Hamileyken boşanmayı düşünmek😔

double-espresso

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
59
34
3
Oysa ki ne güzel hayaller ve umutlarla yola çıkmıştık. Ama maalesef artık bebeğe rağmen evliliğimde gelecekle ilgili olumlu bir taraf göremiyorum.
Eşim pandemi ve iş kaybetme stresi de eklenince zevk için az miktarda arada sırada aldığı alkolü iki günde bir ve ne dediğini bilemeyecek hale gelene kadar içmeye başladı. Bir kaç saat önce basit ve gereksiz konulara takıp, içip, küfürler, hakaretler, ve ben de cevap verince bıçaklarım seni tarzı tehditler havada uçuştu. İlk evliliğinden olan iki çocuğunun gözleri önünde hem de. Ne beni ne doğacak bebeği istemiyormuş. Doğuma çok az kaldı, annemler şehir dışında, hastane dr ayarlandı, her şey hazır ama ben değilim. Bu evde daha fazla kalmak istemiyorum. Maddi sorunum yok, tek başıma da çok rahat geçinirim ama bebek yüzünden elim kolum bağlı. Lütfen eleştirmeden empati yapmaya çalışın...

Çocuklar tatil sebebiyle misafir olarak yanımızdalar. Ama çok üzüldü ve korktu onlar da. Ailem çok uzakta değil ama doğuma çok az kaldı ve erken doğum tehlikem var ist dışına çıkmak istemiyorum. İkinci evliliğim bu olayları ailemle de paylaşmak istemiyorum benden daha çok üzülecekler diye.

ah yazik yavrulara.
doğum icin ailenizin yanina gidin.
sonrasına sonra karar verirsiniz.
ama seni bıçaklarım tehdidinden sonra ben ayni evde kalmazdim.
Hamileliğim biraz riskli ve takip gerektiriyor dr um yaşadığım yerde, hastane vs hepsi ayarlandı. Ailemin yaşadığı il sağlık imkanı olarak bu kadar iyi değil.
Aynı evdeyim gecenin bir vakti çıkamadım kapıyı kilitledim oturuyorum, o çoktan sızdı.

Ama siz susarsanız üzüntü herkes için büyüyecek.

Sabır kardeşim sabır şu doğumunu hayırlısıyla yap al git bebeğini ...Allah bunlara her iki cihandada huzur vermesin hanım eş yavru .. vb kavramlarını değerini bilmezler insan olamadiklar
Bebek olmasa bir dk bile durmazdım burada saatlerdir düşünüyorum bir çıkar yol bulamadım buraya yazdım ben de. Teşekkür ederim.

O zaman soylersiniz sabah toplansin ciksin evden.
Dogum icin diye de bahane edip cagirin ailenizi.
Yazik degil mi size hamile halinizle ustelik riskli gebelikmis, neden bunları yasayasiniz? Can guvenligi icin kapi kilitleyesiniz? Diger cocuklar nerede? Onlar kac yasinda? Hep sizinle mi yaşıyorlar?

Sabah nasıl bir psikoloji ile uyanır bilmiyorum ama gitmesi gereken o haklısınız. Diğer çocuklar normalde anneyle yaşıyorlar, 6 ve 14 yaşlarında, bebekten önce rahat rahat tatil yapsınlar diye 1 aydır bizde misafirler. İkisinin de aklı çıktı keşke şahit olmasalardı.

Alkol konusuyla ilgili bir kaç kez konuşmak istedim, ama karışma içmek istersem içerim vs tarzı anlaşmaya yanaşmadı. Yardım alması gerektiğini kabul edecek bir yapıda değil. Yani ya bu deveyi güdeceğim ya bu diyardan gideceğim ki görünen o ki bu deve güdülmüyor.

Umarım o evde değil de ailenin yanında doğurur daha salim kafa ile vermen gereken kararı verirsin gidişat hıc iyi değil?
Hamileliğim takip gerektiriyor o yüzden bulunduğum ilde kendi dr uma sezaryenle doğum yapmak zorundayım. Uzun yolculuk da yasak. Elim kolum bağlı.

Allah yardımcınız olsun... sebep olanlarada akıl versin sizi bu hassas donemde bukadar üzmeye kimsenin hakkı yok.. çok üzüldüm çok.. Rabbim yardımcınız olsun sabrınıza sabır katsın inş. sağlıcakla bebegınıze kavuşun.

O zaman güdülmez gerçekten,bazen anne babanın ayrılması cocuk icin cok daha iyi oluyor.Öyle korku dolu bir ortamda büyümesindense sizinle huzur icinde büyüsün.Ayık kafayla da babalık yapar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…