Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hayatta herşey başka bir kadınla aldatmak değildir yalan söylemiş olması benim için yeterli bir sebep aldattığını düşünmüyorumBu kadar seye ragmen aldattıgını düşünmüyor musun ???
Bir insan kendi kendime sımarıklık yapıcam diye bu kadar yalan söylemez lütfen baska kadın ihtimalini de düşünün.birden pat pat niye niye yalana baslasın bu adam.nereye gittgini kimle gittigini ispatlasın.telefon dökümlerini mutlaka görün benceEvet hayatta herşey başka bir kadınla aldatmak değildir yalan söylemiş olması benim için yeterli bir sebep aldattığını düşünmüyorum
Gittiği otelin kamera kayıtlarını istedim getirmiyorBir insan kendi kendime sımarıklık yapıcam diye bu kadar yalan söylemez lütfen baska kadın ihtimalini de düşünün.birden pat pat niye niye yalana baslasın bu adam.nereye gittgini kimle gittigini ispatlasın.telefon dökümlerini mutlaka görün bence
Teşekkür ederim yaa içimi dökmek rahatlamak için yazdım yardımcı olacağınıza yazdıklarınıza bakın lütfen böyle şeyler yazacaklar yazmasın benim rahatlamakta ihtiyacım var daha cok üzülmeye değilNeye istinaten aldatılmadığını düşünüyorsun.özellikle hamile kalınca aldatılıyor insan.adam bir hf tek mi takıldı sanıyorsun.neyse hamilesin çok fazla üzmeyeyim seni.ne demek istediğimi anladın sen
İşte bunun gibi.o kayıtları mutlaka getirmesini isteyin üzgünüm ama iyi kokular gelmiyor.Gittiği otelin kamera kayıtlarını istedim getirmiyor
Rahatlatmak için yazmak diye birşey ancak kayıp ve ölümlerde olur. Adam sana takır takır yalanları sayıyor. Benim de aklıma aldatmadan başka bişey gelmiyor
İşte böyle kendinizi kandırdığınız için başınıza geliyo.Eşimle 5 yıldır birlikteyiz 2.5 yıllık evliyiz ilk kez böyle bir sorun yaşıyoruz normal şartlarda örnek çift denilebilecek kadar iyi anlaşan Mutlu bir aileydik
Açıklaması çocuk korktu sen arayınca oyüzden öyle söyledi diyor birlikteydik diyorE aciklamasi ne peki? Neden durmadan yalan soyluyormus. Bide sanki adam saklamak da istemiyor hep yas tahtaya basiyor ki yakalayin.
Beni en cok yaralayanda bu babasını aradım babası Nasıl beni arayıp olayı büyütür diye kızmış ( bu arada maddi manevi cok büyük ve güçlü bir ailenin geliniyim)hamıle oldugun ıcın uzulmenı ıstemıyorum ama
sankı hayatında baskası var gıbı geldı bana
sankı tatıle dıye senın yanından cıkıp onunla yasıyor
baska evı falan olabılır
bence aılenı ve aılesını bı araya getır konus arastır pesıne dus...
kendısını dınleme bıle her soyledıgı yalan cunku
peki babasi icin?Açıklaması çocuk korktu sen arayınca oyüzden öyle söyledi diyor birlikteydik diyor
Bir bela olduğunu düşünmüyorum aldattığımıda düşünmüyorum tamamen şımarıklık yapıp özgür olmak istiyor bence