Merhaba arkadaşlar birilerine anlatıp akıl almazsam öleceğim üzüntüden. 3 aylık hamileyim eşim geçen hafta Antalya'ya tatile gitti bir arkadaşıyla zaten tatile gitmesini sindiremiyorken bu yaşadıklarımı hiç kabullenemiyorum. Tatilin ilk 3 günü hiç aramadım oda beni aramadı ara ara mesajlaştık 4. Gün nasılsın diye aradım Nasıl ararsın gibisinden telefonu kapatmaktan beter etti bende suratına kapattım mesajla tartıştık aradan birkaç saat gecti hızımı alamadım arayıp birşeyler söylecektim telefonu açmadı tam 5 saat calan telefon açılmadı bende birlikte gideceği kişiye ulaştım Ada'm eşimi en son 4-5 gün önce gördüğünü söyledi sinir krizi geçirdim. Sonrasında aradı ağlıyor telefonda senden korktuğu için öyle söyledi fln diye neyse 2 gün sonra döndü geldi elinde çiçekler yüzüne bile bakmadım bunarada ben annenlerde kalıyordum kendiside Babasının yanına gideceğini söyledi hatta gece bana babamlayım vs yarında babamla beraberiz diye mesajlar attı ertesi gün öğleden sonra kendini aradım açmadı babasını aradım babası şok oldu oğlunu 1 haftadır görmediğini söyledi. Ben 2. Bir sinir krizi geçirdim. Şimdi söyleyin ben boşanmayın ne yapayım