hamileyken kıyafet sorunu

turkuazturuncu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
181
0
46
Hatay
meraba arkadaşlar..ben yeni gebeyim ama gebeliğim tedaviyle oldu ve o dönemde çok kilo aldım şimdi kıyafetlerim sıkıyor galiba hamileliğe erken geçicem :)çalıştığımiçin kıyafet bulmada zorlanıcam galiba..internette uygun kıyafet satan yer biliyomusun yada u ihtiyacınızı nasıl karşılıyosunuz yardımcı olursanız sevinirim

internetteki indirim sitelerinde mutlaka hamile kiyafetleri ile ilgili satislar oluyor. o sitelerden 2-3 urun almistim ve oldukca da iyiydi. onlari mutlaka takip et. simdi ismini versem reklama girer mi bilemiyorun. o yuzden yazamiyorum :)

arkadaşa katılıyorum, indirim sitelerinde oldukça fiyatları düşüyor, ben üst kıyafetlerimi hep int ten aldım nerdeyse yarı fiyatına

bende dün fiyatlara baktım penyeler bile çok pahalı ee çalışınca geçiştirmek gibi bir şansımda yok ne yazıkkii...tşk ederim o sitelere üye olup beklemek lazım galiba

bende aynen senin gibi uzun tedavilerden sonra hamile kaldım..ilk haftalarda ilaçlardan dolayı aşırı şişlik vardı sonra indi şişliklerim..
5.aya kadar ben gebe grubundan giyinmedim 1 numara büyük kıyafetlere geçtim hala bile çoğu kıyafetim büyük beden yani large:)) çalışmadığım için çok çeşide ihtiyacım olmadı gerçi bnm ama en azından şimdiden erken davranma sadece hamile pantolonu al yeter üst kıyafetleri karnın büyüdükçe al derim..

canım benim de tedavi ile oldu bebeğim ve ben de tedavide kilo aldım .carmenin de dediği gibi ilk olarak alt al eğer üstlerde de sıkıntı çekersen bir kaç parça da üst alırsın.ben internet alış verişi kıyafette yapamam çünkü nasıl durduğunu ve kumaşını görmem gerek tabi bu bir tercih meselesidir.ben de çalıştığım için malesef çok daha fazla çeşide ihtiyaç oluyor üstelik teseddürlü hamile ve çalışan olunca daha da zor oluyor:)) ama bir şekilde bulursun.hamile butiklernde oldukça çeşit var.ben 4 pantolon aldım.üste de lcw de çok çeşitli ve uygun ürünler var oraya bak istersen.gerçi iki aydır hiç uğramadım ama.butiklerden toplu alışveriş yaparsan indirim de sağlarlar.

ayyy inanmıyorum yaaa ben şimdi l giyiyolrum :( bide benim hamileliğiminde karnım çok büyüyoo ilk bebgimde herkes ikizmi diyodu :52: bana olmaz öle bi beden büyük falan keşke olsaaa

a

sen canını sıkma o kişiden kişiye değişen birsey bebeğin sağlıklı ise doğumdan sonra verirsin.benim iç karnımın geniş olduğunu söylüyolar sanki yemek yemişimde karnım cıkmıs gibi :) dalga geciyolar benlede iş yerindekiler falan bizi kandırıyosun diye :) ki sağlıksız bi gebelik geciriyorum doktorum bunu zayıf olmama bağlıyor bebek iyi cok sükür .kilolu olsunda sağlıksız olmasın tatlım

Back
X