kızlar bu geceki olayı anlatayım öncelikle...arkadaşlarla buluşacaktık,ben evden dışarı çıkmıyorum,hadi dedik çıkalım.eşimde annemlere bişey vermeye gidicekti.hemen gelicem 5 dak.dedi.gitti gelmedi tam 35 dak.sonra geldi.ve buluşacağımz zaman gelmişti arkadaşlarla.bana bi söz verilirse tutulması lazım,çükü kendmde öleyim kılzar.bende dedimki ....... sen nerdesin saat kaç bu isanlara ikidir ayı şeyi yapıosun,beni rencide ediyosun,böle yapa yapa etrafımızda kimse kalmıycak dedim...başladı sölenmeye...neyse ben sinirlendim,banyoya gittim,yatışıyımda die..bırakmadı hala söleniyoo.git diom içeri,yatışıım anlamıyoo,hala bıdı bıdı..en sonunda seni çekemicem,nefret ediyorum senden deyip gitti,bak herkes annemlerde seni orda şimdi nasıl rezil edicem dedi.hiç unutmıycam ama bacaını tuttum gitme dedim,saa naptım dedim,gidersen biter dedim.gitmiş orda herşeyi anlatmış...bide beni suçluyolar,annemin ve yengemn yorumu...ABİN HAYATTA İŞTEN GELİNCE BENİ GÖTÜRMEZ,ÇOCUK GÖTÜRCEK SEN MARAZ YAPIOSUN....artık susuyorum,sonra annemle geldiler eve...tabi ben evde ağlamaktan bişeyler kırmaktan kendimi alamadım,çok ağladım çok kızlar....