Hamileyken grip olanlar

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Hanımlar hamileyken gribi nasıl aştınız neler içtiniz .meyve çayı yaptım içiyorum biraz da nane koydum faydası olur mu bilmiyorum .Doktora gitsem dinlen diyecek çünkü daha önceki hamileliğimde de öyle demişti.Ter atsam rahatlatacam fakat atamadim bi türlü

Hanımlar hamileyken gribi nasıl aştınız neler içtiniz .meyve çayı yaptım içiyorum biraz da nane koydum faydası olur mu bilmiyorum .Doktora gitsem dinlen diyecek çünkü daha önceki hamileliğimde de öyle demişti.Ter atsam rahatlatacam fakat atamadim bi türlü
Bogazin agrıyosa
Bala karabiber ve tarcin koyup bogazinda bekletip yutabilirsin canım çok işe yariyor bogazin yumusacık olur

Bu arada hamilelikte zararı olur mu bilmem ama gripken ben limonu tuzlayıp yerim cok iyi gelir tavsiye ederim

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyleşirsiniz

Ben de bol bol meyve yiyorum . Geçen akşam grip olcak gibiydim portakal , elma , kivi yedim . SıcAk bir meyveli çay . Sonra uyudum sabah birşeyim yoktu.
Geçmiş olsun.:KK66:
Bende öyle yaptım .Meyveli cayi nasıl yaptın bilmiyorum ben hepsini kaynattım biraz da nane koydum .Umarım bir zararı yoktur .Sen de öyle mi yaptın?

Bogazin agrıyosa
Bala karabiber ve tarcin koyup bogazinda bekletip yutabilirsin canım çok işe yariyor bogazin yumusacık olur

Bu arada hamilelikte zararı olur mu bilmem ama gripken ben limonu tuzlayıp yerim cok iyi gelir tavsiye ederim

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyleşirsiniz
Tuzla yiyemem çok zor :) Ama meyveli cayın için e kattım limonu

Bende öyle yaptım .Meyveli cayi nasıl yaptın bilmiyorum ben hepsini kaynattım biraz da nane koydum .Umarım bir zararı yoktur .Sen de öyle mi yaptın?
Valla ben organik hazır meyveli çay aldım . Sallama çay.
Ama senin yaptığın tabii ki daha sağlıklı. Nane Doğumdan sonra önermiyorlar , hamilelikte öyle mi bilmiyorum . :/

Dogumuma bı kac gun kala cok fena grup olmustum ıhlamur cayı ıctım uc bardakla gectı cok sukur birebir ama organik olsun

Sütü kesiyormuş . Hatta süt geri gitsin diye göğsüne nane yaprağı koyan bir tanıdığım vardı:KK66:
Bunu da yeni duydum.Eskilerde nr güzel böyle birşey yoktu herşeyi yerler nur topu gibi de çocuk dogururlardi.Simdi yok onu yeme bunu yeme valla bu internette bizi mahfetti

Bunu da yeni duydum.Eskilerde nr güzel böyle birşey yoktu herşeyi yerler nur topu gibi de çocuk dogururlardi.Simdi yok onu yeme bunu yeme valla bu internette bizi mahfetti
Aynen hep diyorum çok bilmek bazen iyi bazen iyi değil. İnsan okuyup aman boşver diyemiyor . Mesela ben yemem Doğumdan sonra , yesem sütüm gelmese kendimi suçlarım .:işsiz:

Bol bol limonlu ılık su içerdim iyi gelirdi geçmiş olsun

Ilık içecekler tüketin bol bol. Gerçi bu grip illeti öyle böyle bir hafta çektirir. Ben hamileyken bir de öksürükle uğraşmıştım. Allah'ım ne zordu:KK61:karnim da büyüktü öksürdükçe idrar da kaçıyordu of korkunçtu. Doktora gittim ağrı kesici yazıp göndermişti boğazım ağrıyor diye. Boynumu büküp gittim. Ballı süt falan içtim neticede gecip gitmişti.

Back
X