Hamileyken CALCIMAX - D3 kullanan var mı arkadaşlar bi yardım eder misiniz

serpil1818

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
474
487
33
30
Arkadaşlar 20 haftalık hamileyim doktorum CALCIMAX D3 diye suya atılıp içilen bir taplet hap verdi ben bu ilacı internetten araştırdım hamilelerde c grubundaymis yani zorunlu kalmadıkça icilmezmis doktorum bi açıklama yapmadı ilacı verirken hani doktorda gerekmezse vermez demi arkadaşlar bu ilacı kullanan hamile arkadaşlar var mi siz tavsiye ediyormusunuz lütfen yardımcı olurmusunuz bilgi verirmisin

bende gebelik sekeri nedeniyle ilac kullanıyorum ve çok endişeliyim 27 haftalik hamileuim allah yardımcımız olsun

şeker durumuna göre canım bende çıkınca ilaç verdiler bazen sadece diyet veriyorlarmış ama bana ilaçta verdiler

Ben de kullanmıştım canım. Prospektüsü okuyunca endişe ettim. Araştırdım filan. Her gün içmedim iki ya da günde bir içtim. 15 tane içtikten sonra bıraktım.

Ben de kullanmıştım canım. Prospektüsü okuyunca endişe ettim. Araştırdım filan. Her gün içmedim iki ya da günde bir içtim. 15 tane içtikten sonra bıraktım.
Him ben her gün bir tane içiyorum canım ama şöyle düşününce zararlı olsa niye versin ki doktor oda görevini yapıyor demi canim

Doktorlarin verdigi ilaclari surekli sorguluyoruz degil mi:)

Kizlar prospektusler herzaman sorumluluk almamak icin abartilarak yazilir. Ama doktorlar ilac iceriklerini biliyor ve ona gore veriyor merak etmeyin. Kaldiki kar zarar hesabi yapiliyor.

Senin icin icmek daha karli olmasaydi vermezdi emin ol:)

Ben kullandım doktorum yazmıştı bana. Gün aşırı içtim. Ancak bana alerji yaptı bünyem çok alerjiktir. O yüzden 3 tane içtim içinden hemen bıraktım zaten o da bırak içme sakın dedi. Ama içilen bir şey içemiyorum ilacı diye süte ve yoğurda dadandım :)

Cevaplariniz için tesekur ederim arkadaşlar hani böyle bilgi alinmasi da güzel birsey yani doktorlar da bizim için iyi olanı yapıyor inşallah hepimizde kucagimiza hayırlısıyla alırız evlatlarimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…