hamileyken eşimin bana davranışları :(

ALlah yardımcın olsun canım.. Benım eşim ustume tıtredıgı halde bıle alınganlıgım coktur senın için uzuldum hıcbır kadın boyle muameleye haketmıyor annem tam 15 yıl yaklasık belkı de daha fazla ılgısızlık horlanma cektı babam tarafından hamıleyken keza.. Hala anlatır hep sabrettı hep ezildi zavallım şimdi ise hepımız buyuduk babam akıllandı anneme cok duskun oldu ama yaş 50 yı gecmıs o kadının genclıgıne yazık etmıssın malesef ben ve ortanca kardesımın cocuklugumuzda yasadıgımz psıkolojı bızı o kadar etkıledi ki suan ıkımızde agresıf ve tahammulsuz mutsuz bı kısılıgımız var .. Demem o ki bebegı aldırman bır cana kıymak bunun otesı berisi yok .. Ama bebek oldugunda emin ol ki evın huzursuzlugu onun gelecegını bıle etkıleyecek kucuk kardesım mutlu bır ortamda buyudu o hepımızden farklı ..Sadece dua et inan baska bısey dıyemıyorum :KK43:

Daha eş olmanın ne anlama geldiğini kavrayamamış adam BABA olacak ..Ürkütücü.
İyi düşünmelisiniz.

Benim durumumdaki biri için size katılmamak mümkün değil. 10 yıllık evlilikte herşeye koştum koştum. Çünkü tezcanlıyımdır. Birşeyler hemen olsun bitsin isterim. Karşımdaki yapmazsa hemen kalkar ben yapar bitiririm. Ama artık eskisi gibi yapamıyorum. Yaş ilerledikçe sorumluluk arttıkça yetişemiyorsun. Yetişemedikçede sen kötü oluyorsun, zaten alıştırmışsın, sen hasta olsanda ölsende yetişemesende senden bekleniyor ne hikmetse. Allah vicdanlı merhametli eş nasip etsin.

Yaşayarak görmek de insanın imtihanı olsa gerek. Ama bu kez de aman kötü olmayayım değişti demesin diye kendinizi heba etmeyin bence. Zaten her Halükarda memnuniyet saglanamiyor bari kendinize bakın artık.
Ben annemden talimliyim. Babama 21 sene hiç memnuniyet veremedi. Ömrü heba oldu öyle gençliği bu adamı mutlu etmeye yapmadıklarini tamamlamaya gitti. Ama ne kadar taviz verdiyse babam daha çok istedi. Ben annem babama ne yaptıysa tersini eşime yaptım. Benden kıymetlisi olmadığını gördüm. Malesef kiymet görmek icin biraz sivri olmak lazim. Amin Allah cümlesine hayırlı es nasip etsin:)

Keske alıstirmasaydın kahvaltıyaoda hazır deıilmiş anlasılan..

bebek olunca herşey daha da zorlaşacak.Bu adamla devam ettirebileceğinize emin miisiniz :(

Kızlar öğlen eve geldi eşim ben hiç konuşmadım o da beni soğuk görünce biraz bana gelip sarıldi karnıma elini koyup aklı sıra gönlümü yapmaya çalıştı. Yani kendisi de neye kırıklığımı bildiği için o tarz davranışlar yaparak gönül almaya çalıştı ve davranışları öyle yapmacık geldi ki ben daha da soğuk durdum ittirdim. bana yalancısin Karnın ağrıyor olsa telefon elinde telefon neden oynadın dedi resmen çocuk gibi.. :KK43: öyle midem bulandı ki..sonra gitti çıkarken ben seni de bebeği de istemiyorum dedim. Ben istiyorum ikinizi de dedi bende hazır değiliz bi hata evlilik ve bebek bitsin dedim. Hiddet ile çıktı gitti işe ben sinirden uyumuş kalmışım sonra 2 saat sonra kapı çaldı eşim gelmiş bana sarılıyor derste öğrencileri bırakıp geldim dedi. Seni de bebeği de çok istiyorum sınav var bi de ben tembel biriyim falan düşüncesiz lik var biraz dedi. Sonra okula gitti tekrar geldi evde bana yardım etti canın ne istiyor söyle yiyelim alalım demeler.. şimdilik hala iyi.. yarın hastaneye gideceğiz diyo bebek için falan. Inşallah değişiklik kalıcı olur
eşini bilmem ama senin bu tutumun kalıcı olsun hazır yol açmış sana o yolda ilerle

hamileligin daha cok cok basindasin, simdiden boyleyse sonralari cok daha zorlasiyor.. Allah yardimcin olsun. Agrilar normal kizimdada bu hamileligimdede dogurana kadar yasadim o adet sancilarini. hamilesin hasta degilsin sonucunda, pek hamilelik hakkindaki sikayetlerini belli etme. Normalde nasilsa devam etmeye calis. Yani simdi burda bosa derim yada git bebegi aldir derim ama oyle olmuyor kac tane konu gorduk. Madem o okuz sende normal davran tavir alma derim. hep biz fedakarlik yapmak zorundayiz maalesef.

Back
X