hamileyken emzirmek.tecrubelerinjze ihtiyacm var

asya5560

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
884
670
123
10 aylik oğlum var tedaviyle hamile kaldm.smdi 6haftalk hamile olduğumu öğrendim.doktor yavas yavas emzirmeyi birak yoksa sancin olur vs dedi.Birakmak istemiyorum tecrübelerinize ihtycm var

Sen bırakmasan da büyük ihtimalle bebeğinde ishal kusma olabilir bi arkadaşım bebeği 3 aylıkken hamile kalmış bilmeden çocukta hem ishal hem kusma baslayinca kv si test yap hamilesindir demiş sonra mecbur bıraktıydı sende bırak hem 10 aylık olmuş artık hem senin vücudundaki bütün vitaminler iyice azaliyo

Hayırlısı olsun diye başlamak istiyorum, böyle bir deneyimim yok ama beslenme ve diyetetik mezunuyum, bize hep emzirmeye devam ederseniz yeni bebekten protein çalacağınız, yani kuvaşiorkor denen durum ortaya çıkacağı okutuldu.
Ben beslenme olarak gıda üretimi kısmına yani aşçılığa yöneldim, meslekten uzak kaldım, yanıltmayayım..

10 aylik oğlum var tedaviyle hamile kaldm.smdi 6haftalk hamile olduğumu öğrendim.doktor yavas yavas emzirmeyi birak yoksa sancin olur vs dedi.Birakmak istemiyorum tecrübelerinize ihtycm var
Allah evlatlarına sağlıklı ömürler versin inşallah.arkadasım hamikeyken emzirdigi icin kanaması oldu 9. haftada doktor hemen kes demisti memeyi.ama ben bu sitede hamileyken emzirip hicbir sorun yasamadigini soyleyen hamilelerinin yazilarini okumustum

Allah evlatlarına sağlıklı ömürler versin inşallah.arkadasım hamikeyken emzirdigi icin kanaması oldu 9. haftada doktor hemen kes demisti memeyi.ama ben bu sitede hamileyken emzirip hicbir sorun yasamadigini soyleyen hamilelerinin yazilarini okumustum
Evet ben de okudum hem burda hem farkli sitelerde acaba her vücut farkli tepki mi veriyor

Hayırlısı olsun diye başlamak istiyorum, böyle bir deneyimim yok ama beslenme ve diyetetik mezunuyum, bize hep emzirmeye devam ederseniz yeni bebekten protein çalacağınız, yani kuvaşiorkor denen durum ortaya çıkacağı okutuldu.
Ben beslenme olarak gıda üretimi kısmına yani aşçılığa yöneldim, meslekten uzak kaldım, yanıltmayayım..
Iyi niyetleriniz için teşekkür ederim.bi kac sitede annenin cok dengeli bir beslenme ile mümkün olabileceğini okudum ama blmyrm ya kafam karman çorman

Sen bırakmasan da büyük ihtimalle bebeğinde ishal kusma olabilir bi arkadaşım bebeği 3 aylıkken hamile kalmış bilmeden çocukta hem ishal hem kusma baslayinca kv si test yap hamilesindir demiş sonra mecbur bıraktıydı sende bırak hem 10 aylık olmuş artık hem senin vücudundaki bütün vitaminler iyice azaliyo
Arkdsiniza gecmis olsun epey ufakmis.cok düşkün olmaya basladi memeye aksi gibi biberon emmiyor çok zorlanicam sanirim

Komşum 13 haftalık hamile ve hamileliğinin başında doktoru emzirmeyi bırakmasını, vücudunun vitamin olarak kaldıramayacağını söylemiş (oğlu 1 yaşında) ne yaptıysa kesemedi ve çok stresli günler geçirdi, 2 hafta önce gittiği yeni doktoru emzirebileceğini ve memeden kesmesine gerek olmadığını söylemiş,şimdi çok rahat ve mutlu.
En iyisini sizi , vücudunuzu , vitamin /kan vs değerlerinizi bilen doktorunuz söyleyecektir.
Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah evladınızı.

Komşum 13 haftalık hamile ve hamileliğinin başında doktoru emzirmeyi bırakmasını, vücudunun vitamin olarak kaldıramayacağını söylemiş (oğlu 1 yaşında) ne yaptıysa kesemedi ve çok stresli günler geçirdi, 2 hafta önce gittiği yeni doktoru emzirebileceğini ve memeden kesmesine gerek olmadığını söylemiş,şimdi çok rahat ve mutlu.
En iyisini sizi , vücudunuzu , vitamin /kan vs değerlerinizi bilen doktorunuz söyleyecektir.
Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah evladınızı.
Çok teşekkür ederim.evet cuma günü gittiğimde bütün tahlillerimi verdim tekrar konuşacağım doktorla.zaten 3 aylıkken ise başlamıştım hepten mahrum birakmak istemiyorum.tekrar teşekkür ederim hayırlı haberler alin inşallah

Merhaba bende 4,5 aylık hamileyim emzirmeye devam ediyorum doktorum kan değerlerimin iyi olduğunu ve sağlıklı beslenirsem sonuna kadar emzirebileceğimi söyledi. zaten çalıştığım için çok sık emzirmiyorum öğle arasında ve akşam bi kaç kere en önemliside memede uyuyor o yüzden henüz kesmeyeceğim gittiği yere kadar dedim.. Tabi üstüme çıkıp daraltmıyor değil :KK70:

bende 15 aylık kızım var emzırmeye devam edıyorum ama sutum azalmaya başladı bır aya kadar bıraktırmayı planlıyorum. beslenemıyorum sureklı bulantı ıstıfra edıyorum kan değerlerım şuanda ıyı dr sıkıntı yok istediğin kadar devam dedı

eğer düşük veya erken doğum tehlikesi yoksa, tabiki ki emzirilebilir hamileyken. hatta TANDEM emzirme diye birşey var hiç duymadınız mı? anneler bebeklerini aynı anda emziriyorlar 2. doğumdan sonra. çok güzel bir duygu. lütfen hurafelere kulağınızı kapayın bebeğinizi de memeden mahrum etmeyin, o abla/abi olacak belki ama o da henüz bebek, yazık değil mi

DEM emzirme diye birşey var hiç duymadınız mı? anneler bebeklerini aynı anda emziriyorlar 2. doğumdan sonra. çok güz

Ben son aylarda bırakmayı düşünüyorum ama bırakmasak nasıl olur acaba diğeri doğduğunda araları tam 2 yaş olacak araları... Sonradan dahamı zor olur meme kavgası vs.

Ben son aylarda bırakmayı düşünüyorum ama bırakmasak nasıl olur acaba diğeri doğduğunda araları tam 2 yaş olacak araları... Sonradan dahamı zor olur meme kavgası vs.
Bence bırakmasan da olur yani sağlık olarak sıkıntı yok ama dediğin gibi dogdugunda zaten aşağı yukarı bırakma zamanı gelmis olacak . Kardeş geldi de bırakti diye mj düşünür . Bir yandan da imkanım olsa ben tandem emzirme birkaç ay bile yapardım muhteşem bir deneyim olmalı mesela aslında 2.5 yaşına kdr emebilir . . Yine de ne yapacağını sen bilirsin tabi :) bende geçen hafta ndogum yaptım bebisim var yeni :)

Herkese merhaba normal doğumla sağlıklı bir erkek çocuğu dünyaya getiren.uc bck aylık şu an ve tandem emziryorum.iyi ki kesmemism memeden hamilelik zamanında calismamdan dolayı da sütüm azalmıştı.sanki o eksikleri tamamladim büyük oğlumu emzrrken.

Back
X