Hamileyken ilgisiz eş

az beklenti çok mutlulukk bu söz güzelmiş
Benimde favori sözümdür bu.ama şükür kocam hamileyim diye öküzlüğü bırakanlardan:) ama normalde oda bildiğin öküz.konu sahibesi : hormonlar duygularınızı daha yoğun hissettiriyor.sabredin lütfen.erkek değişmez.değişse bile özüne kısa sürede döner.denildiği gibi az beklenti işi çözer

3 hafta boyunca da bir grip sürmez ama değil mi? Ya da işine gelinen yerlere gidip işine gelmeyen yerlere gitmemek gibi bir durum oluşturamaz grip.Sizin için bilemem ama eşimin bahanesi gibi bu durum.

Burda açıklamış konu sahibi. Bu durumda bana da bahane gibi geliyor. Tipik her şeye vakti/enerjisi olan ama eşine gelince olmayan erkek modeli.

Ben de eşimin en azından hamileyken öküzlüğünü bırakacağını sanardım. Ama öküzlüğü bakiymiş :) siz şanslıymışsınız maaşallah en azından bu dönemde bırakmış zaten minimum beklenti içindeyim hiçe indireyim en iyisi benim için en iyisi bu :)

Hamileyken bırakılan öküzlükten ne fayda gelir ki? Sonuçta 9 aylık sultanlık sultanlık değildir .

Bence sorunlarınıza odaklanın. Uyum, sevgi, anlayış yoksa boşanmak bir Altarnatif kesinlikle

Hamileyken bırakılan öküzlükten ne fayda gelir ki? Sonuçta 9 aylık sultanlık sultanlık değildir .

Bence sorunlarınıza odaklanın. Uyum, sevgi, anlayış yoksa boşanmak bir Altarnatif kesinlikle
:)))
Babamın birkaç hafta önceki sözlerini hatırlattı şu yorumunuz.

60 yaşında adam benim babam, öyle sevgi pıtırcıklı konuşmaz. "Sevgi diye bişey yoktur, anlaşmak ve uyum vardır" demişti bana.

Sevgiyi doğuran şeyler bunların ta kendisi halbuki. Biz kadın milleti sevgiyi biraz çarpıtıyoruz sanırım.

Aynı şeyi yaşamışız canım... Ben evdeyim bunalıyorum dedikçe o çalışıyorum yoruluyorum diyor. Zamanla alıştık birbirimize arada yine kızıyorum ama yatağa girince o sarılmadan ben uyuyamam... Ben biraz göz yummaya başladım o da arada dışarı çıkarmaya. ama yürümüyoruz hala anneme götürüyor

Bence o an susup daha sonra eşinize yavaş ve daha anlaşılır ifade etmelisiniz ben bunu yapıyorum aynı şeylerı yaşamış biri olarak

Bahane bulunuyor işte takma bence :) çocuğunu düşün acele etme söyle tabi istediklerini zamanla olacaktır.

3 hafta boyunca da bir grip sürmez ama değil mi? Ya da işine gelinen yerlere gidip işine gelmeyen yerlere gitmemek gibi bir durum oluşturamaz grip.Sizin için bilemem ama eşimin bahanesi gibi bu durum.

Bence konuşarak çözmekten başka çözüm yolu yok ben öyle yaptım şahsen bazen de çok dolup ağlıyorum hormonlardan o zaman hiç dayanamaz daha anlayışlı hale gelir eşim. Merhametlidir ama ani çıkışlar ve laf sokuşları da vardır :) alıştık ...

Bir gün kontrolünüze eşinizi de götürün ve gitmeden önce doktorunuzla konuşun
Rica da bulunun, hamilelik nasıl geçiyor diye sizi konuştursun, eşinizle nasılsınız diye sorsun yani onlar ayarlar bu işi

evet zarar gorur tabi bi arkadasin oglu cok sinirli niye boyle bu dedim daha 3 yasinda degil ben hamileyken cok sinirliydim ondan dedi dikkat edeceksiniz artik bebek geliyo oyle kavga sinir olmuycak o bebegin psikolojisini dusunun.benim bebegin yaninda heyecanla az sesimi yukselteyim kizim panik oluyor korkuyor Allah korusun ciddi bi kavgada dusunmek bile istemiyorum.anne baba olmak once cocuga huzur ve sakinlik vermekle baslar.

Hamilelikten önce çok mu ilgiliydi ?
Hayır hiç bir zaman çok ilgili olmadı.Evlenmeden önce ilgiliydi denebilir.Benim hamilelikteki ilgiden kastım sürekli beni şımartsın değil.En azından daha anlayışlı olabilir.Daha alttan alan ve susan bir tavır sergileyebilir.Bunları konuşuyorum tamam bir daha olmayacak diyor en ufak bir şeyde yine çenesini tutamıyor.

Bir gün kontrolünüze eşinizi de götürün ve gitmeden önce doktorunuzla konuşun
Rica da bulunun, hamilelik nasıl geçiyor diye sizi konuştursun, eşinizle nasılsınız diye sorsun yani onlar ayarlar bu işi
Kontrollerime eşim de geliyor zaten ama doktoru bu duruma dahil etmek ne kadar olur bilemedim.Tamam der yine aynı şekilde devam eder.

Boğazı ağrıyosa uzak dur adamdan aman ben grip oldum ilaç da kullanamıyorm bi gündür ayaklı cenazeyim. Bende hamilelik nazı yapıyorum hem de ne naz. adam sinirlenince hemen başlıyorm ay hamile hamile bunları da mı duyacaktım bak evladım baban neler diyor bize gibi. Tavsiye ederim

Bunu çok sevdim deneyeceğim ama eşimi tanıyorsam ondan şöyle bir cevap gelebilir bak oğlum annen de neler diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…