Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileyken birlikte olmak normal doğumda kolaylık sağlar mı?
Vallahi cnm benim lekelenmem vardı korkuyordum o süre kocamla rüyada sevisiyordum sen düşün şimdi yasak değil ama gobekden rahat olmuyor ama gayet zevkli 2. İstiyorum ben kocam korkup istemiyor :) günler çuvala mı girdi diyor
Vallahi cnm benim lekelenmem vardı korkuyordum o süre kocamla rüyada sevisiyordum sen düşün şimdi yasak değil ama gobekden rahat olmuyor ama gayet zevkli 2. İstiyorum ben kocam korkup istemiyor :) günler çuvala mı girdi diyor
Bence hamilelik riskli değilse seksi oldurmemeli ben önce onun karisiyim sonra anneyim yani çocuk doğduktan sonra yanaşmak istemezse kötü olur bu yüzden de erkeği uzaklastirmamak lazım hamileyken atla adamın üstüne haha
Bence hamilelik riskli değilse seksi oldurmemeli ben önce onun karisiyim sonra anneyim yani çocuk doğduktan sonra yanaşmak istemezse kötü olur bu yüzden de erkeği uzaklastirmamak lazım hamileyken atla adamın üstüne haha
Bence bu aldatma konusu farklı, adamın içinde yoksa, yani adamsa zaten böyle bir şey olnaz, olmamalı, belki gebeliği boyunca ilişki yasak olanlar okur, boşyna evham yapmasınlar
Bence bu aldatma konusu farklı, adamın içinde yoksa, yani adamsa zaten böyle bir şey olnaz, olmamalı, belki gebeliği boyunca ilişki yasak olanlar okur, boşyna evham yapmasınlar
Ay o zaman da adam yapiyosa yavsaklik yani bu ben hayatindaki herseyi normal olan insanlar icin diyorum. Aslinda ucu cok acik bi konu ama sunu soylim erkekler huzursuzlugu sevmiyolar. Sen kocanla konusmayi unutursan kendine dusup adami ihmal edersen zaten ister istemez aklina baskasi girebilir. Evet her adam yapmaz zaten ben aldatcam diyen adam da yok. Ha su var hamilelik risklidir vs o zaman zaten bunu yapan adamdan koca da baba da olmaz.. o cok ayri. Benm bu lafim hayati normal seyredenlere