Ben kan sulandirici kullandim. Bir problem yasamadim. Bizim bas ve bacaklar once gidiyordu. Karin cevresi yapisal da olabilir mi ?Merhaba Arkadaşlar 26 haftalık hamileyken bebeğimin karin cevresi 1 hafta geri olduğu soylendi .2 hafta sonra tekrar gitttim 2 hafta geride olduğu soylendi.Gorunurde bir sebep bulunamadı .Varis problemim var kan sulandirici kullanıyorum .Doktor damar yolundaki problemlerden olabilir dedi .Başka bir doktora sordum o da kan sulandirici igne de bazilarinda yapabiliyor dedi .Var mı aranızda başına gelen .Na yapacağımı bilemiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama bakalım nasıl olacak haftaya
Benim de baş ve bacak boyu haftasindan 1 hafta büyük karin çevresi de haftasından 1 hafta küçükBen kan sulandirici kullandim. Bir problem yasamadim. Bizim bas ve bacaklar once gidiyordu. Karin cevresi yapisal da olabilir mi ?
Şu an kaç kilo bebeğinizKan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Son haftalara dogru karın cevresi bir hafta geriledi.
Size karın çevresinin küçük olması problem dediler mi ?Asimetrik bozukluk olabilir dediler banaBenim de baş ve bacak boyu haftasindan 1 hafta büyük karin çevresi de haftasından 1 hafta küçük
Aslında sıkıntı yok. Olsaydı Dr da uyarirdi. 2500 e geldik.Şu an kaç kilo bebeğiniz
Kaçıncı haftamdaydım hatırlamıyorum..Doktora rutin kontrole gittiğimizde bebeğin kilosuyla alakalı zayıflama oldugunu söyledi..Yani bak dedi karnına neden acaba falan dedi..Ayrıntılı ultrasona gidecektim zaten..Ayrıca bunu da söylememi istedi..Merhaba Arkadaşlar 26 haftalık hamileyken bebeğimin karin cevresi 1 hafta geri olduğu soylendi .2 hafta sonra tekrar gitttim 2 hafta geride olduğu soylendi.Gorunurde bir sebep bulunamadı .Varis problemim var kan sulandirici kullanıyorum .Doktor damar yolundaki problemlerden olabilir dedi .Başka bir doktora sordum o da kan sulandirici igne de bazilarinda yapabiliyor dedi .Var mı aranızda başına gelen .Na yapacağımı bilemiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama bakalım nasıl olacak haftaya
Beslenme.ile de alakalı dedi Dr bana .Ben de kilo almamak için az yiyordum varis problemim var .Dr protein agilrik beslen karbonhidrat tüketme dedi .İlk hamileligimde şekerden dolayı ya yanlış diyet vermişlerdi byandaebeğimin kilosu geri gitmişti sonra kendi doktorum fark edince bıraktırdı diyeti bana sekerim değil duzelmistiBen varımkan sulandırıcı kullanıyorum, gebelik şekeri var ve karın çevresi 2 hafta geride. doktor her hafta kontrol edeceğiz devam ederse 38 haftalıkken bebeği alırız dedi. Diyet yaptığım için sordum ama bu annenin yapısı ile ilgili beslenme ile ilgili değil dedi. Bu arada 35 haftalığım
Açıkçası ben de diyete yordum peyniri çok tüketmeye başladım bu sıralar. Diyet yaparken sağlıksız beslendiğimi farkettim, diyete tam uyamadım.Beslenme.ile de alakalı dedi Dr bana .Ben de kilo almamak için az yiyordum varis problemim var .Dr protein agilrik beslen karbonhidrat tüketme dedi .İlk hamileligimde şekerden dolayı ya yanlış diyet vermişlerdi byandaebeğimin kilosu geri gitmişti sonra kendi doktorum fark edince bıraktırdı diyeti bana sekerim değil duzelmisti
Ben çok dikkat ettim tahin pekmez hiç yemedim öncekinde 1 kaşık yiyorrdum .Meyveyi çok tuketmistim bunda 1 küçük muz yiyorum diğerlerinden azar azar yiyorum .Pirinç ve ekmek yememeye calisyorum .Çıkmadi o yüzden streste tetiklemisti öncekinde beniAçıkçası ben de diyete yordum peyniri çok tüketmeye başladım bu sıralar. Diyet yaparken sağlıksız beslendiğimi farkettim, diyete tam uyamadım.
Peki bu hamileliğiniz de şeker çıkmadı mı?
Rica etsem kan sulandırıcı iğneye ne zaman başlanıyor 3 haftalık hamileyim hala randevu bulamadım korkuyorum bir sıkıntı olursa diyeBen varımkan sulandırıcı kullanıyorum, gebelik şekeri var ve karın çevresi 2 hafta geride. doktor her hafta kontrol edeceğiz devam ederse 38 haftalıkken bebeği alırız dedi. Diyet yaptığım için sordum ama bu annenin yapısı ile ilgili beslenme ile ilgili değil dedi. Bu arada 35 haftalığım
O duruma göre değişiyor kimine hamile kalmadan başlanılıyor kimine kalp atışı duyulunca kimine gebelik olur olmazRica etsem kan sulandırıcı iğneye ne zaman başlanıyor 3 haftalık hamileyim hala randevu bulamadım korkuyorum bir sıkıntı olursa diye
Benim 24 haftalıkken bir kaybım oldu, yapılan testlerde pıhtılaşma çıktı. O nedenle doktora gittiğimde daha beta HCG sonucumu beklemeden Dr direkt kan sulandırıcıya başlattı. Benim de randevum yoktu o gün ama durumumun riskli olduğunu söyledim rica minnet kendime randevu açtırdım. Siz de gidip sekreterlere durumunuzu anlatıp aynı güne randevu alabilirsiniz çok beklemeyin.Rica etsem kan sulandırıcı iğneye ne zaman başlanıyor 3 haftalık hamileyim hala randevu bulamadım korkuyorum bir sıkıntı olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?