slm kızlar ben 5 aylık hamileyimve biz 5 aydır eşiml hiç iişkiye girmedik ik 8. haftamda kanamam olmuştu o dönem her doktora gittiğimde ilişkye girmek yok dediler aslında bende eşimde korkuyoruz bişi olur diye hatta 3 aydır falan ayrı yatıyoruz eşim korkuyo gece bi yerine çarparım falan diye ara sıra sölyleniyo ayrı düştük diye bazen ben uyuyana kadar yatıyo yanımda ama aynı ewde eşimi özledim sarılıp uyumak istiyorum ama uzun zamandır ilişki olmadığı için hycan oluyo durduk yere başımıza iş açmak ta istemiyotum işte böle bilemedim napsammmm......:18:
riskli bir gebeliğin yoksa zararı olmaz cnm ayrı düşmenize gerek yok .çok abartmadan yüzeysel deneyebilirsiniz...
amaaannn canım bebeginden önemlimi.sende ne meraklısın aksiyon ve fanteziye normalde kadınlar uzak durur ama sizde tam tersi.hamilelik hormanların ters devre yapmıs olabilir[/QUOTE
ne alaka meraklı olmaklı kocamıda düşünüyorum heralde sonuçta erkek napıyo 5 aydırrr diye internete çok takıldı bu ara ....
sende başka bi tarzda eşini mutlu et . dokun mokun neyse işte yazamıycam . yazık yani.
birbirinize oral sexi de mi yasakladı doktor
amaaannn canım bebeginden önemlimi.sende ne meraklısın aksiyon ve fanteziye normalde kadınlar uzak durur ama sizde tam tersi.hamilelik hormanların ters devre yapmıs olabilir
klasik türk kadını mantığı :-S
Bebek olduğuna göre koca kocalık vazifesini tamamladı,artık bi ömür yüzüne bakmamak gerek zaten :-/
Hem neden meraklı olmasın ki,nikahlı kocası,severek evlendiği ve arzu duyduğu bir adam...
Ben olsam ben de ayrı kalmak istemezdim bunca süre
bence sen utanmayı bir kenara bırakıp doktoruna sor...Eğer dr iznini verirse güzeel bir akşam yemeğiyle eşini şaşırt,madem ikinizde utanıyorsunuz konuyu açmaya,olayların doğaçlama gelişmesini sağla :))
Doğumun bir de sonrası var,ne kadar süre daha kardeş kardeşe yaşamayı düşünüyosunuz ki??
insan sinir stres sahibi olur valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?