Babamı öyle bir baba olmaz olsun hamile bir bayana bunu yaptıysa yazıklar olsun öyle babayaNe yapmışsınız da hamileyken ayrılmak istediğini söylüyor? Çok çok ciddi bir sebep olması lazım. İnsan düşmanına bunu reva görmez. Doğuma çağırmaz ömrü billah suratını görmezdim. Çocukları girecekse 3. Kişilerin aracılığıyla gösterirdim. İğrenç bir herif de olsa baba sonuçta. En zor zamanınızda bunu size yapmamalıydı. Affedilecek hiçbir yanı yok. Ki af da istemiyor anlaşılan. Anlaşmalı ayrılmayı kabul etmeyin sürünsün pislik.
Aynı durum doğumdan hemen sonra benim başıma geldi.Anlaşmali bosanmak istedi kabul etmedim.1 ay sonra çekişmeli boşanma davası açtı.Benim durumumda kayınvalide faktörü vardı ve çocuk sorumluluğu ağır geldi.Kendini üzme hamilesin ve doğuma az kalmis ailende arkandaysa gerisi önemli değil.İlk anda insan şok oluyor herşey çok güzeldi sıkıntımız da yoktu diyosun ama aslinda koca denecek şahsiyetler bunu planlıyor sinsice biz mutluyduk diyoruz ama onlar mutluluk rolü yapmış oluyorlar.Iyi bayramlar...
8.5 aylik hamile olan ben
4 yasinda bir oğlum da var..
Aylar önce cok mutlu olan adam bi anda Bunalimdayim mutsusuzm ayrilmak istiyorum dedi ve ailemin yanındayım . Anlaşmalı boşanmak istedi kabul ermedim bu halimle bana yaşattıklarını ödeyecek. Doğumdan sonra dava açacağım. Şimdi herkes diyor ki doğumda akli başına gelir barışırsınız. Hayatında başkası var mı diye de arastirdik öyle bişey de yok gibi görünüyor. Soruyorum size doğumda ben bu vicdansız insani çağırmalı miyim bu kadar mutluyken bana bunu neden yaşattı. Hadi doguma cagirdim diyelim geldi barışmak istedi diyelim siz olsanız affeder miydiniz bu kadar zor zamanı kendiniz aştıktan sonra ne yapayım ben böyle babayı böyle kocayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?