Evet onay verdi ama kullananlardanda yorum alsam iyice rahatlıycam :)Dr onay vermişse sıkıntı olmaz galiba kolay gelsin
Evet onay verdi ama kullananlardanda yorum alsam iyice rahatlıycam :)
Aaa öyle mi bunu duyduğuma sevindimmÇevremde gebeyken kullanan var hiç sıkıntı olduğunu duymadım ben
Aaa öyle mi bunu duyduğuma sevindimm
Evet çok teşekkürler :)Inşallah sende sıkıntı yaşamazsın dr.a danışman iyi olmuş ama önemli olan o
O krem için iyi şeyler okumadım yalnız google kadınlar klunjne yazın bi bakınEmla diye bir krem bende kullanmıştım hamilelikten önce. Tamamen uyuşturmuyor ama baya iyi uyuşturuyor yine. Eczaneler 3 lümü beşlimi pakette satıyor. Ama bazı eczaneler tekte veriyor sorabilirsiniz. Biraz pahalı.
sizin kullanacağınız kremin ismi ne ,bir de krem ağdanın yapışmasına engel olmuyor mu,nasıl kullınılıyor.O krem için iyi şeyler okumadım yalnız google kadınlar klunjne yazın bi bakın
Şuan onu vuruyorum zaten ama göbeğim büyüyünce yapamıyorum göremiyoruö birde iki günde bir uzuyorBir ise yaramiyor o krem.Ne diye aci cekiyorsunuz vur venus jileti gitsin :)
Anestol pomad mı?Anestol de aynı işlevi görüyor çok daha ucuz , ben lazer için kullanmıştım bi kaç kez. Artık acıya mi alıştım nedir ihtiyacım olmuyor.
Ben araştırmadım bilmiyorum ama emla olmaz. Kuaforum demıstı ecz al 20 dk önce sür gel diye. İsmini sormadım ya emla değildir umarımsizin kullanacağınız kremin ismi ne ,bir de krem ağdanın yapışmasına engel olmuyor mu,nasıl kullınılıyor.
EvetAnestol pomad mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?