Hamileyken Idrar Yolu Enfeksiyonu Gçiren Varmi Nolur Yardim Edin Kizlar Korkuyorum:(

herhalde sen de kız doğuracaksın, ben şimdi erkek çocuğuna gebeyim ve iltihap geçirmedim bu hamileliğimde.

ben de oldum hatta hala azıcık var,ilaç kullandım bende..hem de bayağa.am geçmedi ama doktor artık ilaç vermedi.azalsığı için sanırım...ben hiç düşünmedim bebeğe zarar verir mi diye.çünkü tedavi edilmezse daha tehlikeli.

bende oldum arkadaşlar hatta böbreklerime vurmuştu ağrısı oturup kalkamıyordum o derece yani antibiyotik kullandım ben tabi dozaj olarak en düşük olanı aksi halde geçmesi zor olurmuş birde bol bol su günde en az 2.50 litre su için eğer doktorunuz ilaç verirse mutlaka kullanın tedavi edilmezse sonuçları daha kötü olabiliyomuş erken doğum riski falan geçmiş olsun herkese...

9 haftalıkken idrar yolu enfeksiyonu geçirdim bir kutu ilaç bitene kadar kullandım,doktorum bebeğe zararı olmayacağını, kullanmamanın bebek için daha zararlı olduğunu söylemişti şimdi 35 haftalık hamileyim allaha şükür oğlumunda benimde sağlığı gayet iyi . allah herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşlar opuyorumnanaktan

ben hamileliğimin 38+2. haftasındayım bve hamileliğim boyunca kurtulamadım enfeksiyondan. kurtulamadım. en sonunda antibiyotik kullandım. ne kadar dikkat ettiysem olmadı. allah kimseye göztermesin, çok zorr.

benim de basıma geldi ve ilk haftalarda idrar yolu enfeksıyonu geçirdim penesilin türü bir antibiyotik verdi gebelikten şüpheleniyorum demiştim fakat doktora güvenmedim baska doktorlara sordum içebilirsin dediler enfeksıyon oranı cok fazla cıktığı için mecbur içtimm . ama hala korkuyorum test sonuclarından...

bendede enfeksıyon cıktı doktor sultamısılın turevı olan duocıd verdı 1hafta kullan yıne kultur ver dedı bakalım 2gun daha kullancam antıbıyotıgın zararı olmaz dedı kullanmazsam kasılmalardan bebek zarar gorur dedı enfeksıyon dusuk rıskı olusturuyomus oyuzden mecburen ılac...

bende de cıktı ilk haftalarda.sonra doktor idrar kültürü istedi.o temiz cıkınca ilaç vermedi bol su iç dedi.içemiyorumda su bakalım.cok akıntm var sanırım ondan.

Back
X