hamileyken güzele yada birine çok bakıpda bebeği ona benzeyenler

hiç böyle düşünmemiştim yaa. haklısın çocuk için travma olur. şimdi bizim köpek 1,5 yaşında ortalama 10-12 yıl yaşıyorlarmış. çocuk 10 yaşına gelene kadar ancak yaşar ama biz yavrulatıp yavrusunu almayı istiyoruz. hatta eşim vasiyet olarak çocuklarına yavrulatıp yavrularını kendi çocuklarına bırakmasını söyleyecekmiş:))))))))))))

süper fikir DD ama yine de böyle bişey yapmasın çocuğunun ya da çocuğunun eşinin köpekleri kendisi kadar çok seveceğinden emin olamaz sonuçta.. bu arada benim köpek neredeyse 17 yıl yaşadı.. aşılarını düzenli yaptırır iyi bakarsan bence seninki de 12 yıldan fazla yaşar.. bizimki son yılında şeker hastalığı yüzünden göremiyordu çok zorluk çekti sen de şeker çikolata gibi şeyleri vermemeye dikkat et ve yemeğini günde en az 2 öğün olarak ver..
neyse bu konu çok uzadı arkadaşın açtığı konuyu mahvettik :) eğer istersen özelden devam edebiliriz :) opuyorumnanaktan

çok haklısın..ama onun şikayeti yok sanırım.anlayışlı biri :)kesinlikle tatlı vermiyoruz ve mama yerinede bizim yemeklerden veriyoruz. kontrollerde tam. resim ekleyebilseydim fotosunu koyardım:) elbette özelde görüşelim canım..paylaşımımız devam etsin.

:))) annem 3. çocuğuna hamile, bizde kardeşimle birlikte tutturduk anne bu resimdeki gibi olur inş kardeşimiz die, küçük kardeşimin odasına kocaman resim astık, bebek kahverengi gözlü ama kızıl kahve gibi gözler, ten buğday, saçlar koyu... annemde gidin işinize neden benzesin size benzer benzese benzese öyle esmer olur mu dedi... çünkü biz iki kardeş mavi-yeşil gözlü, açık kumral, beyaz tenliyiz...
bilin bakalım noldu... anneme zor o fotoğrafa baktırma çabalarımız sonuç verdi kardeşimiz bi doğdu o fotoğraftaki bebeğin aynısı:)))))

belkı ınanmazsınız arkadaslar ama bır arkadasım var hamıleyken dergıde buldugu bır kız fotosuna baktı kendısıyle hıc ılgısı yok ama ınanın kız tıpkısının aynısı oldu ve gunden gune guzelleşiyor ben sok oldum resmen ve bendemı alsam baksam dıyorum gunahmıdır acaba sankı sart kosuyomus yada guzellık bu derece onemlıymıs gıbı davranmak allah gunah yazmasın

Biz de Merlin diye bir dizi izliyorduk, eşim izlememi istemedi hamile olunca, orda oynayan Gwen diye bir kızı çok çirkin buluyor da:))

annem abime hamileyken özellikle elinin üstüne karabiber sürmüş abimin elinin üstünde ben var
bi arkadaşımın de gerdanında gül gibi pembe bişey var. annesi ıspartalı gül toplamış hamileyken bu kıza

Son düzenleme:
ehee evet evet doğru..
ablam yeğenime hamileyken hep kendi gözlerine bakmış aynadan..
ama ne bakmak hatun rengine değil göz çevresindeki çizgilere bakmış yeğenimin göz rengi değil ama göz çevresi çiziği ablama benziyor :)
anlatır anlatır güleriz :)

çok gusel rengı vardı bır arkadasımın baktım çok..ama benzemedı...:sinifsinif:

ay ne geldi aklıma ablam hamileyken tam da saddamın yakalandığı dönemdi , bütün kanallar durmadan saddamı gösteriyordu artık ablama gına mı gelmiş yoksa gerçekten korktumu bilmiyorum bi akşam diyor ki nolu kapatın şu televizyonu Allah korusun çocuk saddama benzeyecek :)))) ne gülmüştük...
benzemedi bu arada Allah a şükür..benziyor mu yoksakaydirigubbakcemile3

ben işim gereği akşama kadar bi sürü foto arşivi tarıyorum katalog broşür için hatta geçenlerde bir veterinere broşür yaptım neredeyse 1 ay boyunca at, nek, koyun, kedi, köpek fotoları ile haşı neşir oldum (( ee benim durumu ne olcak ben hamileyim bakamam bu fotolara mı diycem ((

bu doğrumu ya hiç dikkat etmeden bi sürü şey yapıyoruz geçen hatta birisi bana dediki türbede elini karnına sürersen bebegin yüzünde yada herhangi bir yerinde leke olur dedi ben çok korkuyorum rüyalarıma giriyo hatta elbette önce sağlıklı hayırlı evlatlar olsun ama , hamileyken elini buraya sürmüşün şunu yapmışın yada bilmem neye bakmışında bebekte leke var yada çirkin olmuş gibi şeyler beni çok korkutuyor çünkü kendimi çok suçlu hissederim böyle bir durumda nie dikkat etmedim diye....ohaoldumsmile
hoş öyle olsa evden hiç dışarı çıkmamak lazım.
söylemeden geçemeyeceğim ablam hamile iken babamı hiç görmedi, yurt dışındaydı çünkü öyle fotosuna faland abakmadı ama şimdi çocuğun boyu posu yürüyüşü hareketleri tıpkı babam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…