hamileyken göğüs çatlaması sorunu :((((

derus26

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
48
0
16
İstanbul
arkadaşlar 24 haftalık hamileyim yaklasık 2 haftadır sol mememin alt bölgesi kasınıyordu kaşıdıkça kızardı dün farkettimki çatlama başlamıs evde buldugum nemlendiriciyi sürdüm ii geldi şimdilik siz bu sorunla karşılastınızmı ve ne yaptınızz paylaşırsanız sevinirimmmmm (((

ben 3. ayımda yağlar sürünmeye başladım. göğsüme, göbeğime. sonra çatlak kremi kullanmaya başladım ama malesef benim de senin gibi. göbeğimde hiçbişey yok ama göğsümün altı üstü çatladı. sanırım birden büyümeden kaynaklanan bi durum. bende baya büyüme oldu. arkadaşıma sormuştum onda da aynısı olmuş. hamilelikten sonra kaybolmuş o göğsün altındaki kızarıklıklar. pek yapacak bi durum yok şu saatten sonra gibi..

arap kızı diye bi krem var her yerde 5 tl ye satılıyo mardinden bi arkadasım getirmişti bana onu sürüyorum 2 gündür ne kasıntı var nede kızarıklık 2 gün öncesine göre daha azaldıı.haftaya doktorumla görüşücem benim korkum bana verdiği zarar deil gögüs ucuna cıkarsa bebişimi emzirememe korkummm ((

Son düzenleme:

benim krem kullanmaya başlamadan önce gögüs ucumda sızlama vardı sanırım çatlamalar başlamıştı. doktoruma sordum normal dedi. yağ önermişti onu gögsüne, ucuna sür demişti. kullanmaya başladıktan sonra rahatladım. ama yağdan sıkılınca kreme geçtim. şimdi gögüs ucunu da kremliyorum. yine rahatım. ilerde ne olur bilemem ama şimdilik ucunu kuru bırakmamaya çalışıyorum.. sen o kremi tamamen gögsüne mi sürüyosun ? ucunu sürülürmü bilmem ama gögsün ucuda kuru kalmasın

her tarafına sürüyorum hatta şimdiden göbeğimede sürmeye baslıcammm....

peki bu çatlakları farkettiğimiz andan itibaren krem yağ sürsek günde 2 defa geçermi yoksa iz kalacakmı ((

Ben de sürekli badem yağı sürüyorum karnımda daha hiçbişey yok çok şükür ama göğüslerimin altı fazla olmuş incir gibi çatladı. Tek tesellim görünür yerde olmaması. Karnımın çatlamasındansa göğsümün altı çatlasın daha iyi diyorum. :/

canım görünüp görünmemesi sorun deill bu meme altı çatlağı ilerlerse(allah korusun) meme ucu çatlağına dönüşürr buda bebişi emzirirken aşırı agrı ve acıya sebeb olur.bebişi emziremeyebilirsin...

Benim gogus ucum yarik gibi olmaya basladi kuru bide sizliyor bazen atlet degse canimi acitiyor evde zeytinyagi var saf yag ondan surup pamukla oyle biraksam yumusatip daha fazla catlamasini engeller mi ki

GM Discovery cihazından gönderildi.

Ne yaparsan yap engelleyemezsin benim hamileyken hiç catlamadi emzirme surecinde süt doldukca çatladi.catlamadik bi yerim kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…