Hamileyken boşanıyorum...

yazdan

zehra'm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
290
0
96
İstanbul
iyi geceler kızlar,6 aylık hamileyim ve boşanıyorum.eşim seni istemiyorum artık,diyip annemin benim yanımda evi terketti.hep yaptığı şeydi zaten.umuyordum böle bir son bekliyordum...ve ben her zama olduğu gibi sinir krizi geçirdim.olan bebeğime oldu...
ama Allah güç verecek işallah.gidecek yerimde yok,ama Allahım var diyorum.sizleri seviyorum...

Hakkınızda hayırlısı olsun diyeyim önce.

Aranızdaki sorun neydi?neden şimdi çekip gitti...
Daha ayrıntılı yazarsanız bizlerde daha sağlıklı yporum yapabiliriz.

iyi geceler kızlar,6 aylık hamileyim ve boşanıyorum.eşim seni istemiyorum artık,diyip annemin benim yanımda evi terketti.hep yaptığı şeydi zaten.umuyordum böle bir son bekliyordum...ve ben her zama olduğu gibi sinir krizi geçirdim.olan bebeğime oldu...
ama Allah güç verecek işallah.gidecek yerimde yok,ama Allahım var diyorum.sizleri seviyorum...

Üzüldüm durumuna canım ama niye sizi terk ettiki sebep neydi. Ayrıca gidecek yerim yok diyorsun ailen sana sahip çıkmıyormu.

canım annende sizinlemi yaşıyor neye kızdı anlamadım

bize biraz ayrıntı ver canım ki seni anlayabilelim

diğer konularına bir baktım eşin öyle kötü birine benzemiyo

kızlar bu geceki olayı anlatayım öncelikle...arkadaşlarla buluşacaktık,ben evden dışarı çıkmıyorum,hadi dedik çıkalım.eşimde annemlere bişey vermeye gidicekti.hemen gelicem 5 dak.dedi.gitti gelmedi tam 35 dak.sonra geldi.ve buluşacağımz zaman gelmişti arkadaşlarla.bana bi söz verilirse tutulması lazım,çükü kendmde öleyim kılzar.bende dedimki ....... sen nerdesin saat kaç bu isanlara ikidir ayı şeyi yapıosun,beni rencide ediyosun,böle yapa yapa etrafımızda kimse kalmıycak dedim...başladı sölenmeye...neyse ben sinirlendim,banyoya gittim,yatışıyımda die..bırakmadı hala söleniyoo.git diom içeri,yatışıım anlamıyoo,hala bıdı bıdı..en sonunda seni çekemicem,nefret ediyorum senden deyip gitti,bak herkes annemlerde seni orda şimdi nasıl rezil edicem dedi.hiç unutmıycam ama bacaını tuttum gitme dedim,saa naptım dedim,gidersen biter dedim.gitmiş orda herşeyi anlatmış...bide beni suçluyolar,annemin ve yengemn yorumu...ABıN HAYATTA ıŞTEN GELıNCE BENı GÖTÜRMEZ,ÇOCUK GÖTÜRCEK SEN MARAZ YAPIOSUN....artık susuyorum,sonra annemle geldiler eve...tabi ben evde ağlamaktan bişeyler kırmaktan kendimi alamadım,çok ağladım çok kızlar....

güzelim kaç yıllık evlisin önemli bu

bütün erkekler aynı canım sen konunda haklısın sadece sinirlerin biraz yıpranmış senin eşininde yıpranık olabilir daha önceki konularıda okudum

cnm üzüldüm durumuna:(
bebegin icin ayakta durmaya calis
bebekler annelerinin üzüntüsünü hissedermis..
fazla hirpalama,üzme kendini olur mu?
hakkinda hayirlisi olsun ins

Sakin ol bence hamileliginde verdigi bi stres var sende hormonlar degişiyo çabuk sinirleniyo insan düzelir barışırsınız . Haa sana abla tavsiyesi cnm başkaları için asla eşinle kötü olma geçmi geldi gidemedinmi et arkadaşlarına telefon eşim geç gelicekmiş kusura bakmayın de idare et yni sen niye azının tadını kaçırıyosunki yuvan yıkılsa nolucak o arkadaşların iki gün vah vah der unuturlar olan sana olur karnındakine olur. Zıtlaşmalar başladımı sonu gelmez relaks olmaya çalış yani

kızlar bu geceki olayı anlatayım öncelikle...arkadaşlarla buluşacaktık,ben evden dışarı çıkmıyorum,hadi dedik çıkalım.eşimde annemlere bişey vermeye gidicekti.hemen gelicem 5 dak.dedi.gitti gelmedi tam 35 dak.sonra geldi.ve buluşacağımz zaman gelmişti arkadaşlarla.bana bi söz verilirse tutulması lazım,çükü kendmde öleyim kılzar.bende dedimki ....... sen nerdesin saat kaç bu isanlara ikidir ayı şeyi yapıosun,beni rencide ediyosun,böle yapa yapa etrafımızda kimse kalmıycak dedim...başladı sölenmeye...neyse ben sinirlendim,banyoya gittim,yatışıyımda die..bırakmadı hala söleniyoo.git diom içeri,yatışıım anlamıyoo,hala bıdı bıdı..en sonunda seni çekemicem,nefret ediyorum senden deyip gitti,bak herkes annemlerde seni orda şimdi nasıl rezil edicem dedi.hiç unutmıycam ama bacaını tuttum gitme dedim,saa naptım dedim,gidersen biter dedim.gitmiş orda herşeyi anlatmış...bide beni suçluyolar,annemin ve yengemn yorumu...ABİN HAYATTA İŞTEN GELİNCE BENİ GÖTÜRMEZ,ÇOCUK GÖTÜRCEK SEN MARAZ YAPIOSUN....artık susuyorum,sonra annemle geldiler eve...tabi ben evde ağlamaktan bişeyler kırmaktan kendimi alamadım,çok ağladım çok kızlar....

Annemler dediğiniz kendi anneniz değil mi kayınvalideniz değil yani?? Çok önemli bir sorun değil gibi. Eşiniz çocuk gibi davranmış öyle gidip şikayet etmekle ama boşanmayla sonuçlanacak bir problem değil içinizi ferah tutun. Eğer anlaşamıyorsanız da bence çocuğunuzun en azından 1 yaşına gelmesini bekleyin lütfen. Onu babasız doğurmak sizin için de zor olur. Ayrıca bebeğiniz doğduktan sonra eşinizin ve sizin agresif hareketleriniz azalabilir. hakkınızda hayırlısı,sevgiler...

canım bende önceden hemen tepkimi veriyordum ama aynı sizde olduğu gibi oluyordu şimdi sırasını bekliyorum bu erkekler inan bana çocuk gibi senin yerinde olsam eve döndüğümüzde uygun bir zamanda konuşurdum ben 8 yıllık evliyim bu arada

ben evimdeyim,annemler evlerindeler,eşimi bilmiyorum nerde.biraz donuk yazabilirim kafam hiç iyi değil kusura bakmayın emi...

bu çok basit bir sebep gibi geldi bana....

bir de evliyken herhangi bir tartışmada veya bir meselede "ayrılırım" diyerek tehdit de çoğu zaman ters tepiyor ve restler çekiliyor maalesef..

karnında çocuğunla seni ortada bırakıyorsa daha derin problemlerin olmalı..

bir akşam misafirliğe gidicez canım insanlar hazırlanmış bekliyor ve tam akşam 10 da gittik duş aldı sigara içti yemek yedi fenelıklar geldi bana yinede bir şey demedim sakin bir zamanında dedimki bak canım çevremizde fazla insan yok böyle yapma diye yani uygun zaman önemli

Sebep banada eften püften geldi yani. Bence bunun altında yatan başkaşeylerde olması lazım. Böyle basit bi tartışmadan ayrılık konusu açılmaması gerekiyor. üstelik siz hamilesiniz bu durumda nasıl sizi üzebiliyroki eşiniz. Bu erkekler harbiden düşüncesiz yaaaaa akannehir

Back
X