S svgm Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2013 17 1 8 Sakarya 25 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi svgm #1 merhaba arkadaşlar, 28+2 günlük hamileyim, bugün karnımı yatak başlığının köşesine çarptım, ilk çarpma anında çok acıdı ama daha sonra geçti ama kızarıklık var hala ve birkaçta çizik. Sizce bebeğim bundan etkilenmiş midir, doktora gitmeli miyim ?
merhaba arkadaşlar, 28+2 günlük hamileyim, bugün karnımı yatak başlığının köşesine çarptım, ilk çarpma anında çok acıdı ama daha sonra geçti ama kızarıklık var hala ve birkaçta çizik. Sizce bebeğim bundan etkilenmiş midir, doktora gitmeli miyim ?
Y yhyhyh Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2013 128 3 16 35 Adana 26 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi svgm #2 Aslinda gitseydin keske bisey yoksa bile enazindan tedbir amacli.insallah bebeginin biseyi yokturr
S svgm Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2013 17 1 8 Sakarya 28 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi svgm #3 yhyhyh .!.: Aslinda gitseydin keske bisey yoksa bile enazindan tedbir amacli.insallah bebeginin biseyi yokturr Genişletmek için tıkla... Gitmedim doktora ama birşey olsaydı ağrı filan olurdu herhalde, ağrım yok bebekte her zamanki gibi hareket ediyor
yhyhyh .!.: Aslinda gitseydin keske bisey yoksa bile enazindan tedbir amacli.insallah bebeginin biseyi yokturr Genişletmek için tıkla... Gitmedim doktora ama birşey olsaydı ağrı filan olurdu herhalde, ağrım yok bebekte her zamanki gibi hareket ediyor