Hamileyken ev taşımak

Canm bende şuan 20 haftalik hamileym 4 hafta once taşindk artk taşinmak cok kolay olms nakliye şirketleri kendileri esyalarini topluyo (özel eşyalrn hariç) ve taşinacagin eve iyice yerleştrp gidiyolar benim eşimde evi boyatti ve bir kac yardmci ablalar getirip iyice temizletti bana sadece kucuk ufak işler kaldi evet yine yoruldm sonucta bi duzen kurmak kolay degil ama yinede korktugum kadar olmadi

Bende 4aylık hamileyken taşındım ama benim annem kayınvalidem vs bana çok yardım etti özellikle annem saolsun ama tabi bende temizliğimi toparlanmama yerleştirmemi falan yaptım hamileyim diye çok el sürmemezlik yapmadım hep dinlene dinlene oturararak yapılacak seyleri oturduğum yerde yaptım ama sen biraz daha büyüyeceksin 7 ayla 4 ay bir değil kesinlikle yardımcı olucak birilerini bul bence

varya içimi okudun resmen. bizimde yakında bir taşınma sürecimiz olacak. muhtemelen mayıs sonu haziran başı gibi vs.

bizde 4 5 aydır uğraşıyoruz bebiş için henüz olmadı. acaba diyorum bu ay çalışmalara aramı versem. hazirana kadar. çünkü eğer bu ay tutturursak 2 aylık hamile olacağım taşınma sırasında. en dikkat edilmesi gereken dönem. öte yandan zaten 5 aydır olmuyor ara vermesem yine tutmayabilir.herşey dahada gecikebilir zaten doktor 6 ay dene olmazsa film falan çekeceğiz dedi. şimdi ara versek iyice gecikecek herşey. kafamda deli sorular anlayacağın. derler ya damdan düşenin derdini damdan düşen anlar diye. işte diğer damdan düşen benim. napcaz biz

ben hamılelıgımın ıkıncı ayında tam 3 kez tasınmak zorunda kalmıstım kafayı yıcek gıbıydım sımdı 20 gun sonra tekrar tasınacagım ınsallah bu son olacak ama bende bıtmıstım.. kesınlıkle temızlıkcı tut bu ılkı kendı esyaların zaten temızdır. tasınma ıslerını zaten erkekler yapar bırsuru kısı tutarsınız cok esyanız varsa sen sadeece kolılerı ac yerlestır gerısıne karısma esıne tarıf et nereye ne koyulacak ıllakı bıraz yorulacaksın ama dıkkat etmeye bak

ben de hamileyken ev taşıdım. her akşam ufak ufak toparlasanız çalışıyorsanız tabi. çalışmıyorsanız daha kolay zaten. 3 güne biter. benim eşyam çoktu ama 1 hafta da akşamları toparlayarak bitirdim. tabi eşimde yarımcı oldu. başka da kimse yoktu. gelgelelim illa yardım şartsa aileniz gelsin. hem ziyaret olur hem yardım.

Canim ben ara verme derim.Allah buyuk.cunki gecen yaz yine tasinma isimiz vardi. O ara senin gibi ara versemmi diyordum cunku cocugum olmuyordu.ilk 3 aylik donem ciddi onemli.neyse ara vermedim.gecen yaz haziranda tasindik.zaten ocak ayinda hamile kaldim.
Biz plan yapiyoruz ama rabbim en dogurusunu biliyor.en motu ihtimal ailen destek olur tasinmana.bebeis olsun da gerisi teferruat.Allah yardimcin olsun ins:)

bende ara vermek istemiyorum. zaten yaş 30. ertelemek iyi değil. ama sonra diyorum hamilelikte sorun olsa direk taşınma yüzünden diye düşüneceğim içimden atamayacağım hiç. fazla düşünüyorum belkide. çalışmayı bırakmasam bile olmama ihtimalide var daha aylarca. manyaklık işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…