Hamileyken haftada kaç kez..

Hamilelik bi bayanin en guzel susu bence. Oncelikle rabbim tum isteyenlere nasip eder ins.
Ben karnim ciktikca mutlu oluyorum hep kendimi koca bi karinla hayal ediyorum.
Alacagim kilolara da raziyim
4 aylik hamileyim 4 aydir cinsellik sifir. Ben de esim de korkuyoruz bisey olur diye.
Gerekirse 9 ay boyunca da yapmam.
Haftada 1 diyosun ee daha ne ?
Gereksiz strese sokuyosun kendini

Allah baska dert vermesin ne diyeyim .Bizim çocuğumuz yok diye hemen hemen her gece sarılıp ağlıyoruz ...Keske bunlara takılmak yerine tadını çıkarıp şükretseniz
Biz de sarilip aglardik olmuyor diye seni cok iyi anliyorum.
Rabbim sana da nasip eder ins cnm

Şaka saçmalama ben evlendim bi kere adet oldum hamile kaldım sonra (Rabbim isteyenlere nasip etsin)sonra hamielliğimi anlamadım sonra öğrendim ve çok skntılı süreç geçirdim cinsellik yasaktı 8.ayıma kadar düşün sonra son ay hani doğsa da Yaşar diye serbestti ama birlikte olmak istemedi eşim bişe olmasın diye bende korkuyordum zaten daha cinselliğe alışamadan hamile kaldım uzun birlikteliğimiz vardı ama düğünden önce hiç olmadı sonra 40 haftada dogurdum şükürler olsun bu seferde kanamam çok dikişlerim skıntılı 2 ayda öyle olmadı beni aldattıgına hiç inanmadım bişe de görmedim aldattı mı bilmiyorum yada bana söğudu mu onuda bilmiyorum ama umarım ben bişeyler cekerken o vicdanlıdır tabi cocuk olduktan sonra öyle çok ahım şahım bi cinsel hayatımız yok cinsellik önemli evet ama bazı seylernde çok önemli oldugunu düsünüyoruz cinsellik hersey olmadıgını dusunenlerdeyim Sen sakin ol bebeğine odaklan bence hormonlardan böylesin bir de şükret bence

gerçekten mi:KK43: ama beni daha çok arzulamasını istiyorum.en son ne zmn sevdiğini söyledi hatırlamıyorum:KK43: bilmiyorum ya haftada 1 kez normal mi yani?henüz 1.5 yıllık evliyiz ama...
Erkekler hamilelikte bebege bir Zarar grlmesinden korktukları için bu konudan biraz uzaklaşıyorlar canım , emin ol sen ne kadar stresli isen onlar iki katı stresli oluyor.Ben hamileyken sanki esim hamileymis gibi ben onu sakinlestiriyordum belki sizin esinizde öyledir.

gerçekten mi:KK43: ama beni daha çok arzulamasını istiyorum.en son ne zmn sevdiğini söyledi hatırlamıyorum:KK43: bilmiyorum ya haftada 1 kez normal mi yani?henüz 1.5 yıllık evliyiz ama...

Beklentilerini bu kadar yüksek tutma, yoksa mutlu olamazsın bence. İçindeki candan çekiniyordur. Biz hamileliğim boyunca neredeyse hiç sevişmedik :işsiz: başta düşük riskim vardı, oğlum kımıldanmaya (17. Haftada eşimle birlikte hissettik) başladıktan sonra da eşim yanaşmadı. Oğlum babası geldiğinde tepinmeye başladığı için eşim çok çekiniyordu. En son bu çekinmeyi daha net fark ettiğimde yanaşmadım. Onun da bu durumda canına minnetti zaten. Hatta daha geçen hafta konuştuk, o zamanlardan bahsederken bile o çekinmeyi yüzünde gördüm :KK45: (oğlum 4.5 aylık)

O yüzden fazla üstüne gitme bence, emin ol seni de seviyordur, ben yazdıklarından öyle anladım.

İnsanların sorunlarını başka örnekler vererek küçük görmeyi sevmem ama... Sırf evlat sahibi olmak için 9 ayı yatarak, ilaçlar alarak, iğneler vurularak tamamlamaya çalışan insanlar varken bu yaptığınız cidden şımarıklık.
kesinlikle çok haklısınız benim bebeğim tüp bebek aldığım ilaçların yaşadığım stresin haddi hesabı yok bu triplere girmek yerine neden hamileliğin tadını çıkaramazlar anlamam şükredin halinize bi can dünyaya getireceksin haftada bi kere derdine mi düştün şaka gibisiniz ayrıca bebeğin olduğunda ilk aylarda haftada bire fırsat bulursan öp başına koy

Ilk hamile oldugumu ogrendimizde tabi hormonlar da tavan...adam korkuyordu biseyler yapmaktan...bildigin red yemiştim...o hınçla adami yataktan kovdum:olamaz: simdi ne mi oldu..??? Benden epey red yiyor zira halim kalmiyor cocuktan dolayı :KK70:..yani bu dengeler illa bozuluyor cocuktan sonra:KK69:

Isteyerek hamile kalip sonra da cikan gobekten rahatsiz olmak cok sacma degil mi? Size en kötü ihtimalle sevimli gelmesi gerekir.
Ben acikcasi kilo kontrolu sağlanmış hamile kadinlari cok seksi bulurum. Dogurganligi temsil eder. Ki hamile kalmayı asla istemedigim halde boyle görüyorum. Sizin de kendinizi daha cok begenmeniz lazim. Bunu eger siz boyle gorur ve davranislariniza yansitirsaniz, esiniz de sizi oyle görür. Hormonal değişimler insani alingan yapiyor ama boyle trip atmadan hissettiklerinizi soylerseniz esiniz de daha dikkatli olacaktir.

Kadın vücudunu bu kadar şekilleştirmesek, kilo aldınız diye hem de beneğiniz için soğuyacaksa soğusun. Onun dışında siz en başta kendi vücudunuzdan soğumuşsunuz, eşinize kızmaya hacet yok.

Bir de böyle önemli meseleleri nasıl mesajla konuşuyorsunuz yahu, adam eve gelsin yüz yüze göz göze konuşun tartışın. Bu şekilde küçük meseleler de büyür dağ olur.

Son olarak hamilesiniz, 2 saat ağlayıp strese girmemeye çalışın.

Sayılı gün geçer diyeyim en son sonda :)

Hamile olan arkadaslar oncelikle kendilerinden bahsederken “biz” demeyi birakirlarsa belki karsidakinin psikolojisini etkilemezler.. konu sahibi ilk bebegin, heyecanlisin anliyorum ama once sen varsin.. surekli biz deyip bebegi ortaya koyman bir yerden sonra esinin de sadece bebege konsantre olmasina yol aciyor..
haklı olabilirsin bunu ben de düşündüm daha önce...

Merhaba arkadaşlar morelim çok bozuk ve bu yüzden buraya yazmak içimi dökmek istedim. 1,5 senelik evliyim 5,5 aylık hamileyim.Dün eşimle çok şiddetli bir kavgamız oldu.Öncelikle şunu söyleyeyim eşimi çok seviyorum.
Çok şükür evine bağlı beni sevdiğini düşündüğüm birisidir kendisi.Hamileliğimin de etkisi olabilir dünkü tartışmamızda ama elimde değildi hırçınlaştım,patladım...
bir süredir sadece haftada 1 kez birlikte oluyoruz.Karnım çıktıkça eşim bana şaka ile karışık takılıyor bazı benzetmelerde bulunuyor şaka olsun diye yapıyor bunu takılmak için sevmek için o anda karnımı seviyor filan ben de gülüyorum filan.ama zaman geçtikçe artık beni beğenmediğini çekici bulmadığını düşünmeye başladım.bu yüzden cinselliğimizin haftada 1'e düştüğünü düşünmeye beni arzulamadığını düşünmeye başladım.zaten ben de artık istediğim kıyafetler giyemediğim karnım çıktığı için artık kendimi çok beğenmemeye başladım.örneğin eşim geçende yüzümün şiş gibi olduğunu söyledi.beni seviyor öpüyor sarılıyor ama bilmiyorum sanki hiç bir şey eskisi gibi değil gibi geliyor bana.kendi kendimi iyice doldurdum sanırım bu sürede ve dün patladım.işteyken msjlaştık.günaydın canlarım tarzı bir msj göndermişti bana ben de biz seninle konuşmuyoruz sen dün bize iyi eceler deyip öpmedin bile dedim.bir gece önce yataktayken iyi geceler deyip öpmeni bekliyorum dedim.o da dön hadi sarılayım arkandan dedi hayır istemiyorum o zaman dedim.trip attım öyle uyuduk.neyse o da bu msjıma gelirsem ısırırım sizi gibi birşey yazmış bende hayır yapamazsın sadece laftasın dedim.sen en son ne zaman beni özlediğini sevdiğini söyledin ben sırnaşmadan bana sırnaştın sanki dedim.60 yaş modundasın eve gelince tv izleyip uyumak yaptığın ama ben de bundan sonra birşey yapmıyorum canın nasıl isterse yazdım.bunun gibi konuşmalar oldu.akşamda işte eve gelince konuyu konuşmak istedim o abarttığımı uzattığı sıkıldığını ve konuşmak istemediğini konuşmaya gerek olmadığını söyledi ve sonrasında büyük br tartışma oldu işte.ben ağlamaya başladım beni artık sevmiyorsun,istemiyorsun,özlemiyorsun diye suçlamaya başladım.2 saat filan ağladım sonra uyuyakalmışım.
artık eşimin beni arzulamadığını istemediğini ona çekici gelmediğimi düşünüyorum ve kendimi berbat hissediyorum...
birşeyler yazın ne olur ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım:KK43:

boşver takma kafana 4 ay sonra rahatlar eşin :D

O aylarda ben adama neler neler derdim :-) üzülme sen kesinlikle hormonal yoksa eşin ikinizide cok seviyordur..

Cinsellik konusuna gelince erkekler bu konuda bizden daha duygusal bence.. beyinlerinde hep ya bişey olursa bebeğime korkusu...
Ben çok dile getirdim hatta beni aldatiyosun galiba diye bağırdığım bile oldu ama sadece korkuyorum bişey olucak diye diyordu..
Tam korkusunu yendi bu defa da benim göbek çıktı ben yaklastirmiyorum :-)
Sonra da lohusalik basladi hobaaa :D

Back
X