Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah evlatlarına sağlıklı ömürler versin inşallah.arkadasım hamikeyken emzirdigi icin kanaması oldu 9. haftada doktor hemen kes demisti memeyi.ama ben bu sitede hamileyken emzirip hicbir sorun yasamadigini soyleyen hamilelerinin yazilarini okumustum10 aylik oğlum var tedaviyle hamile kaldm.smdi 6haftalk hamile olduğumu öğrendim.doktor yavas yavas emzirmeyi birak yoksa sancin olur vs dedi.Birakmak istemiyorum tecrübelerinize ihtycm var
Dayanagi nedr dahA net açıklar mısınızDinimiz açısından emzirmen iyi değil .
Evet ben de okudum hem burda hem farkli sitelerde acaba her vücut farkli tepki mi veriyorAllah evlatlarına sağlıklı ömürler versin inşallah.arkadasım hamikeyken emzirdigi icin kanaması oldu 9. haftada doktor hemen kes demisti memeyi.ama ben bu sitede hamileyken emzirip hicbir sorun yasamadigini soyleyen hamilelerinin yazilarini okumustum
Iyi niyetleriniz için teşekkür ederim.bi kac sitede annenin cok dengeli bir beslenme ile mümkün olabileceğini okudum ama blmyrm ya kafam karman çormanHayırlısı olsun diye başlamak istiyorum, böyle bir deneyimim yok ama beslenme ve diyetetik mezunuyum, bize hep emzirmeye devam ederseniz yeni bebekten protein çalacağınız, yani kuvaşiorkor denen durum ortaya çıkacağı okutuldu.
Ben beslenme olarak gıda üretimi kısmına yani aşçılığa yöneldim, meslekten uzak kaldım, yanıltmayayım..
Arkdsiniza gecmis olsun epey ufakmis.cok düşkün olmaya basladi memeye aksi gibi biberon emmiyor çok zorlanicam sanirimSen bırakmasan da büyük ihtimalle bebeğinde ishal kusma olabilir bi arkadaşım bebeği 3 aylıkken hamile kalmış bilmeden çocukta hem ishal hem kusma baslayinca kv si test yap hamilesindir demiş sonra mecbur bıraktıydı sende bırak hem 10 aylık olmuş artık hem senin vücudundaki bütün vitaminler iyice azaliyo
olabilir tabi.inşallah senin vücudun normal karşılar bu durumu da emzirirsinEvet ben de okudum hem burda hem farkli sitelerde acaba her vücut farkli tepki mi veriyor
Çok teşekkür ederim inşallaholabilir tabi.inşallah senin vücudun normal karşılar bu durumu da emzirirsin
Çok teşekkür ederim.evet cuma günü gittiğimde bütün tahlillerimi verdim tekrar konuşacağım doktorla.zaten 3 aylıkken ise başlamıştım hepten mahrum birakmak istemiyorum.tekrar teşekkür ederim hayırlı haberler alin inşallahKomşum 13 haftalık hamile ve hamileliğinin başında doktoru emzirmeyi bırakmasını, vücudunun vitamin olarak kaldıramayacağını söylemiş (oğlu 1 yaşında) ne yaptıysa kesemedi ve çok stresli günler geçirdi, 2 hafta önce gittiği yeni doktoru emzirebileceğini ve memeden kesmesine gerek olmadığını söylemiş,şimdi çok rahat ve mutlu.
En iyisini sizi , vücudunuzu , vitamin /kan vs değerlerinizi bilen doktorunuz söyleyecektir.
Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah evladınızı.
DEM emzirme diye birşey var hiç duymadınız mı? anneler bebeklerini aynı anda emziriyorlar 2. doğumdan sonra. çok güz
Bence bırakmasan da olur yani sağlık olarak sıkıntı yok ama dediğin gibi dogdugunda zaten aşağı yukarı bırakma zamanı gelmis olacak . Kardeş geldi de bırakti diye mj düşünür . Bir yandan da imkanım olsa ben tandem emzirme birkaç ay bile yapardım muhteşem bir deneyim olmalı mesela aslında 2.5 yaşına kdr emebilir . . Yine de ne yapacağını sen bilirsin tabi :) bende geçen hafta ndogum yaptım bebisim var yeni :)Ben son aylarda bırakmayı düşünüyorum ama bırakmasak nasıl olur acaba diğeri doğduğunda araları tam 2 yaş olacak araları... Sonradan dahamı zor olur meme kavgası vs.