- 15 Mayıs 2016
- 22
- 13
- 3
- 37
- Konu Sahibi sonsuzluk123
-
Sanırım hep böyleydi? Hamilelikten önce bu problem olmuyorsa olmamaya devam etmeli. Hamile olduğunuzda sizin hormonlarınız değişiyor belki ama adamın alışkanlıkları değişmiyor.Mesela o bana göre çok daha dingin bir insan.En ufak bir hastalıkta bile günlerce evden çıkmayıp yatabilir.Bizim için çoğu zaman dışarıya çıkmak problem oluyor.Basit bir yürüyüşe çıkma isteğim sonucunda bile kavga edebiliyoruz.Çünkü kendisi evde yatmayı tercih ediyor.Hastalığına saygım var hastalık dediğimde öyle yataklara düşecek bir durum değil çok şükür boğaz ağrısı sadece.Ama o bunda bile nazlanıp evde kalmayı tercih ediyor.Bunun gibi ufak meseleler ama tartışmamız ciddi oluyor.
Siz neden bu kadar kolay sinirleniyorsunuz?Sadece bu mesele için demedim boşanmayı düşünüyorum diye.Ben sinirlenince onun benden daha çok sinirlenmesine bozuluyorum.Tabiki her daim beni poh pohlayacak değil bunu da beklemiyorum sadece biraz anlayış biraz alttan alması gerektiğini düşünüyorum.Bu onunla paylaştığımda yine kendini haklı çıkarmak için bir şey bulup çözüm için oturduğumuz masadan tartışarak kalkıyoruz.Birbirimize tahammül konusunda sıkıntılarımız var.
Doğru diyorsun arkadaşım teşekkür ederim ..Sevgiler...Merhaba arkadaşım düşünsene şurada çoğu hamilelik bile yaşamış bayanlar seni anlayamiyor bir de bu duyguyu hiç anlayamayacak bir erkek cinsinden bahsediyoruz(( yapacak birsey yok ...iyi yönlerini görmeye çalış hiçbirimiz mükemmel değiliz nihayetinde. ...sevgiler
Ben onun çabuk sinirlenmesine hemen tartışmayı celallendirmesine tahrik edici cümleler kullanmasona sinirleniyorum.Merhaba arkadaşım düşünsene şurada çoğu hamilelik bile yaşamış bayanlar seni anlayamiyor bir de bu duyguyu hiç anlayamayacak bir erkek cinsinden bahsediyoruz(( yapacak birsey yok ...iyi yönlerini görmeye çalış hiçbirimiz mükemmel değiliz nihayetinde. ...sevgiler
Boğazı ağrırken arkadaşlarıyla kağıt oynamaya sigara içilen bir ortama gidip 6 saat boyunca gelmiyorsa o boğaz ağrısı benim için basitleşmiştir.Ama ben yürüyüşe çıkalım dediğimde boğazım diyorsa buna bozulurum.Geçen hafta bebeğe oda bakmaya çıkaramadım bu hafta sonu da yürüyüşe.
Evet bundan sonrası için endişelim bebeğe bir şey olacak diye ben çok yıpranıyorum çünkü onun bu davranışlarından.Her an olumsuz bir durum gelecek bebeğin başına diye düşünmeye başladım.Hamile kalmadan önce de böyle insandı ama en azından kendi çocuğu için davranışlarına dikkat eder diye düşünüyordum o yüzden şimdi böyleyse vay lohusalık döneminin haline.Adınıza üzüldüm. Umarım ilerleyen aylarda böyle olmaz. Ama bana sanki bebekten önce de böyle bir adam vardı karşınızda ve buna rağmen bebek düşündünüz gibi geliyor. Bu fıtrattaki adamlar karısı hamile olunca birden başkalaşıma uğramıyor malesef. Keşke durumları biraz daha tartıp hamile kalsaydınız. En azından bu şekilde devam etmesini kaldırıp kaldıramayacağınızı düşünerek. Çünkü bebeğe de yazık. Sizin bütün duydu durumunuzdan etkileniyor.
Bogaz agrisi.. Muhtemelen grip baslangici. Grip oldugum icin vucudum kiriliyor konu sahibi ve uc gundur ise gidemiyorum. Ama sorsaniz grip iste... Bogaz agrisi, hapsuruk, burun tikanikligi filan.Mesela o bana göre çok daha dingin bir insan.En ufak bir hastalıkta bile günlerce evden çıkmayıp yatabilir.Bizim için çoğu zaman dışarıya çıkmak problem oluyor.Basit bir yürüyüşe çıkma isteğim sonucunda bile kavga edebiliyoruz.Çünkü kendisi evde yatmayı tercih ediyor.Hastalığına saygım var hastalık dediğimde öyle yataklara düşecek bir durum değil çok şükür boğaz ağrısı sadece.Ama o bunda bile nazlanıp evde kalmayı tercih ediyor.Bunun gibi ufak meseleler ama tartışmamız ciddi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?