hamileyken karına bıçak saplanması gibi bir ağrı yaşayan varmı?

senayaz34

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2012
67
27
288
merhaba arkadaslar 21 haftalık hamileyim son bir aydır ara ara karnıma anlık olarak iğne batması gibi bir his gelip geçiyordu.şimdi ikidir durup dururken sanki karnıma tekme yemişim bıçak saplanmış gibi bir ağrı girip geçiyor.bu durumu yaşayan varmı?doktor normal dese de oğlumda hiç böyle birşey yaşamamıştım korkutuyor ara ara bu durumu yaşamam.

Benimde 2.gebeliğim ve dediğiniz gibi bendede sık sık oluyo ama genelde hızlı hareket etmek istediğim de aniden kalktığımda yada hiç bir neden yokken bile oluyo. Doktorun dediği gibi bende normal diye hiç üstünde durmuyorum sonuçta organlar yer değiştiriyor sürekli büyüyen bir rahmin ve sürekli hareket eden bir minik var :) çok da takılma bence:)

Benimde 2.gebeliğim ve dediğiniz gibi bendede sık sık oluyo ama genelde hızlı hareket etmek istediğim de aniden kalktığımda yada hiç bir neden yokken bile oluyo. Doktorun dediği gibi bende normal diye hiç üstünde durmuyorum sonuçta organlar yer değiştiriyor sürekli büyüyen bir rahmin ve sürekli hareket eden bir minik var :) çok da takılma bence:)
Teşekkür ederim içim rahatladı biraz bugun işyerinde tekme yemişim gibi ağrı saplanınca çok panikledim.her gebelik farklı oluyor demekki oğlumda hiç böyle birşey yaşamamıstım insan elinde olmadan korkuyo :(

Back
X