Hamileyken mozaik pasta yenirmi

Beni anladığıniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Bir zamanlar da biri gebeyim colgate diş macununu sormuştu kullanabilirmiyim diye bu konuyu okuyunca o geldi aklıma

Yani deseniz ki pastorize süt değil açık sütle yapılmış falan anlarız. Ama mozaik pasta yani bi sorun olmaz düşününce anlaşılabilir yani

Bakın bir konu açtım ama anladım ki bu platromda

Yediğine ictine dikkat edip araştırmak size sormakmi çocuguma bakmama engel olacak anlamıyorum gerçekten
Teknoloji çağında yaşıyoruz. Her yerde yazan bilgiler bir tık ötenizde. Sorunuz resmen dalga geçer gibi

Teknoloji çağında yaşıyoruz. Her yerde yazan bilgiler bir tık ötenizde. Sorunuz resmen dalga geçer gibi
Teknoloji çağındaysak burada araştırma platformu deyilmi deneyimli bilgili kişilere soru soruyoruz bence sizin beni elistirmeniz dalga geçer gibi konuya cevap vermek istemiyorsanız saçma geliyorsa yazmayın

hamile birini özellikle tüp bebek ile hamile kalmış birisini bu kadar gömmek zorbalamak yaşıyla ilgili vurmak çocuk nasıl bakacaksın demeler falan ne kadar etik bir durum anlamış değilim bilinçsizce sormuş olabilir araştırmamış olabilir ilk buraya danışmış olabilir kime ne cevap verme geç gitsin her foruma her başlığa cevap verme zorunluluğu kimsenin yok şaşkınlıkla yazılanları okudum burada haklı haksız aramıyorum ama yazılanlar hiç yakışı kalmamış yazık. Tüp bebek ile hamile kalmanın yollarını bilen var mı bu yazanlardan onu da çok merak ediyorum. Ya da bu kişinin yaşını eğitim durumunu sorgulayanların yaşı eğitim durumu ya da mesleği ne çok merak ediyorum. Burada isteyen istediğini sorabilir hakaret küfür gibi ithamlarda bulunmadan sorusunu bilinçli veya bilinçsiz sormuş olabilir sorduğu soru saçmada olabilir ama yine de böyle bir tepki mi almadı gerekirdi o da ayrı bir durum.

Arkadaşlar biraz fazla yuklenmissiniz konuyu açan kişiye. Hepimiz zorlu bir süreçten geçiyoruz eminim hepimizin eğitim seviyelerinin aksine saçma şeyleri kafaya takmisligi vardır. Benim kendini oldukça gelistirmis bir yakınım kayıplarından sonra tüp bebekle hamile kalinca doktoruna kendi yediği incirin taneleri anne karnında bebeğin boğazında kalır mı diye soru sormustu. O an bunu gülerek dahi anlatmiyordu yaşayan bendim bu stresi yargılamayın demişti. Ayrıca bu platformda sadece mantıklı sorular sorulacak diye bir kural yok. Herkes merak ettiği şeyi sorabilir cevap vermek isteyen yazar. Saçma bulan okuyup geçse ve konu sahibini daha fazla uzmese keşke. Canım soruna gelince evet hazır gıdalar genel manada zararlı ama hayatımızdan bunları komple cikaramayiz bence miktarına dikkat ederek yiyebilirsin. Ama senin için nasıl rahat edecekse öyle beslen yediklerini stres haline getirme kendine inşallah saglikla kucağına alırsın bebeğini

Sanırım tüp bebek süreci geçirmiş benim arkadaşım da tüp bebek ile hamile kaldı ve bazı besinler yasaktı. Fakat insanlar şuna takıldı bence, pastanın içine konulan malzemeler bellidir. Bir tahminde bulunulabilinir. Ki pasta olsa neyse "mozaik" pasta bana biraz komik geldi.

Ben 6 yıldır sağlıklı bir hamilelik geçirebilmek için uğraşıyorum. Eğitimli, kendini geliştirmiş biriyim ama inanın bazen o kadar saçma şeyleri kafaya takiyordum ki mozaik pasta sorusu onların yanında çok daha mantıklı kalabilir. Sadece buraya yazmamisim çevremde soracağım birileri vardı. Bazen birinin bizi sakinlestirmesine ihtiyaç duyarız lütfen hemcinslerimize bu kadar yuklenmeyelim. Size komik gelmiş olabilir ama eminim kendisine hiç komik gelmedi bu yazılanlar.

yakışı kalmamış ne demek?

Orijinal mozaik pasta tariflerinde çiğ yumurta kullanılır dışarıda vs yemeyin ama evde kendiniz puding bisküviyle yapacaksanız sıkıntı olmaz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…