- 6 Ağustos 2021
- 436
- 175
- 53
- 30
- Konu Sahibi Obiranne95
-
birşey olmaz tanıdığım birinin başına geldi aynısı şuanda 2 aylık oldu bebeği gayette sağlıklıcovid pozitif oldum ve biraz ağır hissedince ilaçları içtim. ilaçlar 1 eylülde bitti ve ben 12 eylülde 3 haftalık hamile oldugumu öğrendim.
yani 3-4 günlük hamileyken covid olmuşum. sizce bunun bebeğime zararı olur mu çevrenizde hiç bu konuyla karşılaşan duyumu olan var mı? yarın doktora gideceğim ama yine de içim rahat etmedi
yaa nasıl sevindimmm inşallah canım inşallahbirşey olmaz tanıdığım birinin başına geldi aynısı şuanda 2 aylık oldu bebeği gayette sağlıklı
benimki covid ilaçları olunca korkuyorum ister istemezHiç bişey olmaz korkma arkadaşımın biri ağır migren ilaçlarını içmiş ti çok şükür sağlıklı bir kızı var
annenin haberi olmadığı zamanlarda Allah korurmuş bebeği canım öyle derler içini rahat tut sağlıkla al kucağına :)yaa nasıl sevindimmm inşallah canım inşallah
Şuan senin için ilaçtan daha zararlı olan stres korkma kötü şeyler getirme aklına gebeliğin boyunca dua et olurmu sağlıkla gelsin bebişinbenimki covid ilaçları olunca korkuyorum ister istemez
Stresten çok heyecan var aslında ama o şüphe de aklmdan cıkmıyor. kasık ağrılarım da biraz var normal mi bilemiyorumŞuan senin için ilaçtan daha zararlı olan stres korkma kötü şeyler getirme aklına gebeliğin boyunca dua et olurmu sağlıkla gelsin bebişin
Normal şuan bebek küçük olsada kesesi yerini hazırlıyo ondan yat dinlen fazla ayakta kalma ağır da kaldırmaStresten çok heyecan var aslında ama o şüphe de aklmdan cıkmıyor. kasık ağrılarım da biraz var normal mi bilemiyorum
çalışıyorum yatamıyorum ama eve gidince erkenden uyuyorum zaten :) çok teşekkür ederim yorumlarınız içinNormal şuan bebek küçük olsada kesesi yerini hazırlıyo ondan yat dinlen fazla ayakta kalma ağır da kaldırma
Son adet tarihiniz başlangıcı nedir?covid pozitif oldum ve biraz ağır hissedince ilaçları içtim. ilaçlar 1 eylülde bitti ve ben 12 eylülde 3 haftalık hamile oldugumu öğrendim.
yani 3-4 günlük hamileyken covid olmuşum. sizce bunun bebeğime zararı olur mu çevrenizde hiç bu konuyla karşılaşan duyumu olan var mı? yarın doktora gideceğim ama yine de içim rahat etmedi
10.08 di son adetimSon adet tarihiniz başlangıcı nedir?
ben de içtim doktorum ilk dönemde ya hep ya hiç kuralı olur dedi yüzde 90 hastalarımda hamilelik devam ediyor dedi. Haftaya gideceğim bakalım sonuç ne olacak. Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin herkese10.08 di son adetim
Cok guzel o zaman covidin bi etkisi yok diye dusunuyorum. Normal sartlarda bile devam etmeyebiliyor hasta olunmasa bile. Ben bugun gittim 4.3 mm mis kese kucukmus daha. Hafif kasik agrilarim var dedim o iyi degil dusuk olabilir dedi sizde var mi boyle bir durum kasik agrisi falan normal mi su an en fazla uc haftaligiz adet tarihim bes gun gectiben de içtim doktorum ilk dönemde ya hep ya hiç kuralı olur dedi yüzde 90 hastalarımda hamilelik devam ediyor dedi. Haftaya gideceğim bakalım sonuç ne olacak. Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin herkese
kasık ağrısı hamilelik belirtisi google a yazarsanız zaten net bir şekilde yazıyor. Ben erken dönemde ilaçtan dolayı bebeğini kaybeden pek duymadım. olacağı varsa bir şekilde düşüyor zaten. çok titiz tüm kurallara riayet eden kişinin bile düşebiliyor. Tamamen takdir. Rabbim ömür yazmışsa bir şekide tutunuyot. Bizim yapmamız gereken dikkat etmek gerisine Allaha bırakıp tevekkül etmek. Ben de ilk başta baya taktım şu an daha rahatım. bakalım Mevla görelim neyler neylerse güzel eylerCok guzel o zaman covidin bi etkisi yok diye dusunuyorum. Normal sartlarda bile devam etmeyebiliyor hasta olunmasa bile. Ben bugun gittim 4.3 mm mis kese kucukmus daha. Hafif kasik agrilarim var dedim o iyi degil dusuk olabilir dedi sizde var mi boyle bir durum kasik agrisi falan normal mi su an en fazla uc haftaligiz adet tarihim bes gun gecti
Ne demek kasık ağrısı düşük ben hep çekiyorum agrıyoCok guzel o zaman covidin bi etkisi yok diye dusunuyorum. Normal sartlarda bile devam etmeyebiliyor hasta olunmasa bile. Ben bugun gittim 4.3 mm mis kese kucukmus daha. Hafif kasik agrilarim var dedim o iyi degil dusuk olabilir dedi sizde var mi boyle bir durum kasik agrisi falan normal mi su an en fazla uc haftaligiz adet tarihim bes gun gecti
Doktor sorunlu ya emin oldum ondan.. hatta su an kasik agrim yok ona mi korksam napsam bilemedimNe demek kasık ağrısı düşük ben hep çekiyorum agrıyo
Korkma allahın izniyle her doktor bir değil ama beni de çok korkuttu doktor bebek yok boş gebelik dedi kendi doktoruma gittim bebeği ve kalp atkısını gösterdiDoktor sorunlu ya emin oldum ondan.. hatta su an kasik agrim yok ona mi korksam napsam bilemedim
çok sevindim bunları duymak hem çok üzücü hem de umut verici Rabbim size bağışlasın inşallahKorkma allahın izniyle her doktor bir değil ama beni de çok korkuttu doktor bebek yok boş gebelik dedi kendi doktoruma gittim bebeği ve kalp atkısını gösterdi
Amin herkesn kini inşallah Allah razı olsunçok sevindim bunları duymak hem çok üzücü hem de umut verici Rabbim size bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?