Hamileyken eşten ayrılmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi nzg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim hep ilahi adaletten bahsetmissin.
Bak bu doğru değil. Yarın çocukları olursa ilahi adalet yok mu diyeceksin?
Bu dediklerini tutacaksın.
Keşke o son mesajı cekmeseydinyine sitem yine acılı kadını oynamissi .
Oysa sen asil, ayakları üstünde dimdik duran olmalıydın.
Bilemedim. Yine acitasyon.
Adam sevmiş belli ki.
Vicdansız bir herifmis. Ailesi ne dedi peki?
Yani hiç yanında olmadılar mi?
Haklısınız ama ben icinmdeki öfkeyi ondan bi sekilde almam gerekiyor biz evliyekn hep ailesi yüzünden kavga ediyorduk ablalaari hayatimiza karisyordu surekli karının ailesine gitme diye ablaları gorumcelik tasliyordu babalarını bana karşı doldurub kavga çıkartıyorlardi en son kavgamizdan sonra ayrıldıktan on gün sonra ben hamile olduğumu öğrenmiştim o ara başka kadın yokdu benim doğuma gideceğim zamanlar ayrılık surecindeyken bulmuş o kadını o kadın yuzundede bida asla donmedi çocuğunun yüzünü görmeye bile gelmedi

İnsanın elbette başına gelmeyince uzaktan yazmak kolay ama yine de bunu yazacağım.
Anne baba olmak kolay değil buna karar veriyorsan sorumluluklarını yerine getireceksin.O çocuk sen istediğin için dünyaya geliyor.
Eski eşiniz dünyanın en şerefsiz insanı bana göre.Doğan bebeği yüzünü görmeden terkeden adam benim için bu sıfatı hakeder.Eşinle aranda her şey olabilir ama çocuk senin, sorumluluğunu yerine getireceksin.Çocuklar için yapılanı hazmedemem.Böyle bir olayımda yok inanın.Ne annem babamla ne eşimle.Ama sevgisiz kimsesiz büyümüş çocuklara çok üzülürüm.
Doğduğu gün terkedip 6 yıl bebeğini / çocuğunu hiç görmemiş, 6 yaşında ortaya çıkan adama, al bu senin çocuğun gör konuş demem inanın.Onun baba olmaya hakkı yok.Hele çocuğu olmadığı nedeni ile ortaya çıkacak .Yüzüne tükürürdüm.Ne sevgisi ne geçmiş aşkı genç arkadaş.Bu rezil mağluk sizin hiç bir şekilde hayatınız içinde olmamalı.
Siz şu anki eşinize evinize odaklanın bu insan olmayan kişi ile asla temas etmeyin.
Anlamadığım bir iki husus var.Evlendiniz eşinize kızınız ne diyor.Kızınız ile arası nasıl.6 yıl sonra ortaya çıkan bu baba kılıklı adam 6 yaşındaki çocukta bir travma yaratmadı mı.Kızınızı bu yönden düşündünüz mü irdelediniz mi.
Bu adamı neden hemen kızınızla görüştürdünüz.Mahkemeye gönderip uğraştırsaydınız keşke...Çok kolaylaştırmışsınız adamın talebini..
Çok teşekkür ederim uzunca yazıb tavsiyede bulundugunuz için bilmiyorum para yönünden hep destek oldu için çocuğu göstermemek vicdansislik gibi geldi bana o yüzden ayrılmadan bir ay önce kendi istemisti hamile kalamami bir ay sonrada ayrıldık hatta bugun öyle yazmış herkesin doğrusu kendine göre doğrudur kızım simdiki esimede baba diyor ama eşim canı isterse kızıma ilgi gösteriyor bende zorlayamiyirum fazla o karşına çıkmadan ben kandırıyordum senin baban uzaklarda sana para kazanmak için gitti diye kızım bu şekilde mutlu olub avinuyordu ama ailmedeki bazı boş boğazlar beş yaşındayken gerçekleri anlatmıştı o yzuden herşeyden haberi vardi ilk konusmalrindan sonrada ilk başta simarirdi sevindirdi ertesi gün içine kapanirdi ama şimdi mutlu şuan kendi yaptıklarım bana göre doğruydu diye ifade etti ya şaşkınlık içinde kaldim

Teşekkür ederim yorumunuza evliligimde mutsus oldum için bianlik boşluğu dusumutum saun kararımı verdim ve mesajı attım bida çocuğu görmek için annemle iletsime geç beni arama eşim rahatsız oluyor geçmişte cocun yüzüne bakmadan başka kadına ilişki yaşamaya başlayan bi adamla iletişime girmek istemiyorum daha fazla ddm
Yine aciklama yapmışsınız. Bir şey söylese yine iletişim kurmaya devam edeceksiniz çok belli. Ayrıca annenizle iletişim kurmak istemeyebilir, muhatabı sadece çocuk

sakın msj cvp vermeyin utanmadan ergen gibi muhabbeti uzatıyor..eşiniz görür bu sefer 2 çocukla ortada kalırsınız

• Beğen
Reactions: nzg
Çok uzun tüm yorumlari okuyamadim.
6 sene çocuğunu aramamis sormamış.Bir kere atesliyken başında beklememis, elinden tutup parka götürmemis, ağzına bir kaşık mama vermemiş, sevmemiş, koklamamis, sarilmamis.vs vs vs
6 sene sonra ortaya çıkınca BABA olmuyor bana göre.Ne yapmış? para vermiş , onu da yeni eşiyle huzurunu bozmayin diye sus payı olarak vermistir.
Asla kızımın BABA si olmasina izin vermezdim.Haketmiyor, sizi ve kızını terkettigi gibi kızını yine terketmeyeceginin garantisi yok.Asla iletişim kurmayin lütfen.Sizi hayatınızın en önemli olayında terkettigini unutmayın.Kimbilir neler yasadiniz?Çok üzgünüm

sakın msj cvp vermeyin utanmadan ergen gibi muhabbeti uzatıyor..eşiniz görür bu sefer 2 çocukla ortada kalırsınız
Evet artık öyle yapican cevab vermiycem hiç bı mesajina daha olmadı numarami degistircegim

6 sene çocuğunu aramamis sormamış.Bir kere atesliyken başında beklememis, elinden tutup parka götürmemis, ağzına bir kaşık mama vermemiş, sevmemiş, koklamamis, sarilmamis.vs vs vs
6 sene sonra ortaya çıkınca BABA olmuyor bana göre.Ne yapmış? para vermiş , onu da yeni eşiyle huzurunu bozmayin diye sus payı olarak vermistir.
Asla kızımın BABA si olmasina izin vermezdim.Haketmiyor, sizi ve kızını terkettigi gibi kızını yine terketmeyeceginin garantisi yok.Asla iletişim kurmayin lütfen.Sizi hayatınızın en önemli olayında terkettigini unutmayın.Kimbilir neler yasadiniz?Çok üzgünüm
Evet ben vicdanını rahatlatmak için nafaksni veriyor diye düşünüyordum ama doğru ben demiştim nafakayı bir kere eksik edersen huzurnu kacrrm diye galiba dedniz gibi huzurum kaçmasın diye sus payydi sadece

Evliyken çok dusenceli bı adamdı zaten o yüzden kabullenmek de zorluk çektim ya ayrılık sürecinde canavara döndü sanki ben hamilyekn bak ikimizin çocuğu bu dedim zaman bana senide senden olanida istemiyorum diyodu bırakın başında durmayı yani

Bide diyorum bak zamanında o kadın için canımı çok yaktın diye konu açıyorum hatasını bilir belki pismandir diye hatamı biliyorum ama ailem hakkında kötü konusammsin diye o kadını savunuyor bana
Hatasını bilip pişman olsa ne olacak? Sizin hala duygunuz mu var adama ki sizi kötü etkiliyor bu kadar? Evlenmiş, yuvanızı kurmuşsunuz, çocuğunuz da olmuş aklınızı başınıza alın...

Nasıl yapabilirim bunu mesela sürekli durummu paylasiyim vatsabdan mutlu gibi
Çok saçma o zaman anlar aslında ona ispat etmeye çalıştığını

Gizemli ve sessiz olun hiç eskiyi açmayın çocuğu görmeye gelince olabildiğince az muhatap olun

Evlisiniz ve sizi terk edip giden bir herife karşı hala hisler besliyorsunuz bu o kadar belli ki

Yapmayın bunu kendinize yapmayın

• Beğen
hala seviyor ve umut bağlıyorsunuz gibi geldi
şimdi ki eşiniz ile ayrılsanız dahi o adamdan
ne köy olur ne kasaba.

cocuk için iletişimi belli zamanlarda belli saatlerde yapmasını gerektiğini
burda önceliğin küçük kızın duyguları olduğunu söylemelisiniz

kızınız başka babayla büyümüş ve küçük
her ne kadar hızlı adapte olmuşsada iç dünyası farklıdır

bence kendiniz için hem de cocugunuz için destek alın
yoksa bu kalp sizi çok yoracak

• Beğen
Hayır mutlu deilim simdiki eşimi onu sevdim kadar sevemedim o ilgisyle kandiridi insanları bu ilgisis düzenli çalışmıyor geçim skntisi yasatiyor ailem evime gelince kavga çıkarıyor şimdi oda yıllar sonra ilgi gösterince çocuga yakın olmak için tabi sadce tepe taklak oldum
Resmen kendi kendinize yapıyorsunuz
Mutsuzsanız boşanırsınız

Kocasız yapamıyor musunuz ne bu be

Beddua ettiniz herife dönüp dolaşıp sizi buldu nasıl mı bu herif yüzünden yakındır yuvan dağılacak

Ama siz kendi özgüveninle boşanmış olmayacaksınız başka sebeplerle kocan seni boşayacak yalındır haberin olsun ya aklını başına al mutsuz isen boşan bir işe gir çalış ya da otur Toto’nun üzerine

Bu konuda guvenmiyorum aslında şuan bı çocuğu olmadığı için kızıma yoneliyor ama olaki ilerde o kadından bi çocuğu olsa bu çocuğu hatırlamaz bile
Böyle düşünüyorsanız gerçekten neden iletişim kuruyor çocuğunuzla görüştürüyorsunuz ? Yarın başka çocuğu olsa kızınızı terk edecekse yine, görüştürmeyin. Yazık değil mi çocuğa? Bir de annenizi katmışsınız ortaya onun da başını ağrıtmayın.

• Beğen
Egerki evliliğiniz de mutlu olsaydınız ve yeni eşinizi sevseydiniz eski eşin pişmanlığı yada çocuğunla iletişimi bu kadar umrunuzda olmayacaktı. İnsanlar hata yapabilir sizinde hatanız bu evlilik olmuş ama hatalar insanlar için bu hatanizi bosanarak telafi edin. Eski eside takip etmeyi bırakın bir psikolojik destek alın. Benim gördüğüm kadarıyla hala eski eşin yaptığını atlatamamissiniz.

Böyle düşünüyorsanız gerçekten neden iletişim kuruyor çocuğunuzla görüştürüyorsunuz ? Yarın başka çocuğu olsa kızınızı terk edecekse yine, görüştürmeyin. Yazık değil mi çocuğa? Bir de annenizi katmışsınız ortaya onun da başını ağrıtmayın.
Doğru bu şekilde bi çözüm den başka bulamadım ama çocuğu vermessen polisle gelir alırım dedi bide çocuğu kendinede alistridi gostermessem para desteğini yaptığı için onun gibi olmuyum buna hakkım yok diye düşünmüştüm ama onu taniyorum insnalara öyle bi ilgi sevgi gosterir kendine alistirir ve sonra en ufak bisyede hiç bişey olmamış gibi çeker gider boşluğa iter insani kızıma aynısını yaparsa nasıl aşarız bilmiyorum

Egerki evliliğiniz de mutlu olsaydınız ve yeni eşinizi sevseydiniz eski eşin pişmanlığı yada çocuğunla iletişimi bu kadar umrunuzda olmayacaktı. İnsanlar hata yapabilir sizinde hatanız bu evlilik olmuş ama hatalar insanlar için bu hatanizi bosanarak telafi edin. Eski eside takip etmeyi bırakın bir psikolojik destek alın. Benim gördüğüm kadarıyla hala eski eşin yaptığını atlatamamissiniz.
Evet atlatamamadim bide başta pismanda o yüzden yanaşıyor sanmıştım normal bi bosanma olmuş gibi hiç bişey yok gibi gelemsi beni çok üzdü bana karşı hiç suçluluk yok sadece çocuğa karşı mahcubiyet var

hala seviyor ve umut bağlıyorsunuz gibi geldi
şimdi ki eşiniz ile ayrılsanız dahi o adamdan
ne köy olur ne kasaba.

cocuk için iletişimi belli zamanlarda belli saatlerde yapmasını gerektiğini
burda önceliğin küçük kızın duyguları olduğunu söylemelisiniz

kızınız başka babayla büyümüş ve küçük
her ne kadar hızlı adapte olmuşsada iç dünyası farklıdır

bence kendiniz için hem de cocugunuz için destek alın
yoksa bu kalp sizi çok yoracak
Evet ondan hiç bişey olmaz yeni doğmuş cocugunn yüzüne bakamdan başka kadına gittin ne yüzle geliryorsun çocuğa simdide ddm herkesin doğrusu kendine göre dogrudur diyor bu nasıl bı doğru ufacık bebeğe karşı anlamadim

Çok zor durum ama ben hamileyken eziyet çektirmiş 6 sene arayıp sormamış adama çocuğun tırnağını göstermem
Şuanki eşiniz daha fazla baba o çocuğa

Evliyken çok dusenceli bı adamdı zaten o yüzden kabullenmek de zorluk çektim ya ayrılık sürecinde canavara döndü sanki ben hamilyekn bak ikimizin çocuğu bu dedim zaman bana senide senden olanida istemiyorum diyodu bırakın başında durmayı yani
Peki o kadar büyük laflar etmesinin sebebi neydi ? Sizi o ayrılığa ne sürükledi
Çok ağır şeyler yaşamışsın atlatmışsın ? Nasıl geçti o sürçeler kim vardı yanında kim destek oldu sana ? Çocuğun ne kadarlık olmuştu resmî olarak boşanırken ?

Evet ondan hiç bişey olmaz yeni doğmuş cocugunn yüzüne bakamdan başka kadına gittin ne yüzle geliryorsun çocuğa simdide ddm herkesin doğrusu kendine göre dogrudur diyor bu nasıl bı doğru ufacık bebeğe karşı anlamadim
O kendine yakışanı yapmış , onun yaptıkları onun sorumluluğu , sen kendine hayatına çocuğuna mutluluğuna odaklan
Şimdiki eşinle kat be kat artsın huzurunuz inşaallah
Küçük kızın kaç yaşında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X