Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar
Hamileliğin ilk evrelerinde (ilk 2 ayında lahana corbası içmek zararlı olurmu?(tabii yanında diger besleyici gıdalar ve bol su olacak)
Hamileliğin tadını çıkartmak varken bu gibi girişimlere girmek niye?
Sağlıklı ve dengeli beslendiğiniz sürece kilo probleminiz olmaz.
Ama böyle gereksiz diyetleri hamilelikte uygulamayın, önce bebeğinizi düşünmeniz gerekir.
Hamileyken diyet yapilabilir ama bu gibi sagliksiz diyetler degil.
Gebeligin ilk zamanlari bebegin beyin gelisiminin oldugu zamanlardir. Zarar vermek istemezsiniz herhalde?
Ben direk olarak o diyeti uygulamayacağim ki. corbasini icsem yanında besleyici gıdalar tüketsem lahananın kendisinin ve o karışımın bebeğe zararı olurmu onu merak ettim. hamile değilim en azından test 2 defa negatif cikti doktorumda beklememi söyledi.
Ben direk olarak o diyeti uygulamayacağim ki. corbasini icsem yanında besleyici gıdalar tüketsem lahananın kendisinin ve o karışımın bebeğe zararı olurmu onu merak ettim. hamile değilim en azından test 2 defa negatif cikti doktorumda beklememi söyledi.