o durumda bana onu yapıcak ben kesinlikle çağırmazdımIyi bayramlar...
8.5 aylik hamile olan ben
4 yasinda bir oğlum da var..
Aylar önce cok mutlu olan adam bi anda Bunalimdayim mutsusuzm ayrilmak istiyorum dedi ve ailemin yanındayım . Anlaşmalı boşanmak istedi kabul ermedim bu halimle bana yaşattıklarını ödeyecek. Doğumdan sonra dava açacağım. Şimdi herkes diyor ki doğumda akli başına gelir barışırsınız. Hayatında başkası var mı diye de arastirdik öyle bişey de yok gibi görünüyor. Soruyorum size doğumda ben bu vicdansız insani çağırmalı miyim bu kadar mutluyken bana bunu neden yaşattı. Hadi doguma cagirdim diyelim geldi barışmak istedi diyelim siz olsanız affeder miydiniz bu kadar zor zamanı kendiniz aştıktan sonra ne yapayım ben böyle babayı böyle kocayı..
Bebek doğunca fikrim değişir dedi kendisiO bir an'da ne oldu da mutsuz olmuş boşanmak istiyor? Adamın sizinle barışmak gibi bir çabası yok galiba millet galeyana getiriyor sizi
Valla essek gibi ödeyecek doğum parasını gelip. Ailem neden odesino durumda bana onu yapıcak ben kesinlikle çağırmazdım
Bebeği görsün diye deil cnm hastanem özel hastane ve doğum parasını ailem ödesin istemiyorum onların ne zoruna gelsin o ödesin istiyorum zaten yemez hastane odasına giremezDoğuma cagirmalımıyım diye soruyorsunuz birde bana bunu yapacak ve ben doğuma cagiracam aslaaaaaaa cocuklarimin yüzünü bile gostermem öyle birine
Depresyonda olduğunu söylüyor zaten ama aradan o kadar zaman geçti insan bi depresyon için yuva mi yıkar anlam veremiyorumGerçekten hic bir şey yokken mutsuzum ayrılalım mi dedi ?
Ondan önce bitkinlik , ise gitmek istememe , istah azalmasi/artması, uyku sorunları gibi şeyler var miydi?
Depresyonda filandır bence , başka ne nedenle insan mutlu iken birden bunu yapabilir ki ?
Su an af istemiyor zaten canim digumdan sonra fikrim degisir diyor utanmadan. Bosanalim da demiyor ayri yasayalım diyorNe yapmışsınız da hamileyken ayrılmak istediğini söylüyor? Çok çok ciddi bir sebep olması lazım. İnsan düşmanına bunu reva görmez. Doğuma çağırmaz ömrü billah suratını görmezdim. Çocukları girecekse 3. Kişilerin aracılığıyla gösterirdim. İğrenç bir herif de olsa baba sonuçta. En zor zamanınızda bunu size yapmamalıydı. Affedilecek hiçbir yanı yok. Ki af da istemiyor anlaşılan. Anlaşmalı ayrılmayı kabul etmeyin sürünsün pislik.
Su an zaten hic affetme niyetim yok af da dilemiyor doğumdan sonra fikrim değişir diyor utanmadan. Ha cidden pskikojik bi sorunu olduğunu ispatlasa tamam diycem çaresine bakalim diycem ama şu durumda doguma sadece gelsin ücreti ödesin beni süslü kızımı sevimli haliyle görsün içine taş gibi otursun istiyorum ben naptim desin istiyorum . Haa sonra da hadi barışalım dediğinde hayır istemiyorum diycem o anki suratı gormek istiyorum . Inanın hic hoyle biri değildi oyuzden şoku atamiyorum üzerimdenŞahsen doğumu haber vermezdim, numarasını silerdim, sosyal medyadan sağdan soldan engellerdim. Belki vicdansızca gelebilir ama Çocuğumla konuşturmazdım evladını düşünen bir adam annesine bu eziyeti yaşatıp yuvasını dağıtmaz, babasız büyümesini istemez (şartlar koşullar hayatlar normal devam ediyor varsayarsak)
Yani hakkımızda fikir ve Bilgi edinmesini engellerdim.
Aradığında açmazdım. Kapıma gelse kabul etmezdim. Sürüm sürümsürünene kadar affetmezdim. Bizsiz kalmak ailesinden uzak kalmak neymiş anlasın beyzade. Yazarken sinirlendim
İşin içinde aldatma varsa yüzümü göremezdi de bunalımdan sebepse bu yazdıklarımdan sonra hal ve vaziyetine göre bir yol çizerdik. Pişman olması önemli. Yoksa yine aynısını yapar. Hiç peşinden koşma. Kesin ve net!!
Aynsn öyle zaten şu an Hic icim soğumuyor affedemiyorum bunu bize nasıl yaptı anlamiyroumAffetmezdim.
Bazı şeyler çocuk oyuncağı değil çünkü. Bir boşanalım, bi bosanmayalim diyecek. Oldu canııım, başka?
Hem de hamilelik dönemimde yanımda olmayacak falan
Ben de oyle düşünüyorum cnm sadece hic böyle bir8 değildi cok güzel bir evlilik geçirdik insanın içini acıtan oBence ne çağır ne affet canim biliyorum demesi kolay ben de hamileyim senii cook iyi anlıyorum insan küçücük bir şeye bile üzülüyor...ama seni bu halle bırakıp ustelik bi oglu da varken bu adamdan ne koca olur ne baba birak gitsin sen de çocuklarına tutun
Şoku üzerimden atıp düşünemiyorum ki cnm cok mutlu bir evlilik çünkü bi anda oldu ne olduysaAldatma yoksa geri dönüşü olabilir de, emin olmanız gerekiyor.
Araştırdık derken açıkça yaşanmamış, henüz başlamamış bir ilişki de olabilir.
Bu durumda onsezinize güveneceksin.
Ever birikim diyor ama söylediği sebepler birikim yapacak türden şeyler değil .Nasıl bir anda değişti?
Sebep olarak neyi gösteriyor
Bunalım için birikmişlik olması gerekiyor
Iyi bayramlar...
Aylar önce cok mutlu olan adam bi anda Bunalimdayim mutsusuzm ayrilmak istiyorum dedi ve ailemin yanındayım . Anlaşmalı boşanmak istedi kabul ermedim bu halimle bana yaşattıklarını ödeyecek. Doğumdan sonra dava açacağım. Şimdi herkes diyor ki doğumda akli başına gelir barışırsınız. Hayatında başkası var mı diye de arastirdik öyle bişey de yok gibi görünüyor. Soruyorum size doğumda ben bu vicdansız insani çağırmalı miyim bu kadar mutluyken bana bunu neden yaşattı. Hadi doguma cagirdim diyelim geldi barışmak istedi diyelim siz olsanız affeder miydiniz bu kadar zor zamanı kendiniz aştıktan sonra ne yapayım ben böyle babayı böyle kocayı..
Doğurmakla iş bitiyor mu? Siz daha iyi bilirsiniz asıl doğumdan sonra insan başkalarına daha çok ihtiyaç duyuyor.Iyi bayramlar...
Evet öyle bi durum da var ben de oyle düşündüm ama etraftan haberlerini aliyorum gittiği gekdig8 yerler belli. Sosyal medya uzerinden biruyle tanisti desem öyle akılsız bir8 de değil hani başlamamış netten tanıştığı biri için yuva yikacak biri deil sordum hatta günahımı alma dedi hepBaska kadin vardir
Eski konularinizda rehberde senelerdir esim yazarken isminizle kaydettigini soylemissiniz acaba tavlamaya falan mi calisiyor suan daha baslamadilar da
Kendisi doğumdan sonra fikrim değişir diyor utanmadan. O yüzden öyle dedimİhtimaller üzerine konustugunuzun farkında mısınız ? Ya barışma istemezse be olacak mesela? Belki doğuma cagiracaksiniz gelmeyecek.bunları da düşündünüz mu?
Ben yerinizde olsam Karnım burnumda beni terk eden, babaevine yollayan birini cagirmam doğuma. Bilmiyor mu ne zaman olacağını aşağı yukarı.gelmek isterse arar en kotu ihtimalle.
Ayrıldınız mı şimdi tamamenAynı durum doğumdan hemen sonra benim başıma geldi.Anlaşmali bosanmak istedi kabul etmedim.1 ay sonra çekişmeli boşanma davası açtı.Benim durumumda kayınvalide faktörü vardı ve çocuk sorumluluğu ağır geldi.Kendini üzme hamilesin ve doğuma az kalmis ailende arkandaysa gerisi önemli değil.İlk anda insan şok oluyor herşey çok güzeldi sıkıntımız da yoktu diyosun ama aslinda koca denecek şahsiyetler bunu planlıyor sinsice biz mutluyduk diyoruz ama onlar mutluluk rolü yapmış oluyorlar.
Su an için barışma niyetim yok kendisi doğumdan sonra fikrim değişir diyor ne yaptığını anlayan eden yok ama sadece şunu biliyorum ki artik ona güvenemem ve güvensiz bir evlilik yürümez sanirnDoğurmakla iş bitiyor mu? Siz daha iyi bilirsiniz asıl doğumdan sonra insan başkalarına daha çok ihtiyaç duyuyor.
Barışma kısmını ancak siz bilirsiniz
Doğuma kaç ay var o arada keyif yapacak herhalde mutluluk depolayacak kendisiSu an af istemiyor zaten canim digumdan sonra fikrim degisir diyor utanmadan. Bosanalim da demiyor ayri yasayalım diyor
Su an bikac hafta var doguma ama bu olay olalı 2 ay olacak nerdeyse .. affedilecek yanu yok doğumdan sonra da sırf çocuk icin yuva yürümez biliyorumDoğuma kaç ay var o arada keyif yapacak herhalde mutluluk depolayacak kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?