- 25 Eylül 2011
- 7.509
- 11.365
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Aminn diyorum .bilmezmiyim.3.5 yildir bu 3.ev yerlestirmem olacak.Allah kolaylık versin.
İnşallah olmayan herkese ev yakın zamanda nasip eder rabbim.Ben de çok istiyorum
Yavaş yavaş yormadan kolilersin Allah yardım eder,varsa eşin dostun onlar da gelir inşallah.
Ağır eşyaları zaten nakliyeciler taşır,
Çok zor ev taşımak hele ki hamileyken,Allah güç versin.
Bende 7.5 aylık hamileydim ev tasıdıgımfa cook zor oluyor..o zaman oğlumda 5 yasındaydıı.annem gelıp yardım ettı sağolsun.ama cok zor oluyor..iş yorgunluktan gözünde büyüyor.koca karnınla bisey tasıyamazsın bı yer silemrzsın..annen yada baska bı yakının varsa mutlaka gelsın zorlanırsın canım..Yüksek ihtimalle haziran ayında sehir degisikligi yapacagiz( atama durumlari)
Degilse yine tasinmak zorundayiz.cunku ev sahibi kendi otrmak istiyormus.haziranda 1 yilim dolacak bu evde.cok emek verdim.ama insanlardan kalpsiz ev sahiplerinden biktim.
3.5 yillik evliyim ilk evimdende bu sekilde tasindim..rabbim tez vakit evv sahibi yapar ins bizi..
Suan 4 aylik hamileyim.
En gec temmuzda tasinirsam 7 aylik olacam.hamileyken tasinma tecrubesi olan var mi...simdiden stres yapiyorum cunku daha gecen yaz tirnaklarimla tasindim bu eve.
Benim ailem uzakta sehir disinda sagolsunlar esimun ailesi biseye el surmediler.bi yerlerimden ter aka aka esimle tasidik bu evi...insaatti birde..tum pisligini bize temizlettiler simdide kendileri oturacaklar.
Evden sogudum simdiden...bu nasil bir sanssizlik bilmiyorum
Aaa ciddimi:) nasipten ötesi yokmuş.dilerim gönlundeki eve en kisa zamanda sahip olursun.Yaparsın. Temizlikçi tut, taşınacağın evi halletsin. Diğerlerini de beraber toplayın.
Senden daha fecisini söyliyeyim, 8 aylıkken taşındım, tek başıma, çocuk odalı bir eve çıkmak için. Merdivenlerin tepesindeydim kolilerken, sen yapma. Kimsesizlikten benimkisi. Şu aklımla asla yapmam. İnşaat temizliğini temizlikçiye yaptırdım gideceğim evde. Neyse, 2 gün sonra ev sahibinin karısı geldi. Benden izinsiz verilmiş ev. Kabul etmiyorum.çıkın dedi.bir sürü olay çıkardı.biz çömez tabi, . 2 gün sonra eski evime tekrar taşındım.15-20 gün sonra da doğum yaptım zaten.kendime eeşyalar yokken evde derin bir temizlik yapmış oldum diye teselli verdim artık. 9 senedir de hala buradayım, kurtulamadım daha
Yapılır yani, bebiş henüz içerideyken daha kolay :)Yeter ki ağır kaldırmamaya filna dikkat et.
ben 7 aylıken tasıdım bır hafta doktorumdan rapor aldım zaten buyuk esyayı ben tasımadım, esya atıldıktan sonra hergun bır odayı hallettım, kalan gunlerde de dagınıklıgı toparladım tek basınaydım esımde calısıyordu , ayrıca bızden baska oturan da yoktu apartmanda ılk tasınan bızdık yanı yapılamayacak bırsey degıl ki şu da var ben 37+5 te normal dogumla dogum yaptım gebelıgım boyunca her ısımı kendım hallettım , doguma gıtmeden 3-4 gun once cam bıle sıldım ....Yüksek ihtimalle haziran ayında sehir degisikligi yapacagiz( atama durumlari)
Degilse yine tasinmak zorundayiz.cunku ev sahibi kendi otrmak istiyormus.haziranda 1 yilim dolacak bu evde.cok emek verdim.ama insanlardan kalpsiz ev sahiplerinden biktim.
3.5 yillik evliyim ilk evimdende bu sekilde tasindim..rabbim tez vakit evv sahibi yapar ins bizi..
Suan 4 aylik hamileyim.
En gec temmuzda tasinirsam 7 aylik olacam.hamileyken tasinma tecrubesi olan var mi...simdiden stres yapiyorum cunku daha gecen yaz tirnaklarimla tasindim bu eve.
Benim ailem uzakta sehir disinda sagolsunlar esimun ailesi biseye el surmediler.bi yerlerimden ter aka aka esimle tasidik bu evi...insaatti birde..tum pisligini bize temizlettiler simdide kendileri oturacaklar.
Yüksek ihtimalle haziran ayında sehir degisikligi yapacagiz( atama durumlari)
Suan 4 aylik hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?