hamileyken bebek emzirilir mi ?

hafizekbr

Zumra'M ..
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
1.607
1.416
198
kizlar bi yanim cok üzgün bi yanim cok heyecanli ne yapacagimi bilmez haldeyim .. daha 8 ayini yeni doldurmus bi bebegim varken bugün hamile oldugumu ögrendim ve galiba 6 haftalik .. diger bebegimde kolay bi hamilelik ve dogum zamani ve sonrasi gecirdigim icin korkum yok acikcasi ancak gelgelelim kizimi emzirmeyi nasil birakacam kendimi ona karsi suclu hissediyorum ama ileride arkadas gbi olacaklari icin mutluda oluyorum ( benimde bi kardesimle aramzda 1 yas var ve her zaman tesekkur ediyorum anneme ) ben emzirmeye devam etmek istyorum bu konuda cok yazi okudum ama burdaki tecrubeli hanimlarin fikrinide almak istedim. aranizda boyle olupta emzirmeye devam eden oldu mu bi zararini gördnz mü ?

Hayırlı olsun :) hamile kalındıgında sutun tadı degişiyormus arkadasımın dr. emzir bir zaman sonra istemeyecek zaten demiş dediği gibide oldu 1-2 hafta içinde çocuk emmeyi bıraktı. saglıklı mutlu gazsız bir bebek olur inşAllah

Merhaba..benim de 7.5aylık bir kızım var ve 3 aylık hamileyim.hamile olduğumu öğreneli 1.5ay oldu.emziriyorum.şimdilik bi sıkıntı yok.inşallah hiçbirimiz sorun yaşamayız..

Benim drum 3. Ayda hormonlarin etkisiyle sutun tadinin degistigini ve bebegin ostemicegini soylemisti. Ben hamileligimi 8.haftasinda ogrendigim icin 2 ay emzirmis oldum. 1 ayda azaltarak kesme suresi oldu. Ilk 3 ay emzirmis oldum yani. Ama sen kendini iyi besledigin surece emzirmende sakinca yok diyenlerde oluyor.

Bebeğini emzirip 10 dk sonra doğuma giren arkadaşım var :)

Back
X