hamileyken neleri özledik??

meoww

bebeğim♥
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.083
1
46
İstanbul
Evet..hemen hemen çoğumuz yolu yarıladık..
bakalım daha şimdiden neleri özledik?? :))

ben;eşime defalarca söylememe rağmen hala inanmayıp,bebeğimize bişi olucak korkusuyla cinsel anlamda benden uzak durması,cinselliği özledim.heleki yeni yeni yaşıyor olmuşken..
yüzüstü yatmayı,çocuk gibi hoplayıp zıplamayı,eşimle boğuşmayı =)),bir yerim ağrıyınca ilaç alabiliyor olmayı,sigarayı,alkolü..
şimdilik bunlar :ssz:
ya sizin özledikleriniz?

yüz üstü yatmayı çok özledim sigarayı da öyle insanlara bakıyorum arka arkaya yakıyolar nası özeniom ahhh ahh kıyafetlerimi :) ayakkabılarımı özledim ayaklarımın numarası değiştide :)

bende en çok çay içmeyi özledim yaa.. önceden tam bi çay tiryakisiydim,şimdi hiç içemiorum,tadı bi garip gelio artık :5::5:
bi de hoplaya zıplaya yürümeyi ve eşimle paldır küldür şakasına dövüşmelerimizi özledim,şimdi korkudan yanaşamıo :18::18::18:

Çiğköfteyi özlediiiiiiimmm..
Önceden manyak gibi sabah akşam yerdim,şimdi bi garip geliyo tadı.

şuan çok ağrı çekiyorum ama kısıtlı ağrı kesici hiçte etkili değil..asprin içsem geçicek 2 gündür çekiyorum :(

nescafe içmek istiyorum...

dar pantalon giymek istiyorum,

havuza girmek istiyorum :)

iltihaplı romatizmam var,omurga iltihabım.Günde mutlaka yarım saat de olsa yüzüstü yatmalıydım ama yatamıyorum.Onu özledim,çünkü ağrılarımı az da olsa dindiriyordu öyle yatmak.Koşu bandında koşmayı,hızlı tempoda yürümeyi özledim,yavaş kesmiyor :)
Banyo korkulu rüyam,ayağım kayacak diye banyodan çıkarken ağır çekim yürümek istemiyorum artık.

Hamileliğe hiç bu açıdan bakmaıştım :44: bebiş bir şeylerden mahrum bırakıyor bizi demek, hazırlıklı olalım bakalım (gerçi iki sene düşünmüyorum evlendikten sonra ama):emir_bebek:
teşekkürler düşündürttüğünüz için :))

hamilelikte degilde bekarliktaki ozgurlugumu ozledim.saatlerce suslenip kizlarla clup'a gitmeyi,telefonda aylarca birinin dedikodusunu yapmayi oslediiim :)

başta sigara sonra yüzüstü yatmayı sonra hareket kısıtlılıgımın olmamasını ösledimm..

mutfakta 2 saatten fazla süre de ayakta durup yemek yapma çabalarımı da özledim ://
şimdi maximum 2 saat dayanabiliyorum ayakta :25:

Özlediğim şey çok, şimdi onları yazmayayım ama bildiğim bir şey var ki oğlum doğduktan ve emme meselesi bittikten sonra ağzıma ne bir mevye ne süt/yoğurt ne de ceviz koyacağım. Bunların üçünden de nefret ediyorum. Offfff :43:

ben gelmeyen inatçı bebemi özledimm
inşallah bende o günleri görürüm
Rabbim sizinde hepinize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
bebelerinizle sağsalim kavuşun inşallah

:(((

oturduğum yerden terlememeyi,terlemeden uyanmayı,günde 3-4 kez duş almak zorunda olmadığm günlerimi özledim :25:
of çok sıcaaaaak :2:

Birde sabah geç vakte kadar deliksiz uyumayı özledim :43:
Ya açlıktan uyanıyorum ya da tuvalete kalkmam gerekiyo :43:

yiyip yiyip kilo almamayı çok özledim yaaaaa :43:

Ya gerçkten bende bu konuda çok düşünür oldum :) yani bu yaşıma kadar (22 yaş :) ) Hep kısıtlamadan istediğimi yemiş ve kilo almayan bi yapım vardı 52-53 den yukarı çıkmadım hiç ama şimdi aynen yediğim halde kilom hızlı artıyo nedense.Eşimde hamilesin ondandır die dalga geçiyo :) Demek bünye meselesi bazısı hiç almıyo. ama ben alıyorum gayeett düzenli şekilde :( Tabi çikolata filan yemıyorum desem yalan olur yiyorum valla napim can isteyince alden bşy gelmiyo tutamıyorum kndimi :)

İçim çok dolmuş heeralde kilo konusunda fzla konştum ya :) . BN kİlo almayan ve zayıflığı seven biri olarak, yinede bebek için değer diyebiliyorum napim sonra veririz artıkk dimi :)

Ya gerçkten bende bu konuda çok düşünür oldum :) yani bu yaşıma kadar (22 yaş :) ) Hep kısıtlamadan istediğimi yemiş ve kilo almayan bi yapım vardı 52-53 den yukarı çıkmadım hiç ama şimdi aynen yediğim halde kilom hızlı artıyo nedense.Eşimde hamilesin ondandır die dalga geçiyo :) Demek bünye meselesi bazısı hiç almıyo. ama ben alıyorum gayeett düzenli şekilde :( Tabi çikolata filan yemıyorum desem yalan olur yiyorum valla napim can isteyince alden bşy gelmiyo tutamıyorum kndimi :)

İçim çok dolmuş heeralde kilo konusunda fzla konştum ya :) . BN kİlo almayan ve zayıflığı seven biri olarak, yinede bebek için değer diyebiliyorum napim sonra veririz artıkk dimi :)

Aynen yaaa benim de yaş 20,boy 1.75 ve kilom 55den yukarı çıkmamıştı hiç :(
tartıda 60ı görünce ağlayasım geliyoooo :(
Bu tatlı krizleri beni bitirecek,umarım geri veririz hepsini :(

Back
X