufff çok berbat kötü iğrenç hissedıorm kendimi hiç haketmedım bunları geç gelmesine bişe demedim iş kolık olmasına bişe demedim bı pazarımızın olmamasına hiç bişe demedım kı bana gelince yok arkdşlarına gelince var .....
gitsem ayrı bi dert gitmsem ayrı lanet olsun salak gibi okulumu bitimrdeim şimarıklık edıp son dönemde bıraktım elimde bı mesleğim olsa giderdim buralardan çocuğumu tek buyurtrdm oda yok 7 yıl boyunca benı kafasının ustunde taşıyan adam 11 ayda ayakların altına indirdi sölıcek bişe bulamıorm ona çoktan giderim annem kanser hastası o çok zuzlecek onada kıyamıorm hadı herşeyi geçtim ben ya ben o sözler verdğin uğruna neler neler yaptığın aşkın bennn bana nasıl bunları laık gördun YAZIKLAR OLSUN ..... AĞLAMAK ÜZÜLMEK İSTEMIORM BEBEĞİM ETKILNIR DİE AMA YOK DAYANAMIORM BIŞEYLER SÖLEYIN NOLURRR ..

Moraliniz bozuk anlıyorum ama sorun tam olarak ne? Ne icin kavga edip, neyi paylaşamıyorsunuz?

Şu an hamilelik sebebiyle fazla hassas ve alıngan olabilirsin.Belki yaşadıklarını daha kötü gözle görüyorsun.
Tabii bunları eşin de bilse güzel olurdu ama...Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Ani kararlar verecek durumda değilsin.Bunlar şimdi düşünülecek şeyler değil.
Biraz daha sakin olmakta fayda var.
Eşin "söylemeden" anlamayan erkeklerden olabilir.
Derdini,sıkıntını,şikayetini güzellikle anlatırsan belki seni anlar.

Moraliniz bozuk anlıyorum ama sorun tam olarak ne? Ne icin kavga edip, neyi paylaşamıyorsunuz?

herşeyi geç gelir nie geç geldin denmıcek sıklırım mutlu olmuosun der anneme giderim anneme nie gitmıosun der sureklı mana çıkarıo herşeyden aslında o mutlu olmayı beceremıo bana atıo sureklı yıne bunca lafa rağmen annenler mangal yapıcak gidelim dedim gitmıorz bn gidicem dedi

Canım bence stres yapma,daha sakin olmaya çalış ve kendini aşşağılık değil iyi görmeye çalış sen şuan bi can taşıyosun ve Allah katında kutsalsın.Allah seni böyle önemli kılarken kendini önemsiz hissetme.
Çok büyük sorunların varmı bilmiyorum ama onu çok umursamamaya çalış.Biraz daha iyi yönlerinden bak.
Bende yeni evliyim ve hamileyim.İnan çok tartışıyoduk ama baktım yıpranıyoruz ben hep iyi oldum o sinirlendi ben güldüm geçtim,
Sen istediğin kadar bağır ben çiçek uzatıyorum sana dedim.Şaşırdı kaldı.Sevimliliğimi kullandım öyle baktı ceap vermeyip önceki gibi cırlamadığım için.Bende kendini aynen senin gibi hissediyordum.Ama ben kazandım o durdu.Hoşuna gitmeye başladı çünkü tartışma bitti.
Dedim ben senin karınım bunlar için nasıl kalbimi kırıyorsun bana neden kıyıyosun falan filan demogojiler yaptım.Şimdi daha iyi biraz bunu dene hayatın tadını çıkar.

Uzaktan bilemem sıkıntını tabide sadece yaşadığım için bunlardan bahsettim :)

canım bence stres yapma,daha sakin olmaya çalış ve kendini aşşağılık değil iyi görmeye çalış sen şuan bi can taşıyosun ve allah katında kutsalsın.allah seni böyle önemli kılarken kendini önemsiz hissetme.
çok büyük sorunların varmı bilmiyorum ama onu çok umursamamaya çalış.biraz daha iyi yönlerinden bak.
Bende yeni evliyim ve hamileyim.inan çok tartışıyoduk ama baktım yıpranıyoruz ben hep iyi oldum o sinirlendi ben güldüm geçtim,
sen istediğin kadar bağır ben çiçek uzatıyorum sana dedim.şaşırdı kaldı.sevimliliğimi kullandım öyle baktı ceap vermeyip önceki gibi cırlamadığım için.bende kendini aynen senin gibi hissediyordum.ama ben kazandım o durdu.hoşuna gitmeye başladı çünkü tartışma bitti.
Dedim ben senin karınım bunlar için nasıl kalbimi kırıyorsun bana neden kıyıyosun falan filan demogojiler yaptım.şimdi daha iyi biraz bunu dene hayatın tadını çıkar.

Uzaktan bilemem sıkıntını tabide sadece yaşadığım için bunlardan bahsettim :)

çok mantıklı aslında bnde denedim bunları ama suan zaten duygusalım gerginim kanama oluo ilaç kulnıorm kafam karışık bıde bana böle davranınca artık dayanamıorm bana daha fazla özen göstermsi gerekmıo sencde nıe hep ben ezılen taraf oluorm

herşeyi geç gelir nie geç geldin denmıcek sıklırım mutlu olmuosun der anneme giderim anneme nie gitmıosun der sureklı mana çıkarıo herşeyden aslında o mutlu olmayı beceremıo bana atıo sureklı yıne bunca lafa rağmen annenler mangal yapıcak gidelim dedim gitmıorz bn gidicem dedi

Hımm elin kendi dünyasında yasamak istiyo yani. Kaç yıllık evlisiniz?

çok mantıklı aslında bnde denedim bunları ama suan zaten duygusalım gerginim kanama oluo ilaç kulnıorm kafam karışık bıde bana böle davranınca artık dayanamıorm bana daha fazla özen göstermsi gerekmıo sencde nıe hep ben ezılen taraf oluorm

canım seni çok iyi anlıyorum maalesef fedakar taraf hep kadınlar bazı erkekler böyle bende çok isyan ettim,reddediyorum seni idare etmeyi sen beni idare et dedim çıktım gittim.Gittiğim yerlerdede duramadım gitmek,ayrılmak kaçmak oluyo.Mücadele edicez.Sen kendini şımartmaya çalış.Dediğim gibi yap ilk hamilelik çok özel ve sen bir daha bu kadar heyecanlı bi ilk yaşamıycaksın.Kocan yüzünden de bunu gölgeleme.Emin ol ilerde kırılıcak onunda asiliği.
Bizlerin zoruna gidiyo ama napalım anlamıyolar.Durduk yere gözyaşı akıtıyorum sürekli o bunu görmüyo herorşeye yoruyo ama senin ilgisizliğinden diyorum tınlamıyo.

11 ay
dahaaaaaaaaa

Ah be güzel arkadaşım, neresinden tutsan elinde kalıyor. Daha bir yıl bile olmamış hamilesin, adamın eve barka uğradığı yok, sürekli kavga gürültü, bu şekilde hayat mı gecer?

canım seni çok iyi anlıyorum maalesef fedakar taraf hep kadınlar bazı erkekler böyle bende çok isyan ettim,reddediyorum seni idare etmeyi sen beni idare et dedim çıktım gittim.gittiğim yerlerdede duramadım gitmek,ayrılmak kaçmak oluyo.mücadele edicez.sen kendini şımartmaya çalış.dediğim gibi yap ilk hamilelik çok özel ve sen bir daha bu kadar heyecanlı bi ilk yaşamıycaksın.kocan yüzünden de bunu gölgeleme.emin ol ilerde kırılıcak onunda asiliği.
Bizlerin zoruna gidiyo ama napalım anlamıyolar.durduk yere gözyaşı akıtıyorum sürekli o bunu görmüyo herorşeye yoruyo ama senin ilgisizliğinden diyorum tınlamıyo.

sinirim geçtikden sonra bı daha kendimi uzmıcem dıorm bıdaha asla bu kadar takmıcam bunları dıorm ama suan bu snırle bu kırgınlıkla başa çıkamıorm yıne ona haklsısın dedim yıne ben suçlu oldum olsun yıne olmıcakmı olacaak olsun allaha havale edıorm bı umut beklıorm çok saoll cnaım allah razı olsun cvapların için..

ah be güzel arkadaşım, neresinden tutsan elinde kalıyor. Daha bir yıl bile olmamış hamilesin, adamın eve barka uğradığı yok, sürekli kavga gürültü, bu şekilde hayat mı gecer?

bana yaşatığı hisetrdiği o kadar guzel an duygu varkı belki yıne olur duzelır umuduyla yaşamak çok zor.......
Ne kadar bnm itmemle olcak bakalım .

cnm acaba eşininde ayrı bi sorunu olabilirmi ? ne bileyim iş yerinde filan ailesiyle filan belki oyüzden böyle davranıp senden ilgi alaka bekliyodurr senin alttan almanı istiyodurr :( tabi sende hamilesin gerginlik stres alınganlık gayet normal sakin kafayla güzelce düşünn boşanmak çözüm değil :(

cnm acaba eşininde ayrı bi sorunu olabilirmi ? ne bileyim iş yerinde filan ailesiyle filan belki oyüzden böyle davranıp senden ilgi alaka bekliyodurr senin alttan almanı istiyodurr :( tabi sende hamilesin gerginlik stres alınganlık gayet normal sakin kafayla güzelce düşünn boşanmak çözüm değil :(

tabiki var hepsini bilıorm bı bılmedğim kayınvalıdemın onu bıraz doldurmasıymış onuda öğrendim bugun orda kalmıorm gitmıorm çok sık dıe uzuluomuş annesi ona takılmış açıkladı ii bu akşam gidelim gönlu olsun dedim yıne bişe demedim tmm kalırız hazırlan dıo sustukca başıma çıkacak en sonunda yıkcam evı gıtcem anasının basında durcam görcek gununu :)

tabiki var hepsini bilıorm bı bılmedğim kayınvalıdemın onu bıraz doldurmasıymış onuda öğrendim bugun orda kalmıorm gitmıorm çok sık dıe uzuluomuş annesi ona takılmış açıkladı ii bu akşam gidelim gönlu olsun dedim yıne bişe demedim tmm kalırız hazırlan dıo sustukca başıma çıkacak en sonunda yıkcam evı gıtcem anasının basında durcam görcek gununu :)

zaten bu kaynanalarda ne isterler gelinden anlamış değilimmm hergün gitt yine derlerkii gelmiyosunki benim kayınvalidemde haftada 2 gün giderim 3 günü kendi gelirr bide tlf la akşamları arar napıyosun diee lafada geldimi gelmiyosunuzz kiii diyo eşimin yanındaa :)) Allahtan görüşemiyozzz neysee cnm iyi yapmışsın git bi görün aradaa 1 saat 2 saat neyse otur gönül al evine git :)

merhabalar,
süpriz bebek mi acaba ? ondan mı eşinizin tavrı :26: yine de doğru değil tabi sonuçta yapı itibariyle hassasız hele ki hamilelik zamanı ben bekarım bilemem ama çevremden görüyorum daha da hassas oluyor bayanlr..

Seni gayet iyi anliiyorm. Bende evlendm hemen hamile kaldm. Smdi bebegm 5bck aylik... inan hic uzulme, hersey gelir gecer. Bende cok sey yasadm. Anneme gdip 3 4gun kaldgmda oldu . Ama benden sna tavsiye yatiya annenee sakin gitme. Sabah gir aksam evinde ol. O ne diyorsatamam de. He de. Gecen bir yazi okudum. Diyor ki "" sizi sizden baska kimse uzemez. Buna katiliyorm grcekten. Sen mutluysan guleryuzluysen herkesi de oyle gorursun.
Erkekler gec olgunlasiyor bliyorsun. Baba olmanin bincinde degiller daha. Taa ki bebek dogana kdr. Sn hamileligin tadinu cikar, aglama. Ben cook pismanim cok agladm ben. Hataydi. Sen hamilelegntadini cikat lutfen. Dinlen bol bol. Dogumda snra hicbi sekilde firsat bulamicaksin. Uuuuuyuuu boool booolll

Back
X