Slm herkese hamileyken denize giden varm? Gidilirmi tuzlu su ve güneş zararlı olurmu bebek için yardımlarınızı bekliyorum yarın gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım sizce acillllll cevapp
Slm herkese hamileyken denize giden varm? Gidilirmi tuzlu su ve güneş zararlı olurmu bebek için yardımlarınızı bekliyorum yarın gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım sizce acillllll cevapp
doktorum ben sormadan "denize girebilirsin " dedi bana. sadece çok açılma kıyıya yakın yüz dedi.
enfeksiyon benim de aklıma geliyo ama denizin temizliğine güveniyosak sorun olmaz inşallah. sonuç olarak yüzme de hamilelikte iyi bi spor. deniz de havuzdan kesinlikle daha güvenli bence
Hiç bir zararı olmaz , aksine yüzmek hamilelikte yapılacak en iyi spordur.Fakat havuzlar için aynı şey geçerli değil.Ben Antalya da yaşayan biri olarak denize giriyorum hiç bir sorun da olmuyor .
Ben Antalya dayim ve hemen her firsatta denize gidiyorum. 24 haftalik hamileyim. doktorum bir sakinca olmadigini söyledi. enfeksiyon acisindan havuz zararli. günesin dik geldigi saatlerde güneste kalmamak, cilt lekeleri ve gebelik maskesinden korunmak icin iyi bir koruyucuyla korunmak en önemlisi kesinlikle islak mayo ile kalmamak gerekiyor... Enfeksiyona yol acan en önemli etken islak kalmak. Yüzerken de sirt üzeri yüzme tavsiye ediliyor... Deniz tuzu iyot acisindan gunes ise d vitamini acisindan cok faydali sadece bilincli davranmak gerekiyor...
doktorum ben sormadan "denize girebilirsin " dedi bana. sadece çok açılma kıyıya yakın yüz dedi.
enfeksiyon benim de aklıma geliyo ama denizin temizliğine güveniyosak sorun olmaz inşallah. sonuç olarak yüzme de hamilelikte iyi bi spor. deniz de havuzdan kesinlikle daha güvenli bence
Merhaba , mesaj atamıyomuş mesaj sayınız yeterli değil diyor ,onun için buradan yazıyorum .Teşekkürler öncelikle sizin için de hayırlı olsun .Ben Antalya Manavgatta yım.Burada özel sevgi hastanesi var oraya gidiyorum , doktorumdan da memnunum en azından şimdilik :)
cevap yazan herkese teş.ederim denize gittim arkadaşlar yol yordu beni onun dışında değişiklik iyi oldu.günde 1 kez girdim sabah kalabalık yokken hamileyken denizin tadı olmuyo desem yeridir korkuyorsun biri değer eli değer ayağı değer diye fazla harekette edemiyorsun neyse geçti şimdi burdayım herkese sağlıklı gebelikler.rabbim nazarlardan korusun hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsin.