- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü bir üslupla yazmış ama baştan beri seni istemeyen birinden de çocuk yapmazsın be kuzu..Ne kadar kötü bir kalbiniz var,hayretler içinde okudum.
Canim benim,insanlar kendilerini öyle güzel kamufle edebiliyor ki,belki bu herif 180 derece değişti.Yazım tarzı çok rahatsız etti tabi.Kim ister ki böyle olsun?Kadın ve erkek statü olarak eşit ama biri atanmış,diğeri atanamamış.Neden kadın çocuk yapıp kendini evliliğini sağlama almak istesin ki?Öff nereden baksan çok kötü bir durum,inşallah hakkında hayırlısı olsun.Kötü bir üslupla yazmış ama baştan beri seni istemeyen birinden de çocuk yapmazsın be kuzu..
Konusa yazmış ya ilk zamanlardan beri diye. Yani bile isteye yapmış. Üzgünüm ama çocuk için.Canim benim,insanlar kendilerini öyle güzel kamufle edebiliyor ki,belki bu herif 180 derece değişti.Yazım tarzı çok rahatsız etti tabi.Kim ister ki böyle olsun?Kadın ve erkek statü olarak eşit ama biri atanmış,diğeri atanamamış.Neden kadın çocuk yapıp kendini evliliğini sağlama almak istesin ki?Öff nereden baksan çok kötü bir durum,inşallah hakkında hayırlısı olsun.
11 haftalık hamileyim ama boşanma sürekli gündemde eşim sürekli sen atanamadın ( kendisi atandı) KPSS de çalışmıyorsun diyor ama ben şu an özel sektörde çalışıyorum buna vakit bulamıyorum istesen bulursun diyor ama artık yapamıyorum öğlen gidiyorum işe ama öğlene kadar evimin işi oluyor akşam da geç geliyorum. Sürekli her tartışmada senle evlendiğime çok pişmanım lanet olsun o güne diyor. Evlendiğimiz günden beri sürekli boşanmak istiyor hemen bitsin diyor, üst üste bi şeyleri unuttum anahtarım cüzdanım vs sen beyinsizsin diyecek kadar hakaret etmeye başladı Ben de artık dayanamıyorum kabul ediyorum boşanmayı ama bu süreçte bebeğimi kötü etkilemek istemiyorum stresim ona geçsin istemiyorum ancak artık boşanacağız ailemin yanına dönmeyeceğim ama doğumdan sonra bi süre çalışamayacağım sonra da çocuğa kim bakacak ben bu kadar şeyin altından nasıl kalkacağım bilmiyorum yapabilir miyim?
Özel bir okulda çalışıyorum öğretmenim ama yazları maaşımız ve SGK mız kesiliyor yani maddi olarak destek çok da bulamam açıkçası. Yapabilir miyim ilk çocuğum ben kendimi çok kötü hissediyorum bebeğimi işim yok diye benden alırlar mı ? Almazlarsa da ona yetebilir miyim ? Başaran var mı
Valla burda o kadar çok gördüm ki, anne olmak istiyordum evliliğim berbattı ama boşanmadan yapmak istedim diye, şaşıramıyorum o yüzden böyle yorumlara. Ama konu sahibi öyle değil belli ki.Canim benim,insanlar kendilerini öyle güzel kamufle edebiliyor ki,belki bu herif 180 derece değişti.Yazım tarzı çok rahatsız etti tabi.Kim ister ki böyle olsun?Kadın ve erkek statü olarak eşit ama biri atanmış,diğeri atanamamış.Neden kadın çocuk yapıp kendini evliliğini sağlama almak istesin ki?Öff nereden baksan çok kötü bir durum,inşallah hakkında hayırlısı olsun.
Bence kalbi kötü değil sert yazmış olabilir ama çok doğru yazmış. Bu durumda en günahsızı o bebek. Yani baştan beri kötü olan bir evlilikte hoop çocuk yapayım düzelir mantığı bana hiç bir zaman doğru gelmiyor. Ben bile 30 yalında evlendim aman hemen çocuk yapayım demedim. O çocuğun huzurlu bir ortamda büyüme hakkı varken bencilce bir istek ile dünyaya gelmesi bence yanlışNe kadar kötü bir kalbiniz var,hayretler içinde okudum.
Nedir bu ya. Ne biçim bi adamla evlenmişsiniz Dalgınlık olabilr, hangimiz unutmuyoruz ki bişeyleri bide öğretmen olucak Hamile olduğunuzu bile bile mi size bunları yapıyor.?Yani bilmiyorum ama madem çaresizsiniz dogumunuzu yapıp tekrar işe başlayana kadar 2 ev arkadası gibi yaşayın bence yoksa çocukla ve işsizlikle hayatınız çok zor olucak. Hatta sizin yerinizde olsam hamileyken şu anda işten ayrılırım çocuk dogana kadar kpss ye çalışırım o sınavı ne yapar eder kazanırım atandığım günde boşanırım o adamdan ama önce kendini ve bebeğini garantiye almalısın
Ben kendi üzerime koydum ne var ne yokBöyle konularına görünce ister istemez herkesin aklına aynı soru geliyor: neden bebek? Üstelik 1 hafta öncesine kadar sonlandırma gibi bir şansınız da varmış. Siz boşanmayı hiç istemediniz sanırım öyle anlıyorum. Belki de adamın psikolojik baskılarından kendinizi suçlu gördünüz ve ona hak verdiniz. Öncelikle eğer siz atanmak istiyorsanız buna çabalayın ve atanın. Sırf o istiyor diye uğraşmayın. Herkes kamuda çalışacak diye bir şey yok.
Beyimiz kendine güvenmiyordu madem evlenmeyecekti. Çocuk olunca çalışamayacaksın, tek maaşla geçinemeyiz düşüncelerine bakınca, oo öğretmen o da atanır mis gibi çift maaş diye hesap yaptığına neredeyse eminim. Hesapları tutmayınca bozulmuş.
Kaldı ki siz kamuda da olsanız ücretsiz izin hakkınızı kullanamak isteyebilirdiniz. Her durumda eş ve baba olmayı kaldırabilecek biri değilmiş.
Bir avukata danışın, bebek onun da bebeği. Masraflara ortak olması gerek. Aileniz de arkanızda olacaksa hiç daha fazla çekmeyin bu davarı.
Ayrıca altınları koymak için banka hesabını kendi üstüne açtıran erkekleri hiç samimi bulmuyorum. Kesin bir pislik çıkıyor.
Ben tekrar aynısını yazmaya üşendim. Yapmanız gereken tam da bunlar.Özelde çalışırken atanmaniz neredeyse imkansız gibi birşey....
1-) Önce özelde ki işinizi bırakın
2-) Program yapıp sıkı sıkıya çalışın
3-) Hamileliği eşinizin yanında geçirin (son zamanlar) yardımına ihtiyacınız olacak
4-) Atanana kadar eşinizin etinden, sütünden, iliğinden, kemiğinden faydalanın.
5-) Boşanmayı atandıktan sonra düşünün (ekonomik olarak sıkıntılı şu günlerde helede bebek kaynaklı paraya daha çok ihtiyacınızın olduğu dönemde boşanıp da birde ekonomik sıkıntılar ile karşı karşıya kalmayın)
Evet ilk başta bende böyle düşündüm ama adam sonradan böyle olmuş olabilir mi?Başından beri böyle ise tabi ki kimse böyle bir evlilikten çocuk dünyaya getirmek istemez ama baya sert konuşmuş hanımefendi doğruBence kalbi kötü değil sert yazmış olabilir ama çok doğru yazmış. Bu durumda en günahsızı o bebek. Yani baştan beri kötü olan bir evlilikte hoop çocuk yapayım düzelir mantığı bana hiç bir zaman doğru gelmiyor. Ben bile 30 yalında evlendim aman hemen çocuk yapayım demedim. O çocuğun huzurlu bir ortamda büyüme hakkı varken bencilce bir istek ile dünyaya gelmesi bence yanlış
En başından beri böylemiş adam. Sırf evliliğim düzelsin diye yapılmış bebek. Bu bebeğin günahını kim verecek. Kendi bencillikleri için bir çocuğun hayatıyla oynamışlar resmenEvet ilk başta bende böyle düşündüm ama adam sonradan böyle olmuş olabilir mi?Başından beri böyle ise tabi ki kimse böyle bir evlilikten çocuk dünyaya getirmek istemez ama baya sert konuşmuş hanımefendi doğru.
Evlendiğimiz günden beri sürekli boşanmak istiyor hemen bitsin diyor
atanana kadar hamileliği zehir eder bu adam+1
Özelden ayrılın, hayvan gibi ders çalışın.. Atanıp eşinizden boşanın.. Ne biçim adam bu
Allah iyilerle karşılaştırsın
Branşınız ne
konuyu okursanız evlendiğimiz günden beri sürekli boşanmak istiyor ilk günden beri böyle demiş. arkadaş gayet de doğru yazmış olayı minnoşlaştırmaya gerek yok. bu adama çocuk yaparsan ilk gün evlenir evlenmez o lafları eden adamı kapının önüne koymak yerine, şimdi ah vah etmiyceksinEvet ilk başta bende böyle düşündüm ama adam sonradan böyle olmuş olabilir mi?Başından beri böyle ise tabi ki kimse böyle bir evlilikten çocuk dünyaya getirmek istemez ama baya sert konuşmuş hanımefendi doğru.
Evet oraya dikkat etmemişim,o zaman bunun bedelini ödemek zorunda malesefEn başından beri böylemiş adam. Sırf evliliğim düzelsin diye yapılmış bebek. Bu bebeğin günahını kim verecek. Kendi bencillikleri için bir çocuğun hayatıyla oynamışlar resmen
Hayır çocuk olacak sen çalışamayacaksın geçinemeyeceğiz ev kira gibi yetemeyeceğim gibi düşünceleri var bu sebeple sürekli çalışmam için söyleniyor çalışmayınca sözleri ağırlaşıyor tembelsin vs