Hamileyken İlişki

sema_p

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
2
0
36
Kocaeli
merhaba arkadaşlar, ben yeni üyelerden biriyim, günlerdir kafamı kurcalayan bir sorun var, zaten bu siteye üye olmamın en büyük sebebi de bu sorun. 6 aylık hamileyim ve eşim benimle normal yollardan ilişkiye girmek istemiyor, nasıl söylenir bilmem ama arkadan ilişkiye girmekten bahsediyor, onu geri çevirmek istemiyorum ama bu bana sağlıklı gelmiyor ve biraz sadistçe geliyor. sizce ne yapmalıyım?
(not: bu konuyu +18 başlığına açmam daha doğru olabilirdi belki ama oraya açmama izin verilmedi, kusura bakmayın çok acil)

"Kadınlarınız, sizin için bir tarladır. O halde tarlanıza dilediğiniz gibi varın ve kendiniz için ileriye hazırlık yapın. Allah'tan korkun ve bilin ki siz mutlaka O'nun huzuruna varacaksınız. Ey Muhammed, müminleri müjdele!" (Bakara,223)

Cinsel ilişki çocuğun çıktığı yerden olmak şartıyla ister kadının yüzü dönük olsun size, isterse arkası, Cenab-ı Hak (C.C.) helal olan yere ekin tarlası diyor. Yani çocuk yetişen doğum olan yer, bunun dışında herhangi bir yerden varmak haramdır.

Allah Resulu buyuruyor:
"Kadınlara arkadan varmayınız."
"Kadınlara arkadan yaklaşana lanet edilmiştir."
"Allah'ın size emrettiği yerden kadınlara yanaşın."

Erkeğin cinsel organının sünnet kısmı kadının arka organına sokulmasıyla bu haram işlenmiş olur. Karısının tenasül uzvunu bırakıp da livata edenlere, şiddetli tazir lazım olur

Canım hiç ama hiç sağlıklı değil ve ilerde sağlık problemi yaşabilirsin bu konuyla ilgili
ben de çok bilgi sahibi değilim ama okuduklarımdan yola çıkarak yazıyorum bunları
birde işin dini boyutu var,bununla ilgili Peygamber efendimizin kesin hadis-i şerifi var
sadece eşin mutlu olacak diye böyle bir şey yapma ve araştır,nette bununla ilgili bir sürü bilgi vardır mutlaka

"Kadınlarınız, sizin için bir tarladır. O halde tarlanıza dilediğiniz gibi varın ve kendiniz için ileriye hazırlık yapın. Allah'tan korkun ve bilin ki siz mutlaka O'nun huzuruna varacaksınız. Ey Muhammed, müminleri müjdele!" (Bakara,223)

Cinsel ilişki çocuğun çıktığı yerden olmak şartıyla ister kadının yüzü dönük olsun size, isterse arkası, Cenab-ı Hak (C.C.) helal olan yere ekin tarlası diyor. Yani çocuk yetişen doğum olan yer, bunun dışında herhangi bir yerden varmak haramdır.

Allah Resulu buyuruyor:

Erkeğin cinsel organının sünnet kısmı kadının arka organına sokulmasıyla bu haram işlenmiş olur. Karısının tenasül uzvunu bırakıp da livata edenlere, şiddetli tazir lazım olur

üstelik hamilelik gibi mükemmel bi mertebedeyken,rabbim böyle bir güzelliği size nasip etmişken,şu mübarek ayda ve sonrasında sakın bu günaha girmeyin:(

Böyle bir şeye ne şimdi ne de sonra müsade et. eşinin tavırlarını bilemem ama kendini o şekilde değersiz hissedeceğinden bahset.Ters ilişki yaşayan kadınlar ileri yaşlarında çişlerini tutamazlar,sen de bu durumda olan bir eş istemezsin değil mi de...

Allah Resulu buyuruyor:

bu yazdıklarını olduğu gibi alıp eşime okutmak istiyorum, gerçekten çok teşekkür ederim, bunları okuyunca biraz daha utandım kendimden, ama bir o kadar da rahatladım.
sağ olsun hepiniz...

Back
X