Bende sizinle aynı döneme gelecem fakat eğer ise devam etmeyi düşünüyorsanız eğer 32 çok erken çünkü doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 hafta veriliyor ve 32 de çıkarsanız izne bebek 2 aylık olduğunda iş başı gerekecek ben 37 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum tabi bi aksilik olmazsa eğer sezeryan olacağı için de 38 gibi olur doğum çocuğumla daha fazla zaman geçiririm sonrasında zaten süt izni var bide ben bu yıl ve 2022 deki yıllık izinlerimi de bu süreye ekletecemMerhaba hanımlar. Hamileyken işten nezaman ayrıldınız? 32. Haftada ayrılanlar ucret nekadar aldiniz? Ben dayanabilirsem 32. Haftada isten ayrilacagim.
Ben temelli cikicam isten. Artik calismak istemiyorum. Senelerdir yoruldum. O yüzden 32. Hafta kac ayliga denk geliyorBende sizinle aynı döneme gelecem fakat eğer ise devam etmeyi düşünüyorsanız eğer 32 çok erken çünkü doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 hafta veriliyor ve 32 de çıkarsanız izne bebek 2 aylık olduğunda iş başı gerekecek ben 37 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum tabi bi aksilik olmazsa eğer sezeryan olacağı için de 38 gibi olur doğum çocuğumla daha fazla zaman geçiririm sonrasında zaten süt izni var bide ben bu yıl ve 2022 deki yıllık izinlerimi de bu süreye ekletecem
Kamuda mi çalışıyorsunuzBana doktorum çalışamazsın deyince 3 hafta önce heyet raporuyla isten ayrıldım. 24.haftaya kadar heyet raporuyla devam edicem 24-30 arası idari izin. 30.haftada doğum iznine ayrilcam. Zaten çalışabilsem bile maksimum 32.haftaya kadar çalışabilecektim. Keşke çalışabilseydim ama evde zaman hiç geçmiyor.
EvetKamuda mi çalışıyorsunuz
Ben melesef ozeldeyim. Size sunulan haklar biz kole olduğumuz için bize sunulmuyor
TakipMerhaba kızlar bende özelde çalışıyorum hamile hakları hakkında hiç bir fikrim yok bilenler yardımcı olabilir mi maddi ve izin konusunda
Bende özelde çalışıyorum.Merhaba kızlar bende özelde çalışıyorum hamile hakları hakkında hiç bir fikrim yok bilenler yardımcı olabilir mi maddi ve izin konusunda
Toplam 4 ay degilmi ücretli izinBende özelde çalışıyorum.
İzin 16 hafta 8 önce 8 sonra şeklinde.
Ben 32. Haftada çalışabilir diye imza attım 37 de ayrılacaktım ama 36. Haftada doğum yaptım çalışırken
Kamudakiler gibi 2 yıl ücretsiz izin şansımız yok malesef
Ben sağlıkçıyım bide izinler bizde yasaktı biliyorsunuz yıllık izin istifa vs
3 ay rapor aldım sonra onu da vermediler
İşten ayrıldım ben yani şuan ücretsiz izindeyim çıkışlar açıldığında çıkacağım
Aynen 16 hafta toplamToplam 4 ay degilmi ücretli izin
Tek 32.haftadaki annelik rapor parası var ücret olarak onu almissindir.ama izin ücretsiz 6 ay alabiliyorsun diye biliyorum.ucretsiz izinde sigorta yatıyor mu peki ücretsiz izin mantığını anlamadim hiçBende özelde çalışıyorum.
İzin 16 hafta 8 önce 8 sonra şeklinde.
Ben 32. Haftada çalışabilir diye imza attım 37 de ayrılacaktım ama 36. Haftada doğum yaptım çalışırken
Kamudakiler gibi 2 yıl ücretsiz izin şansımız yok malesef
Ben sağlıkçıyım bide izinler bizde yasaktı biliyorsunuz yıllık izin istifa vs
3 ay rapor aldım sonra onu da vermediler
İşten ayrıldım ben yani şuan ücretsiz izindeyim çıkışlar açıldığında çıkacağım
Yok yatmıyor malesefTek 32.haftadaki annelik rapor parası var ücret olarak onu almissindir.ama izin ücretsiz 6 ay alabiliyorsun diye biliyorum.ucretsiz izinde sigorta yatıyor mu peki ücretsiz izin mantığını anlamadim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?