8 haftalik ikiz hamileyim bulantilarim icin doktorum onzyd 4mg ilaci verdi. Acaba bu ilaci kullanan varmi? Cok merak ediyorum biraz tereddutdeyim de kullananlar yazarsa coookkk sevinirim..
valla canım ben hepsini kullandım çünkü beslenemiyordum ve kilo kaybetmeye başlamıştım ama bulantım arttığında alıyordum hemen 5 dkikada fayda gösteriyor zaten
doktorumda içini rahat tut ilacın hiçbir zararı yok dedi
16.haftamdan sonrada bulantılarım hafifledi
Merhaba kızlar bende bu ilaca bugün başladım doktorum zofran yada onzdy kullabilirsin ikiside aynı etkide dedi 2 haftadır zofran kullanıyodum ancak bitince eczanelerde bulamadım birtürlü onzdy temin edebildim şimdi umarım işe yarar zofran çok rahatlatmıştı beni ilacı almayınca 2 gündür yine mahvoldum kusmaktan valla doktora güvenmekten başka çare yok
Kızlar bende 3gundur kullanıyorum. Şiddetli mide bulantisiyla gittim sürekli kusuyordum. Ve anında etkisini gösterdi bana. Doktorum çok kötü olmadığın sürece kullanma dedi. Günde bir kere şeklinde kullanıyorum. Çünkü sadece 24saat etki ediyor. Sonra tekrar başlıyor bulan tim. 7haftalik hamileyim bende