Hamileyken böbrek genişlemesi?

Betlmiray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
44
9
36
Kizlarr kaç gündür sağ tarafimda bir sancı var anlatamam uyutmuyor idrar yaparken de yanma var Dr. 28.haftadayken Böbrek genişlemesi var şu iç sola yat demişti. Şimdi 36.haftadayim duramıyorum ağrıdan doktora da gitsem mi gitmesem mi çok kararsız kaldım yardım ??? Benle aynı durumu yaşayan oldu mu , ne yaptınız ?

Kizlarr kaç gündür sağ tarafimda bir sancı var anlatamam uyutmuyor idrar yaparken de yanma var Dr. 28.haftadayken Böbrek genişlemesi var şu iç sola yat demişti. Şimdi 36.haftadayim duramıyorum ağrıdan doktora da gitsem mi gitmesem mi çok kararsız kaldım yardım ??? Benle aynı durumu yaşayan oldu mu , ne yaptınız ?
Kadin doğum uzmaniniz kontrollerde böbreğinizi kontrol ediyor mu? Her kontrolde baksın eger dayanamiyorssniz arayin bence önce gel derse gidin

Bir kere etti . Sonra ben memlekete geldim orda da devlet Hastanesi'ne gittim özel yok söyledim ama üstünde durmadı . Enfeksiyon vardır dedi

Bir kere etti . Sonra ben memlekete geldim orda da devlet Hastanesi'ne gittim özel yok söyledim ama üstünde durmadı . Enfeksiyon vardır dedi
Doktorunuzu arayın ve onlemlerinizi alıp gidin çünkü hamilelikte bu tip agrılar önemli Allah korusun doğumu tetikler

Bendede olmuştu 4 aylık hamileyken batar gibi oluyodu sağ tarafım devlete gidiyorumdum tabiki. Ama benim sol bobregim küçüktü doğuştan sağ bobregim daha çok görev geldiği için olur demişti. Hatta daha sonraları şant takabiliriz demişti ama malesef bebeğinde hidrops olduğu için 5 aylıkken doğumla aldılar. Bence gidin ablamlardada olmuştu onlara bisey demediler sezeryan oldular

Canım bende de 7 aylık hamileyken olmuştu genişleme özellike geceleri felaket bi ağrım oluyodu ürolojiye gönderdi kadın doğum üroloji çok sancın varsa duramıyosan stent takalım demişlerdi ama ben taktırmamıştım bebek doğunca da geçti zaten. Olmazsa sende doktora görün ona göre hareket et geçmiş olsun👋🏻

Canım bende de 7 aylık hamileyken olmuştu genişleme özellike geceleri felaket bi ağrım oluyodu ürolojiye gönderdi kadın doğum üroloji çok sancın varsa duramıyosan stent takalım demişlerdi ama ben taktırmamıştım bebek doğunca da geçti zaten. Olmazsa sende doktora görün ona göre hareket et geçmiş olsun👋🏻
Aynısı oluyor geceleri oluyor ve idrar yaparken aşırı yanıyor şimdi 36.haftadayim son bir haftadr sancı olmaya başladı idare etmek istiyorum ama sancidan duramiyorumda ☹️☹️

Kızlar ben serklaj olurken anlaşıldı sorun stent takıldı benimde agrım oluyor arada cok bazen az ne kadar suruyor bu agrı

Canım benimde detayli ultrasonda doktorum bana sag bobrekte genisleme var sola yat bol su ic dedi seninki gibi. Ama o kadar ciddi agrim olmuyor hatta cogu zaman agri da duymuyorum. Sola yatmaya ozen gosteriyorum birde otururken yatarken bel bosluguma yastik koyuyorum o cok rahatlatiyor. Yine de bi bolum doktoruna gorunmende fayda var tabii. Kisiden kisiye degisir. Her hamilelik ayni olmuyor cunku

Yaşadım canım. Çok geçmiş olsun en son adım atamaz hale gelmiştim. Allah yardımcın olsun. Ama dr um vitamin takviyesi Kalsiyum demir , d vitamini verdi. Ve şu içme miktarımı arttırdı. Geçti sonra. Ağrım falan o kadar olmadı. Ama öncesinde baya çektim.

Back
X