Kızlar öğlen eve geldi eşim ben hiç konuşmadım o da beni soğuk görünce biraz bana gelip sarıldi karnıma elini koyup aklı sıra gönlümü yapmaya çalıştı. Yani kendisi de neye kırıklığımı bildiği için o tarz davranışlar yaparak gönül almaya çalıştı ve davranışları öyle yapmacık geldi ki ben daha da soğuk durdum ittirdim. bana yalancısin Karnın ağrıyor olsa telefon elinde telefon neden oynadın dedi resmen çocuk gibi..

öyle midem bulandı ki..sonra gitti çıkarken ben seni de bebeği de istemiyorum dedim. Ben istiyorum ikinizi de dedi bende hazır değiliz bi hata evlilik ve bebek bitsin dedim. Hiddet ile çıktı gitti işe ben sinirden uyumuş kalmışım sonra 2 saat sonra kapı çaldı eşim gelmiş bana sarılıyor derste öğrencileri bırakıp geldim dedi. Seni de bebeği de çok istiyorum sınav var bi de ben tembel biriyim falan düşüncesiz lik var biraz dedi. Sonra okula gitti tekrar geldi evde bana yardım etti canın ne istiyor söyle yiyelim alalım demeler.. şimdilik hala iyi.. yarın hastaneye gideceğiz diyo bebek için falan. Inşallah değişiklik kalıcı olur