hamileyken ilişkiye girme

Ceren2705

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
216
15
118
Tekirdağ
slm kızlar ben 5 aylık hamileyim ve biz 5 aydır eşiml hiç iişkiye girmedik ik 8. haftamda kanamam olmuştu o dönem her doktora gittiğimde ilişkye girmek yok dediler aslında bende eşimde korkuyoruz bişi olur diye hatta 3 aydır falan ayrı yatıyoruz eşim korkuyo gece bi yerine çarparım falan diye ara sıra sölyleniyo ayrı düştük diye bazen ben uyuyana kadar yatıyo yanımda ama aynı ewde eşimi özledim sarılıp uyumak istiyorum ama uzun zamandır ilişki olmadığı için hycan oluyo durduk yere başımıza iş açmak ta istemiyotum işte böle bilemedim napsammmm......:18:

İlişkiye girmemenizi doktor yasakladıysa yapacak bir şey yok.
Ancak bana kalırsa ayrı uyumayın...

riskli bir gebeliğin yoksa zararı olmaz cnm ayrı düşmenize gerek yok .çok abartmadan yüzeysel deneyebilirsiniz...

Bizde öyleydik cnm.Hamileliğimin 3. ayında mı ne ilişkiye girmiştik en son ondan sonra teeeee doğumdan 3 ay sonra. çünkü doğumdan sonra benim kanamamın tamamen bitmesi 3 ayı buldu.Kanama dediğimde leke leke yani... Ama insan gerçekten soğuyor bu dönemde eşinden.Sonra sonra tekrar bir kocam olduğunu hatırladım

amaaannn canım bebeginden önemlimi.sende ne meraklısın aksiyon ve fanteziye normalde kadınlar uzak durur ama sizde tam tersi.hamilelik hormanların ters devre yapmıs olabilir

Biz de her defasinda doktora soruyorduk bir problem yok demisti biz de tabi dikkatlica denerdik bence sen yeniden bi doktoruna danis

benimde 3 hamileliğimde doğurana kadar kanamam oldu ama eşimle ayrı düşmedik bişeyde olmadı .bazen rahim içi çatlamalar olabiliyomuş .yani kanama aslında adet kanı falan değil

amaaannn canım bebeginden önemlimi.sende ne meraklısın aksiyon ve fanteziye normalde kadınlar uzak durur ama sizde tam tersi.hamilelik hormanların ters devre yapmıs olabilir

klasik türk kadını mantığı :-S
Bebek olduğuna göre koca kocalık vazifesini tamamladı,artık bi ömür yüzüne bakmamak gerek zaten :-/
Hem neden meraklı olmasın ki,nikahlı kocası,severek evlendiği ve arzu duyduğu bir adam...
Ben olsam ben de ayrı kalmak istemezdim bunca süre
bence sen utanmayı bir kenara bırakıp doktoruna sor...Eğer dr iznini verirse güzeel bir akşam yemeğiyle eşini şaşırt,madem ikinizde utanıyorsunuz konuyu açmaya,olayların doğaçlama gelişmesini sağla :))
Doğumun bir de sonrası var,ne kadar süre daha kardeş kardeşe yaşamayı düşünüyosunuz ki??
insan sinir stres sahibi olur valla

teşekkür ederim canım haklısın valla kardeş gibi olduk hatta adam bana ara sıra kanka nbr naptın falan demeye başladı artıkkk

Bebeğin sağlığı için cinselliğe ara vermeyi anlarım da, ayrı uyumak da neyin nesi yahu.. Özlerim ben, yapamam. :))

Benim anlayamadığım olay, erkekler cinselliği hakediyor, ancak kadın istedi mi 'ne gerek var', 'hormonlarında sorun mu var' oluyor.Kadınlar da erkekler kadar cinselliğe ihtiyaç duyan varlıklardır.Bunu artık Türk toplumu olarak kabul etsek ''erkeği mutlu etme'' zihniyetinden çıkıp ''birlikte mutlu olma'' yolunda ilerleyip çok daha sağlıklı bir şekilde ilişkilerimizi sürdüreceğimize inanıyorum.Durum böyleyken arkadaşım, 'benim canım istemiyor da işte ona yazık' demene gerek yok, gerçekten.Sana da yazık:) Eğer ilişkiye girmeniz yasaksa bu birbirinize dokunmayacağınız anlamına gelmiyor biliyorsun ki...Siz cinsel temasla birlikte duygusal hazzı da ortadan kaldırmışsınız ki bu süreçte bence eksikliği duyulacak yegane olgudan bahsediyoruz.Diğer arkadaşların dediklerine bu konuda katılıyorum.Yataklarınızı ayırmayın...Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim ...

Son düzenleme:
doktor ilk 3 ay için demişse boşa zaman harcıyorsun bence doktora uygun bir şekilde sor çekinme sonuçta oda bir doktor değilmi sadece sen değil herkes soruyordur
ayrıca eşini geceleri pc başında yalnız bırakma şeytana uyar bu şekilde önceleri sadece sohbet ederken çok kişi eşini aldatıyor başka kadınlara kapılıyorlar kk dada bu tarz çok konu okuduk
hamilelik cinselliğe engel değilki normal ilişki yasaksa , sizde öpüşün sarılın ne bileyim siz eşinizle ilgilenin anlarsınız o kadarını
ama kesinlikle ayrı yatmayın , sonradan insan eşinden soğuyor tekrar eskisi gibide olamıyor , evilikte cinsel ilişki temas çok önemli eğer o bağlar koparsa tekrar düzelemiyebiliyor
hamileliğini eşin ve senin için sıkıntıya değil eğlenceye çevirebilirsin mutluluklar

Son düzenleme:
Canim hamilelik her bayanin basindan gecen bir olay esinden ayri yatanida ilk defa duyuyorum kiz Allah iyiliginizi versin Ben ilk 3 ay bazi gebeliklerde tehlikeli oldugunu biliyorum ama genelde 8. aya kadar iliskiye girmekte bir sorun yok, bundan adim gibi eminim..

Hatta benim bir arkadasim vardi hamileyken ayy bu hormonlarim beni azdiriyor diyordu ve o nerdeyse dogurana kadar normal bir sekilde devam etti iliskiye girmeye. Belkide iliskiniz icin iyi bile gelebilir. Allaha muhafaza internete fazla takilmasinda neler neler okuyoruz bu forumda. Ama sen yinede git bir doktora danis. Bu arada ben tip ogrencisiyim ama tabiki doktorun en iyi sekilde yonlendirecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…