Yardım, sürekli orgazm hissi..

Erken tedavide çözümü var tabi ama benim gibi kronikleşirse sürekli bu durumu yaşarsın. Bu özellikle idrar yaparken belirti verir. İlk zamanlar orgazm hissi verir ama böyle kısa süreli. Sonra yanma eşlik eder. Sonra batma. Sonra sürekli çişin varmış gibi hissetme ve en sonunda kanlı idrar ve kasıklarda sanki 10 kilo varmış gibi baskı sakın ama sakın ihmal etme
İnşallah kurtulurum çok teşekkürler yardımınız için

Doktora gitmelisin. Kadın doğum aynı anda hasta almaz. Mahrem oldugu için çoğu zaman yanında yakınını bile odaya almaz. Tıbbi bir yardıma ihtiyacın var gibi duruyor.
Bayburtta yasadigim seneler 3 kisi bile aliyordu doktor azligi zaman kisitliligi hasta coklugundan

Muayene oldukdan sonra da sonucu soylerseniz burdna sevinirim ben ilk defa böyle birşey duydum

Kadın doğumcular bakteri enfeksiyon tam teshis koyamıyor. Sadece enfeksiyon var deyip standart bir antibiyotik veriyor. Ama üroloji bakterinin cinsine göre ilaç veriyor. Ve bir daha geri dönmemek üzere veda ediyorsun
Bende ilk önce kadın doğuma gider sonra yönlendirirse ürolojiye giderim diye düşündüm

Back
X