Hamileyken haftada kaç kez..

Okurken cok sorguladım kendimi eşimi doğrusu. Çünkü 7 aylık gebeyim eşim ile sadece 3. aylık hamile iken ilişkimiz oldu 2 kere. Hamileliğin ilk zamanları tutsun kalp atışını duyalım aman bişey olur kaygısı ile olmadı. Sonrasında da eşim kaygılarını dile getirince bende isteksiz olduğum için ilişkimiz olmadı. Bilmiyorum eşim ile zaman zaman sizinkine benzer uzaklaşmalar yaşadığımı düşündüm elbet ama cokta takmadım. Hatta son 4 aydır birlikte bile yatmıyoruz. Ama ilgisinde bir azalma hissetmedim tabiki eskisi gibi değiliz o kesin. Yok yok bence takmayın aklınıza öyle şeyler getirmeyin cok güzel bir annesinizdir onun gözünde de...
öncelikle beni anladığın için teşekkür ederim...
neden ayrı yatıyorsunuz?sen durumunu anlatınca bizim yaşadıklarımızda normal gelmeye başladı...ilk başlarda bizde çok çekiniyorduk ama 5,5 aylıkken artık korkulacak birşey yok diyor herkes ilk 3 gibi değil yani durum ben de o yüzden sorguluyorum birazda..

burda tüm üyelere atarlanıp dalga geçiyorsunuz ya, bebeğiniz doğduğunda günlerce, gecelerce uykusuz kalacaksınız, bazen hasta olacak günlerce ateş nöbeti tutacaksınız, o zaman da böyle dil çıkarıp sen şurda dur biz sevişeceğiz diyebilecek misiniz acaba...
insanlar, insan gibi fikirlerini yazıyor, keşke daha saygılı cevap verebilseniz, bir de 30 yaşındaymışsınız, yakıştırıyor musunuz bu tavrı kendinize?
ben kimseyle dalga geçmiyorum benimle dalga geçilmediği benim ağladığım şeye gülünmediği sürece.derdim sevişmek değil bir anlayamadınız gitti.

Çok takmışsınız hamilelikte cinsellige.!ben hamile ikdn dusuk tehlikesi oldu. Hiç birlikte olmadık Doğum oluncaya jkadar. Çünkü evlat bu. Şimdi ikinciyi istiyorum. Tedavi filan oluyor bunun icin. Keşke hamile olsam da cinsellik önemli değil. Yaşınız küçük galiba. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

hamileyken esim 6 aydan sonra hic cinsel iliski istemedi.bende basta kiziyodum beni istemiyosun diye ama esim korkuyorum diyodu.simdi dusununce hakliymis bebek dogduktan bi sure sonra yine uzaktik ama simdi eskisinden daha iyiyiz.sizde uzulmeyin erkekler bizim gibi degil

Bu bir süreç ve geçecek öncelikle bunu bilin.

Hamilelik ne kadar zor bir süreç olsa da sadece kendinizi düşünmeyin, eşiniz de yeni bir hayata adım atıyor sorumluluğu artıyor bu onda ne kadar stres yaratır tahmin bile edemezsiniz...

Eşinizden ilgi ve alakanızı eksik etmeyin, herşey cinsellik değil. Cinsellik yaşamayabilirsiniz ama sevgi göstermekten yoksun değilsiniz, sevginizi belli edin onu heyecanınıza ortak edin, EŞİNİZLE İLGİLENİN...

Erkekler çocuk gibidir ilgi ve sevgi beklerler...

He tabiki bunların karşılığını o da size vermeli, ilgilenmeli sevgi göstermeli.

Kısaca ;
Bir gece İyi geceler diyip öpmediyse gidin siz öpün iyi geceler dileyin.

Hiçbişeyiniz eksilmez aksine mutluluğunuz artar :) sevgiyle kalın

Cok cok abartmissiniz hem de. Biz de bir yillik evliyiz ben 3 bucuk aylik hamileyim. Ve inan ki hamileligimin basindan beri sadece 3 kere birlikte olduk o da benim zorumla. Bazi erkekler demek ki hamilelikte istemiyor iliski fazla zorlamAmak lazim. Ben her konuyu actigimda korkuyorum diyor. Defalarca anlattim bir sakıncasi olmadigini yok yani adamim icinden gelmiyor napiyom zorla mi? Ben seni artik begenmedigini vs.. dusunmuyorum. Bence tamamen babalik duygusu yasiyor iste. Gerek sana gerek bebege zarar vermekten korkuyordur.

ben kimseyle dalga geçmiyorum benimle dalga geçilmediği benim ağladığım şeye gülünmediği sürece.derdim sevişmek değil bir anlayamadınız gitti.

başlık bile "haftada kaç kez" skor hesabı yapar gibisiniz.
eşinizin sizinle ilgilendiğini, sevgi sözcüklerini esirgemediğini sadece karnınız büyüdükçe cinsel ilişki sıklığını düşürdüğünü söylüyorsunuz, e böyle bakınca da tek derdiniz fiziksel değişiminiz ve seks hayatınızmış gibi görünüyor.
alışın bu sürece, artık 3 kişilik bir aile olacaksınız, eşiniz bütün hayatını sevişmeye hazır bir gladyatör gibi geçiremez, siz de öyle...
ve dediğim gibi burda bile diğer üyelere tavrınız çok rahatsız edici, annelik sabır ister, kendinizi törpülemeyi öğrenin.

kimseyi zorla tutmuyorum.saldırmanızın sebebini ise hiç anlamıyorum....

bende aynen işinize gelmeyen cevaplara saldirmanizin sebebini hiç anlamıyorum

size hayatinizla ilgili biraz şükür tavsiye ediyorum çünkü zaten bütün tavsiyelere bir cevabınız var

Baya abartmışsınız, bende hamileyim elbette kilo alacağız,karnımızda şişecek kıyafetlerimiz de olamayacak bunlar da hamileliğin güzel yanları bana göre , sonuçta bir can taşıyoruz.O öpmediyse siz öpeydiniz bu kadar kendinizi üzeceğinize.

öncelikle beni anladığın için teşekkür ederim...
neden ayrı yatıyorsunuz?sen durumunu anlatınca bizim yaşadıklarımızda normal gelmeye başladı...ilk başlarda bizde çok çekiniyorduk ama 5,5 aylıkken artık korkulacak birşey yok diyor herkes ilk 3 gibi değil yani durum ben de o yüzden sorguluyorum birazda..

rica ederim, benim uyku düzenim cok değişti yani 2 saatte bir kalkıyorum tuvalet ihtiyacımdan dolayı her kalkışımda da 1-2 saat dolanıyorum. bazen uykum gelsin diye tv izliyorum bu nedenle cocuk odasında tekli yatağım var orada uyuyorum eşimi de rahatsız etmemiş oluyorum. sonuçta işe gidiyor ve ben her kaltığımda oda uyanıyor bölük börcük uyku ile işe gitmesin diye ayrı yatıyorum.
doktorum da bana ilişkiye girmenizde bir sakınca yok demişti ancak eşim cok önemli değil senin rahat etmen oğlum için önemli. cok istersen olabilir demişti bende yok aksine bende kendimi rahat hismetmem dedim ve ilişkiye girmeme kararı aldık. Ama bazen esprisine sıkıştırıp hadi sevişelim der bende hadi derim. öyle lafta kalır gülüşür geçiştiririz.
bence eşine güven sonuçta bu cocuğu birlikte yaptınız oda kendince başka duygular içinde olabilir illahi istemiyor beğenmiyor anlamına gelmez. Benim eşim tv izlerken uzanıyorum kalkmakta zorlanıyorum da kaplumbağa gibisin kendi başına düzelemiyorsun diye espri bile yapar. Ama allah neşenizi sevginizi saygınızı bozmasın diğer şeyler zamanla yoluna girecektir. gecici olduğu bil..

Kesinlikle sizin hormonlar alt üst olmuş. Abartılacak bir şey yok çok normal. Bende 8 aylık evliyken hamile kaldım göbeğim çıkmaya başladıkça illaki bebeğine zarar vericek diye haftada 1, en fazla 2 oluyordu. Bence göbeğiniz çıktıkça sevinmelisiniz. Keşke hep 9 aylık hamile göbeğimle dolaşsam :anneadayı::halay:

Bana da mesajlari okuyunca onu sahibinin yasi 18-20 civari gibi gelmjsti 30 oldugunu duyunca şok oldum. Ben de 30um. Ya ben dertlerden skntilardan -ki bugunlerime şukur, kendimi cok yasli hissediyorum ya da konu sahibi gercekten ergen hala. Cocugumuz olmuyor bizimde uzuluyorum bu duruma ama cok sukur esimde bende saglikliyiz diyip seviniyorum. Ahh ahh ne dertler varmis insanlarda boyle okuyunca inanamiyorum.
Ps: buradaki insanlara hem fikir sorup hem de istedigin cevabi alamayinca dil cikartarak cevap vermen cok ayip geldi bana 30 yasinda bir kadin olarak.

daha 5,5 aylıksın ayaklarını göremiceksin göbeğin popon çatlıcak bacakların selülit olcak fln fln doğumdan sonra göbek pörsük üstün başın kusmuk bok süt vs yazıkkkk sen o zmn intihar edersin şimdiden kabullen bu ego ve şımarıklıkla bebek büyütemezsin

Back
X