- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
- Konu Sahibi Samyeli008
-
Şöyle ki benzer durumlarımız olduğu için yazıyorum. Öğretmen olduğu için aşı hakkı doğdu. Aradım gerekli yerleri vurulmadığım için hak kaybeder miyim diye doğumdan sonra vurulmak istiyorsanız istediğiniz zaman randevu alıp yaptırabilirsiniz dediler. 90 yaşındaki insanlar bile aşı olmaya karar verip yeni randevu alıp yaptırıyorlar dedi.Merhaba arkadaşlar, 7 Nisan’da ilk doz biontech aşısı olmuştum, 10 mayıs günü 2. Doz randevum vardı ki sabahında hamile olduğumu öğrendim. Doktorum randevumu iptal etmemi söyledi, ettim bende. Araştırıyorum genel olabilirsin diyor. İkinci dozumun hakkımın gitmesinden de korkuyorum açıkcası. Mesela 2 ay sonra istege göre gidip 2. dozumu olabilir miyim? Sağlıkçı arkadaşlar bi bilginiz var mı?
Ben ilk dozu olmuştum, tekrar baştan alıncak yaniŞöyle ki benzer durumlarımız olduğu için yazıyorum. Öğretmen olduğu için aşı hakkı doğdu. Aradım gerekli yerleri vurulmadığım için hak kaybeder miyim diye doğumdan sonra vurulmak istiyorsanız istediğiniz zaman randevu alıp yaptırabilirsiniz dediler. 90 yaşındaki insanlar bile aşı olmaya karar verip yeni randevu alıp yaptırıyorlar dedi.
Ben de 15. Haftanın son günü oldum. Çalışanlar için bence aşı mühim.Ben 16 haftalık hamileyim salı günü sinovac 1. Doz aşımı oldum. Artılarını eksilerini çok düşündüm çalışıyorum öbür türlü çok daha büyük risk geldi ölü virüs olduğu için doktorum sinovacı önerdi
Merhaba ben de bu konuyu araşrıyordum. Ben de sizin gibi sayılırım 3,5 yıldır olmuyor. Bu ay klomen tedavisine başladık. kesin olacak diye bişey yok ama ben de tedirgin oldum bazı doktorlar aşı olununca korunmayı öneriyor ben de 2-3 ay bekleyeyim diyemiyorum çünkü yaşım 37. Bir yandan da covide yakalanmak daha kötü sonuçlar doğurabilir. Kararsız kaldımdondurulmus transfer oncesi aşi olmak mantiklimi sizce kizlar. bende ogrtmnem ve asi hakkim ptesi basliyor ve benimde en gec 2 hafta icinde transferim olacak ve kafam karisti. asi olmazsam eger eylulde okula nasil baslayacagim? henuz doktorumla konusmadim. ama ben hamilelik surecinde pek aşi taraftari degilim sanki. hamileligin olup olmayacagida mechul zaten ama daha simdiden stresi sardi. zaten yaşim 36 ve daha fazla ertelemek istemiyorum. aşi olayim 2-3 ay bekleyim deme luksum ne yazik ki yok(
az once dr'umla goruştum ve bana aşi için bekle transfer sonucuna gore planlama yapariz dedi. acikcasi benmde aklima yatan bu. sonuc negatif olursa zaten her sekilde asimi olacagim ama gebelik olursa da duruma gore bakip yol almak en dogrusu. cunku ben randevu alirsam muhtemelen tarnsferimle kafa kafaya gelecek tarihleri oyuzden hic istemiyordum. bi de şu durum da var aşi olunca kovid olmayacagiz diyede bir ihtimal yok evet daha hafif geciriliyormus ama işte aşıninda bilinmezligi hepimizi korkutuyor.. sen beklemeyi mi dusunuyorsun?Merhaba ben de bu konuyu araşrıyordum. Ben de sizin gibi sayılırım 3,5 yıldır olmuyor. Bu ay klomen tedavisine başladık. kesin olacak diye bişey yok ama ben de tedirgin oldum bazı doktorlar aşı olununca korunmayı öneriyor ben de 2-3 ay bekleyeyim diyemiyorum çünkü yaşım 37. Bir yandan da covide yakalanmak daha kötü sonuçlar doğurabilir. Kararsız kaldımDoktorum da henüz cevap vermedi.
Ben aşı olmayı düşünüyorum benim doktorum da aşını ol dedi. Benim de asi randevum yumurtlamadan bir hafta kadar önce olacak ben olmak istiyorum vakit kaybı olmasın eğer gebelik olursa ikinci doz için yeniden araştırırım ama olmazsa ikinci dozumu da olur yoluma bakarım. Çünkü ben bünyeme güvenmiyorum bağışıklığım zayıftır bir de hamilelikte daha da zayıflıyor benim. Aşının bilinmezliği beni de çok korkutuyordu ama covid olmak daha çok korkutuyor.az once dr'umla goruştum ve bana aşi için bekle transfer sonucuna gore planlama yapariz dedi. acikcasi benmde aklima yatan bu. sonuc negatif olursa zaten her sekilde asimi olacagim ama gebelik olursa da duruma gore bakip yol almak en dogrusu. cunku ben randevu alirsam muhtemelen tarnsferimle kafa kafaya gelecek tarihleri oyuzden hic istemiyordum. bi de şu durum da var aşi olunca kovid olmayacagiz diyede bir ihtimal yok evet daha hafif geciriliyormus ama işte aşıninda bilinmezligi hepimizi korkutuyor.. sen beklemeyi mi dusunuyorsun?
Biontech mı oldunuz acabaBende dun asi oldum 29+3 haftalik hamileyim cunku covid-19 hastalığını agir gecirme riski olan gebeyim cok ikilemde kaldim ama dun ilk asimi oldum inşallah birsey olmaz hakkimizda hayırlısı ben birelek bide olmak istedim bebeklerde bağışıklık kazaniyorlarmis sanirim inşallah öyledir valla hamileligimden beri ne dışarı çıktım ne bi yere gttim yine onlemli olacagim ama en azından olursam covid daha hafif geciririm inşallah
Merhabalar ben de öğretmenim ve yaklaşık 10 gün önce biontech ilk dozu oldum hatta öğretmenlere ilk açıldığı gün hemen oldum diyebilirim. Doktor her iki aşıyı da( Biontech-Sinovac) güvenle olabileceğimi söyledi.Merhabalar ben öğretmenim ve 7+4 günlük hamileyim. 3.aydan sonra Covid aşısı olmak istiyorum ama yaptıran var mı merak ettim. Bilgilendirirseniz sevinirim.
İnşallah şifa olsun hocam, ben de 3 ayımı doldurup olacağımMerhabalar ben de öğretmenim ve yaklaşık 10 gün önce biontech ilk dozu oldum hatta öğretmenlere ilk açıldığı gün hemen oldum diyebilirim. Doktor her iki aşıyı da( Biontech-Sinovac) güvenle olabileceğimi söyledi.
Evet biontech oldumBiontech mı oldunuz acaba
Amin hocam inşallahİnşallah şifa olsun hocam, ben de 3 ayımı doldurup olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?