Hamileyken kan sulandirici igne kullanıp bebegin karin çevresinde gelişme geriliği olanlar var mı

zhr74

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
7
4
86
Tekirdağ
Merhaba Arkadaşlar 26 haftalık hamileyken bebeğimin karin cevresi 1 hafta geri olduğu soylendi .2 hafta sonra tekrar gitttim 2 hafta geride olduğu soylendi.Gorunurde bir sebep bulunamadı .Varis problemim var kan sulandirici kullanıyorum .Doktor damar yolundaki problemlerden olabilir dedi .Başka bir doktora sordum o da kan sulandirici igne de bazilarinda yapabiliyor dedi .Var mı aranızda başına gelen .Na yapacağımı bilemiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama bakalım nasıl olacak haftaya

Protein ağırlıklı beslenip Muz kaşar süt tüketebilirsin günde mutlaka 1 yumurta .
Ben kan sulandirici kullanıyorum göbek çevresi benim de genelde 1 hafta geride ama dr giderek gerilemedigi sürece sorun olmadığını söyledi her kontrol de biraz daha gerilerse sıkıntı ama gerileme sabit kalıyorsa korkma dedi

Çok teşekkür ederim Bana 10 kilo sınırı koymustu kalp damar doktoru o yüzden az besleniyordum sonra bu durumla karşılaşınca dikkat etmeye başladım.2 haftadır protein agirlikli.besleniyorum .Dr 4 haftaya kadar gerileme olursa erken almamız gerekir dedi inşallah sağ salim zamanında kucağımıza alırız bebislerimizi

Ben kan sulandirici kullandim. Bir problem yasamadim. Bizim bas ve bacaklar once gidiyordu. Karin cevresi yapisal da olabilir mi ?

Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Son haftalara dogru karın cevresi bir hafta geriledi.

Ben varım kan sulandırıcı kullanıyorum, gebelik şekeri var ve karın çevresi 2 hafta geride. doktor her hafta kontrol edeceğiz devam ederse 38 haftalıkken bebeği alırız dedi. Diyet yaptığım için sordum ama bu annenin yapısı ile ilgili beslenme ile ilgili değil dedi. Bu arada 35 haftalığım

Kaçıncı haftamdaydım hatırlamıyorum..Doktora rutin kontrole gittiğimizde bebeğin kilosuyla alakalı zayıflama oldugunu söyledi..Yani bak dedi karnına neden acaba falan dedi..Ayrıntılı ultrasona gidecektim zaten..Ayrıca bunu da söylememi istedi..

Detaylı ultrasonda da sadece tam olarak tıbbi söylemeni inanın hatırlamıyorum ama tıbbi işi olan ya da doktorlar anlayabılır herhalde bu anne rahmine yakın bir damarda biraz problem var dedi ve kan sulandırıcı iğne önerdi..

Sanırım 2 ay kullandım bu iğneleri..Bir de muz yedim öyle söylemişti doktorum..Bu derin yüzen balıklar haricinde balıklar yedim...

3.540 kilo falan doğdu çocuğum...Yani bize kilo almasına yardımcı oldu diye biliyorum ki iğneleri kullanırkende kilo alımı artmıştı bebeğin...

Beslenme.ile de alakalı dedi Dr bana .Ben de kilo almamak için az yiyordum varis problemim var .Dr protein agilrik beslen karbonhidrat tüketme dedi .İlk hamileligimde şekerden dolayı ya yanlış diyet vermişlerdi byandaebeğimin kilosu geri gitmişti sonra kendi doktorum fark edince bıraktırdı diyeti bana sekerim değil duzelmisti

Açıkçası ben de diyete yordum peyniri çok tüketmeye başladım bu sıralar. Diyet yaparken sağlıksız beslendiğimi farkettim, diyete tam uyamadım.

Peki bu hamileliğiniz de şeker çıkmadı mı?

Ben kan sulandırıcı iğne kullanmadım ama Aspirin kullandım onda da bebeğim kilolu oluyordu. Hatta bizim de göbeği önden gidiyordu doktor birkaç tetkik yaptı normal çıktı. Bir arkadaş söylemiş burada ben de bu iğnelerin ve aspirinin kilo verdiğini biliyorum.

Açıkçası ben de diyete yordum peyniri çok tüketmeye başladım bu sıralar. Diyet yaparken sağlıksız beslendiğimi farkettim, diyete tam uyamadım.

Peki bu hamileliğiniz de şeker çıkmadı mı?
Ben çok dikkat ettim tahin pekmez hiç yemedim öncekinde 1 kaşık yiyorrdum .Meyveyi çok tuketmistim bunda 1 küçük muz yiyorum diğerlerinden azar azar yiyorum .Pirinç ve ekmek yememeye calisyorum .Çıkmadi o yüzden streste tetiklemisti öncekinde beni

Rica etsem kan sulandırıcı iğneye ne zaman başlanıyor 3 haftalık hamileyim hala randevu bulamadım korkuyorum bir sıkıntı olursa diye

Rica etsem kan sulandırıcı iğneye ne zaman başlanıyor 3 haftalık hamileyim hala randevu bulamadım korkuyorum bir sıkıntı olursa diye
O duruma göre değişiyor kimine hamile kalmadan başlanılıyor kimine kalp atışı duyulunca kimine gebelik olur olmaz

Benim 24 haftalıkken bir kaybım oldu, yapılan testlerde pıhtılaşma çıktı. O nedenle doktora gittiğimde daha beta HCG sonucumu beklemeden Dr direkt kan sulandırıcıya başlattı. Benim de randevum yoktu o gün ama durumumun riskli olduğunu söyledim rica minnet kendime randevu açtırdım. Siz de gidip sekreterlere durumunuzu anlatıp aynı güne randevu alabilirsiniz çok beklemeyin.

Sonra başka bir doktora devam etmeye karar verdim 4 haftalıktı. Sadece kese görünmüştü. Bu Dr da kalp atışı olmadan iğneye gerek yok ama başlamışsan devam et deyip aynı zamanda coraspine başlattı. Hem coraspin hem de iğne kullanıyorum şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…