Hamileyken ayrilmak bayrami zehir gibi gecirmek

o durumda bana onu yapıcak ben kesinlikle çağırmazdım

Doğuma cagirmalımıyım diye soruyorsunuz birde bana bunu yapacak ve ben doğuma cagiracam aslaaaaaaa cocuklarimin yüzünü bile gostermem öyle birine
Bebeği görsün diye deil cnm hastanem özel hastane ve doğum parasını ailem ödesin istemiyorum onların ne zoruna gelsin o ödesin istiyorum zaten yemez hastane odasına giremez

Depresyonda olduğunu söylüyor zaten ama aradan o kadar zaman geçti insan bi depresyon için yuva mi yıkar anlam veremiyorum

Su an af istemiyor zaten canim digumdan sonra fikrim degisir diyor utanmadan. Bosanalim da demiyor ayri yasayalım diyor

Su an zaten hic affetme niyetim yok af da dilemiyor doğumdan sonra fikrim değişir diyor utanmadan. Ha cidden pskikojik bi sorunu olduğunu ispatlasa tamam diycem çaresine bakalim diycem ama şu durumda doguma sadece gelsin ücreti ödesin beni süslü kızımı sevimli haliyle görsün içine taş gibi otursun istiyorum ben naptim desin istiyorum . Haa sonra da hadi barışalım dediğinde hayır istemiyorum diycem o anki suratı gormek istiyorum . Inanın hic hoyle biri değildi oyuzden şoku atamiyorum üzerimden

Ben de oyle düşünüyorum cnm sadece hic böyle bir8 değildi cok güzel bir evlilik geçirdik insanın içini acıtan o

Aldatma yoksa geri dönüşü olabilir de, emin olmanız gerekiyor.

Araştırdık derken açıkça yaşanmamış, henüz başlamamış bir ilişki de olabilir.

Bu durumda onsezinize güveneceksin.
Şoku üzerimden atıp düşünemiyorum ki cnm cok mutlu bir evlilik çünkü bi anda oldu ne olduysa

Doğurmakla iş bitiyor mu? Siz daha iyi bilirsiniz asıl doğumdan sonra insan başkalarına daha çok ihtiyaç duyuyor.
Barışma kısmını ancak siz bilirsiniz

Baska kadin vardir
Eski konularinizda rehberde senelerdir esim yazarken isminizle kaydettigini soylemissiniz acaba tavlamaya falan mi calisiyor suan daha baslamadilar da
Evet öyle bi durum da var ben de oyle düşündüm ama etraftan haberlerini aliyorum gittiği gekdig8 yerler belli. Sosyal medya uzerinden biruyle tanisti desem öyle akılsız bir8 de değil hani başlamamış netten tanıştığı biri için yuva yikacak biri deil sordum hatta günahımı alma dedi hep

Kendisi doğumdan sonra fikrim değişir diyor utanmadan. O yüzden öyle dedim

Ayrıldınız mı şimdi tamamen

Doğurmakla iş bitiyor mu? Siz daha iyi bilirsiniz asıl doğumdan sonra insan başkalarına daha çok ihtiyaç duyuyor.
Barışma kısmını ancak siz bilirsiniz
Su an için barışma niyetim yok kendisi doğumdan sonra fikrim değişir diyor ne yaptığını anlayan eden yok ama sadece şunu biliyorum ki artik ona güvenemem ve güvensiz bir evlilik yürümez sanirn

Geçmiş olsun yaşadığınız şey çok çok zor rabbim size dayanma gücü versin.. Keşke ayrılmak istediğini söyleyince eşyalarını bir bavula koyup kapının önüne koysaydınız. Adam ayrılmak istiyosa bi zahmet evini yuvasını bırakıp giden de o olsaydı. Siz neden baba evine geldinizki düzeninizi bozup. Ayrılmak istiyosa hemen bi avukat aracılığıyla tedbir nafakası alabiliyorsunuz çocuklar için daha önce başka bir konuda da yazmıştım. Haklarınızı sonuna kadar kullanın bence. Öyle seviyorum hop iki çocuk yapalım aaaa sıkıldım o zaman ayrılıyorum bukadar kolay mı? Sorumlulukları var onları yerine getirmesini söyleyebilirsiniz duygusallığı bir kenara bırakıp mantıklı olmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…