• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken logusaligimda kocam içki iciyor

kikiko

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
55
0
11
35
Arkadaşlar aranızda bu sorunlari yasayan oldu mu hmileligimde de şimdi logusaligimda da eşim arada sırada çok içki içiyor bir derdi mi var bilmiyorum açıkçası biraz eski sevgilisini unutamadigini da düşündüm senelerdir takıntı yapıyorum birbirlerini çok sevdiler diye neden içki içiyor nasıl duzelir bilmiyorum daha logusalik donemim bile bitmedi

Unutamamış olmasıda bir sebep ama içmesi için illa bir sebebi olmasıda gerekmiyor
birde hamilelik ve lohusalık biraz hassas bir dönem fazla takıyor olabilirsin ne kadar içiyor ?

Unutamamış olmasıda bir sebep ama içmesi için illa bir sebebi olmasıda gerekmiyor
birde hamilelik ve lohusalık biraz hassas bir dönem fazla takıyor olabilirsin ne kadar içiyor ?
Biraz fazla içiyor sanırım bir kaç tane icse keyif için anlarım ama.....

Evlenmeden önce de vardı bi de o kızla akraba sayılır ortak yegenleri var o gün yeğenine bakarken baksana dünya güzeli aynı halası dedi o kız için ister istemez takıntı oluyor

İc
Arkadaşlar aranızda bu sorunlari yasayan oldu mu hmileligimde de şimdi logusaligimda da eşim arada sırada çok içki içiyor bir derdi mi var bilmiyorum açıkçası biraz eski sevgilisini unutamadigini da düşündüm senelerdir takıntı yapıyorum birbirlerini çok sevdiler diye neden içki içiyor nasıl duzelir bilmiyorum daha logusalik donemim bile bitmedi
icmesi icin illa bi bi derdi olmasi gerekmiyorki kimisi zevkten de icer. Tabi küçük bebis varken icmese daha doğru olurdu tabi

yinemi eski sevgili?
bence siz yuvanızı yıkmadan doktora filan gidin
yazıktır sizinkide can
bebegı eskı sevgılıye benzetmek ıckıyı ona baglamak
baktımda bankacısınız ustelık

Hemde nasıl dünya güzeli ne ya
Keske bunlari icinize atmasaydiniz. Mesela ben olsam o akşam sorardim bunu, ama böyle igneleyerek zor duruma düşürmeye calisarak triplerle degil, acik acik sorardim niye oyle dedin benim kirilacagimi bilmiyor musun derdim, artik hersey acik acik konusulmali buna inanıyorum icim de rahat ediyor en azindan. Siz de deneyeybilirsiniz ama ustunden zaman gectiyse sormak sacma olur

Evlenmeden önce de vardı bi de o kızla akraba sayılır ortak yegenleri var o gün yeğenine bakarken baksana dünya güzeli aynı halası dedi o kız için ister istemez takıntı oluyor
aynı halası gibi derken, eski sevgilisi o küçük kızın halası mı yani, eğer öyleyse çok saçma konuşmuş eşiniz

Bu konuda eski sevgiliyle ilgili

siz bu kıza fena takmışsınız

evlenmeden önce bilmiyor muydunuz biliyorsanız neden evlendiniz.

önceki ki konunuz da bebeğim de o kızın kopyası demiştiniz

sizin bütün sülale bu kadının fotokopisi desenize:KK53:

Içki içmesi bir sorun degıl kı belkı mutluluktan ıcıyordur

Siz çocuğunu eşinizin eski sevgilisine benzeten üye değil misiniz.

Taktığınız şey maalesef eşiniz arada bir içtii içki değil takıntınız eşinizin hala eski sevgilisini unutamadığını düşünmeniz. Bir an önce bu hastalıklı düşüncelerden kurtulun adamın her hareketini, hatta ileri giderek çocuğunuzu bile eski sevgilisine benzetiyorsunuz bu gidişle evliliğiniz bu kız yüzünden değil, sizin bu takıntılarınız yüzünden bitecek size acilen bir psikolog yardımı öneriyorum lohusalığında etkisiyle eski sevgiliden başka birşey düşünmüyor musunuz eşinize bile eski sevgiline benziyor çocuk diyecek kadar saçmalıyorsunuz şimdi arada bir içiyor onu mu düşünüp içiyor diyorsunuz.

Patavatsiz adam senin yaninda mi soyledi bunu? Ensesine bir tane patlatsaydin keske. Saygisiz.

ortak yegenleri derken eşinizin erkek kardeşinin baldızı oluyor ozaman o kız halasıysa eşinizde amcası olabilir... çok sinir bozucu ama konuşarak da karpuz kabugunu aklına sokmak var bir de... bence eşiniz bir anlık gafletle söylemiş olabilir.takılmayın logusalık dönemindeymişsiniz kendinize zehir etmeyin bu dönemi siz yıllardır bu durumu takıntı haline getirdiyseniz belkide her olayda veya durumda aklınıza geliyor olabilir konuşmanızın bir faydası olacağını zannetmem her iki durumda da düşünüyosa evet haklısın düşünüyorum tamam bundan sonra düşünmem mi dicek düşünmüyosada aklına sokmayın bence...

ortak yegenleri derken eşinizin erkek kardeşinin baldızı oluyor ozaman o kız halasıysa eşinizde amcası olabilir... çok sinir bozucu ama konuşarak da karpuz kabugunu aklına sokmak var bir de... bence eşiniz bir anlık gafletle söylemiş olabilir.takılmayın logusalık dönemindeymişsiniz kendinize zehir etmeyin bu dönemi siz yıllardır bu durumu takıntı haline getirdiyseniz belkide her olayda veya durumda aklınıza geliyor olabilir konuşmanızın bir faydası olacağını zannetmem her iki durumda da düşünüyosa evet haklısın düşünüyorum tamam bundan sonra düşünmem mi dicek düşünmüyosada aklına sokmayın bence...
Kiz halasiysa adam amcasi olamaz. Hala ve amca kardestir dikkatinizi cekeyim. Dayisi olabilir.

Back
X