- 17 Mayıs 2025
- 195
- 98
- 13
- Konu Sahibi denizlerdengelen
Merhaba kizlar hamileyken yapilan dogum sigortasi var mi .baktiklarim hep hamilelikten once yaziyor.dogum paketinden daha uyguna mi geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskiden vardı doğum sırasında yaptıranlar. Şu an bu hiç bir sigorta da yok çok araştırdım. Ben de alıp 6 ay bekleyeyim dedim. Bebiş olmadı üstüne şimdi yeniledim bakalım bebiş olacak mı. Sadece Anadolu sigorta 6 ay bekleyin Diğer sigortalar en az bir sene bekletiyor.Merhaba araştırmadım ama böyle bir sigorta olduğunu sanmıyorum çünkü sigorta mantığına ters kaçıyor. Benim baktıklarım hep 1 yıl sonra ya da 6 ay sonra hamile kalınınca başlayan sigortalardı. Paket daha mantıklı geliyordu ama hiçbirini almayıp devlet hastanesinden devam etmiştim.
Eskiden vardı doğum sırasında yaptıranlar. Şu an bu hiç bir sigorta da yok çok araştırdım. Ben de alıp 6 ay bekleyeyim dedim. Bebiş olmadı üstüne şimdi yeniledim bakalım bebiş olacak mı. Sadece Anadolu sigorta 6 ay bekleyin Diğer sigortalar en az bir sene bekletiyor.
Yani ben iki yıldır yaptırıyorum görüştüğüm hiç bir acenta bunları söylemedi. İyi araştırmak lazım. Bu dediklerinizin kapsamına bakmak lazım. Hangi hastaneleri kapsıyor . Sizin istediğiniz hastane ve dr u karşılıyoru mu gibi. Bir de isimler bana çok yabamcı geldi bunlar sigorta acenta adımı yoksa direk sigortanın adı mı?demir sigorta iki can sağlık sigortası var hala
Yani ben iki yıldır yaptırıyorum görüştüğüm hiç bir acenta bunları söylemedi. İyi araştırmak lazım. Bu dediklerinizin kapsamına bakmak lazım. Hangi hastaneleri kapsıyor . Sizin istediğiniz hastane ve dr u karşılıyoru mu gibi. Bir de isimler bana çok yabamcı geldi bunlar sigorta acenta adımı yoksa direk sigortanın adı mı?
Ben baya araştırıp aldım ama haklısınız iyice incelemek lazım. Arkadaşımda aynısını kullandı ve 3 lü tarama testi hariç hiç para almadılar ve liv de doğum yaptı. Gayet memnundu. Bence de bu aşamada doğum paketleri çok daha etkili.Benim zaten teminatlı özel sağlık sigortam var kendim için bakmadım. Arkadaş sormuş onun için baktım. Demir sigorta acente değil tabi ki. sigorta şirketi hamileliğe özel iki can sigortası var tamamlayıcı tarzda. SGK geçen hastanelerde geçiyor. Yaptırmak isteyen şartlarını inceleyip bakabilir. Ama Bupa ve sompoda da varmış. Tek sorun bu sigortalar çok avantajlı olmuyor yani hamileliktesin toplu bir para ödüyorsun önden zaten ayrı ayrı hesaplasan ödeyeceğin rakama getiriyor bir şekilde. O yüzden sizin görüştüğünüz acenteler söylememiş olabilir. Hatta tahlilleri de devlette sağlık ocağında versen daha hesaplıya gelir. Doğum paketleri bana daha mantıklı geliyor bu sigortalardan.
Var mı yok mu diye soruluyorsa cevabı var. :)