- 4 Mart 2020
- 59
- 34
- 3
- Konu Sahibi double-espresso
-
Hamileliğim biraz riskli ve takip gerektiriyor dr um yaşadığım yerde, hastane vs hepsi ayarlandı. Ailemin yaşadığı il sağlık imkanı olarak bu kadar iyi değil.ah yazik yavrulara.
doğum icin ailenizin yanina gidin.
sonrasına sonra karar verirsiniz.
ama seni bıçaklarım tehdidinden sonra ben ayni evde kalmazdim.
Ama siz susarsanız üzüntü herkes için büyüyecek.Çocuklar tatil sebebiyle misafir olarak yanımızdalar. Ama çok üzüldü ve korktu onlar da. Ailem çok uzakta değil ama doğuma çok az kaldı ve erken doğum tehlikem var ist dışına çıkmak istemiyorum. İkinci evliliğim bu olayları ailemle de paylaşmak istemiyorum benden daha çok üzülecekler diye.
Bebek olmasa bir dk bile durmazdım burada saatlerdir düşünüyorum bir çıkar yol bulamadım buraya yazdım ben de. Teşekkür ederim.Sabır kardeşim sabır şu doğumunu hayırlısıyla yap al git bebeğini ...Allah bunlara her iki cihandada huzur vermesin hanım eş yavru .. vb kavramlarını değerini bilmezler insan olamadiklar
O zaman soylersiniz sabah toplansin ciksin evden.Hamileliğim biraz riskli ve takip gerektiriyor dr um yaşadığım yerde, hastane vs hepsi ayarlandı. Ailemin yaşadığı il sağlık imkanı olarak bu kadar iyi değil.
Aynı evdeyim gecenin bir vakti çıkamadım kapıyı kilitledim oturuyorum, o çoktan sızdı.
Aileme şu aşamada anlatamam, susmak değil ellerinden bir şey gelmez çok üzülürler, doğuma az kalmamış olsa farklı olurdu her şey.Ama siz susarsanız üzüntü herkes için büyüyecek.
Sabah nasıl bir psikoloji ile uyanır bilmiyorum ama gitmesi gereken o haklısınız. Diğer çocuklar normalde anneyle yaşıyorlar, 6 ve 14 yaşlarında, bebekten önce rahat rahat tatil yapsınlar diye 1 aydır bizde misafirler. İkisinin de aklı çıktı keşke şahit olmasalardı.O zaman soylersiniz sabah toplansin ciksin evden.
Dogum icin diye de bahane edip cagirin ailenizi.
Yazik degil mi size hamile halinizle ustelik riskli gebelikmis, neden bunları yasayasiniz? Can guvenligi icin kapi kilitleyesiniz? Diger cocuklar nerede? Onlar kac yasinda? Hep sizinle mi yaşıyorlar?
Bebek olmasa bir dk bile durmazdım burada saatlerdir düşünüyorum bir çıkar yol bulamadım buraya yazdım ben de. Teşekkür ederim.
Alkol konusuyla ilgili bir kaç kez konuşmak istedim, ama karışma içmek istersem içerim vs tarzı anlaşmaya yanaşmadı. Yardım alması gerektiğini kabul edecek bir yapıda değil. Yani ya bu deveyi güdeceğim ya bu diyardan gideceğim ki görünen o ki bu deve güdülmüyor.Ya yardım alın düzelsin ya da bebeğinizi kendiniz büyütün ki yardım alıp düzelmesi bebeğiniz icin cok daha iyi olur.Baktınız aynı gidiyor,ne o masum bebeğe çektirin ne de siz çekin.Diğer çocuklara da yazık.
Hamileliğim takip gerektiriyor o yüzden bulunduğum ilde kendi dr uma sezaryenle doğum yapmak zorundayım. Uzun yolculuk da yasak. Elim kolum bağlı.Umarım o evde değil de ailenin yanında doğurur daha salim kafa ile vermen gereken kararı verirsin gidişat hıc iyi değil?
Aileni çağır?Hamileliğim takip gerektiriyor o yüzden bulunduğum ilde kendi dr uma sezaryenle doğum yapmak zorundayım. Uzun yolculuk da yasak. Elim kolum bağlı.
Alkol konusuyla ilgili bir kaç kez konuşmak istedim, ama karışma içmek istersem içerim vs tarzı anlaşmaya yanaşmadı. Yardım alması gerektiğini kabul edecek bir yapıda değil. Yani ya bu deveyi güdeceğim ya bu diyardan gideceğim ki görünen o ki bu deve güdülmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?