- 25 Eylül 2011
- 7.509
- 11.365
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Canim ben ara verme derim.Allah buyuk.cunki gecen yaz yine tasinma isimiz vardi. O ara senin gibi ara versemmi diyordum cunku cocugum olmuyordu.ilk 3 aylik donem ciddi onemli.neyse ara vermedim.gecen yaz haziranda tasindik.zaten ocak ayinda hamile kaldim.varya içimi okudun resmen. bizimde yakında bir taşınma sürecimiz olacak. muhtemelen mayıs sonu haziran başı gibi vs.
bizde 4 5 aydır uğraşıyoruz bebiş için henüz olmadı. acaba diyorum bu ay çalışmalara aramı versem. hazirana kadar. çünkü eğer bu ay tutturursak 2 aylık hamile olacağım taşınma sırasında. en dikkat edilmesi gereken dönem. öte yandan zaten 5 aydır olmuyor ara vermesem yine tutmayabilir.herşey dahada gecikebilir zaten doktor 6 ay dene olmazsa film falan çekeceğiz dedi. şimdi ara versek iyice gecikecek herşey. kafamda deli sorular anlayacağın. derler ya damdan düşenin derdini damdan düşen anlar diye. işte diğer damdan düşen benim. napcaz biz
Canim ben ara verme derim.Allah buyuk.cunki gecen yaz yine tasinma isimiz vardi. O ara senin gibi ara versemmi diyordum cunku cocugum olmuyordu.ilk 3 aylik donem ciddi onemli.neyse ara vermedim.gecen yaz haziranda tasindik.zaten ocak ayinda hamile kaldim.
Biz plan yapiyoruz ama rabbim en dogurusunu biliyor.en motu ihtimal ailen destek olur tasinmana.bebeis olsun da gerisi teferruat.Allah yardimcin olsun ins:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?