hamileyken güzele yada birine çok bakıpda bebeği ona benzeyenler

pelinsubahar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
839
80
123
Ankara
ya kızlar hiç varmı sizde yada çevrenizde güzele bakıp bebeği güzel olanlar.ya tabiki her çocuk güzeldirde?yada birine çok bakıp da ona benzyen.

Son düzenleme:
ablam da,yengem de sağolsun beni çok beğenirler :) ve ikiside hamileyken inşallah sana benzer bebeklerimiz diye bakarlardı....ve şimdi her gören ikisini de benim çocuğum sanıyo...
tabikii sonuçta birinin teyzesi,birinin halasıyımm,bakmakla bir alakası var mı yoksa akrabalık bağlarından benzerlik mi bilemem :))

evet gözlerine dicek yok, oradaki kız da çok güzel cameron ama daha benimkinin cinsiyeti belli değil erkek olup house'a benzerse diye çok korkuyorum bi de ben günde 4-5 bölüm izleyinceye kadar rahat edemiyorum :) neyse cinsiyeti belli olsun ona göre biraz ara verip başka bi diziye geçerim şöyle gossip girl falan orada herkes güzel

inşallah sağlıklı güzel nurlu bebişleriniz olur,
ben de denize bakarsan gözleri renkli olur gibi birşey duymuştum .. ne kadar doğrudur bilmem..ama deniz havası almak hamilelikte çok güzel oluyor..

kızlar Allah dostlarının yüzüne bakmak imanı ve iç huzuru arttırırmış.. Bebeklerimizin imanî yönden de güzel olmaları için bunu dikkate almanızı öneririm..iç güzellik dışada yansır Allahın izniyle...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kesinlikle katılıyorum canım peygamberimizin güzel ahlakını okusak feyz alsak uygulasak ne güzel olur , internette dini evliya filimleri var, peygamberlerin hayatları diye filmler var ben hz eyüp as. izlemiştim çok derin bir hal aldı ben de bu film , hz meryemin filmi de öyle hepsi çok güzel , çok güzel oluyor özellikle hamilelikde izlenmesi gerektiğini düşüruyorum, izleyin farkını sizde göreceksiniz ..

yok ya bence öyle bişey ben hamileyken desperate hause wifes ı cok izleerdim kızım ordan kimseye benzemiyooo

kızlar o zaman ben yandım... bizim bir köpeğimiz var american cooker.eve gelince en çok onla ilgileniyor ve ona bakıyorum:))))))))geçenlerde benimde aklıma geldi ya benzerse diyee:) yandım yandım.hemen güzel bir bebek fotosu bulayım ciddiyim :)

yok canım köpeğe de benzemez herhalde :) ama belki onun gibi sevimli ve neşeli olabilir eşim izin verse ben de çoktan köpek almıştım ama izin vermiyor çocuklar büyünce diyor..

Dr. House'un zekası ve mizah duygusuna sahip olması bile yeterli :)

eşim de aynı kanıda ama onun kadar duygularını dışa vuramayan bi insan olmasını da istemem şahsen :) duygusal bağ kurmamak için hastalarıyla görüşmüyo adam :) neyse bunlar işin şakası genetik diye bişey var değil mi? hem çirkin olsa da severim ben onu, allah çirkin şansı versin zemuszemus

harpy inan ciddi ciddi düşündüm:) benzermi diye bu köpekler inanılmaz yaratıklar. çok eğlenceliler. eşim ilk aldığında çok ititraz ettim evde köpek istemem diye.şimdi iyiki almışız diyorum. çocuk gibi.şimdi ona kardeş geliyor köpeğimiz dişi.şimdide bir oğlumuz olacak. bir kız bir oğlan yeter bize artık:)))) bence bir an önce alın. köpekle büyüyen çocuk daha sağlıklı ve akıllı oluyormuş ne kadar doğru bilemem. zararlarıda yok merak etme aşılı hayvanlar:)

biliyorum canım ben de köpekle büyüdüm resmen kardeşim gibiydi... ama malesef geçen sene kaybettik tam 18 yıl yaşadı... hala çok özlüyorum onu.. bir de evcil hayvanlara o kadar çok bağlanıyorum ki bişey olunca çok üzülüyorum eşimin almak istememesinin sebeplerinden biri de bu.. benim gibi çocuklar ilkokula giderken felan alsak yeter bana.. sonuçta çocuk küçükken köpeğe bişiy olursa bir de çocuğunun ne kadar çok üzüleceğini düşün.. ne kadar itiraz etsem de haksız diyemiyorum eşime :) (duymasın) kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…