hamileyken neleri özledik??

eski kıyafetlerimi çok özledim :25:
içbişi alamıyorum kıyafet olarak,malum 1-1.5 ay kadar var doğuma.
şimdi bişiler alsam,elimde kalıcak.boşa para vermiş olucam.
o yüzden üstümdeki paçavralarla idare ediyorum :5:
ama çooooooooooooook sıkıldımmmmmmm :43:

HEHHh işte tam yarama parmak basmışşsın aynennn bende öleyim bakıp bakıp duruyorum yaa hiçbşyy bulamıyorum çünkü olmuyo :( gzl durmuyo zaten . alsamda sonradan giyemem..aah ahh çok derttliyimmm :)

HEHHh işte tam yarama parmak basmışşsın aynennn bende öleyim bakıp bakıp duruyorum yaa hiçbşyy bulamıyorum çünkü olmuyo :( gzl durmuyo zaten . alsamda sonradan giyemem..aah ahh çok derttliyimmm :)

lcwdan bi pant.almştm,hamilelik öncesiydi galiba ya da hemen hemen başı.
onunda karnını kapatamıyorum.aslnda kapatıp,kıvırıp kasıklarımın üzerinde bırakıyorum ama yinede sıkıyor :50:
bi o var eli yüzü düzgün.
aslnda bayram için bi pantolon mu baksam bilemiyorum :25:

$L_20122-2K7407Z8-G99_A.webp
en uygun bunu buldum baksana,modeli de güzel fiyatı da 25 tl uygun yani.
bedeni devardır inş.,net.dkei katalog da xxl var en son off :5:
bugün gidip bakıcam,napıcm yoksa bayrama :50:

Eki Görüntüle 536602
en uygun bunu buldum baksana,modeli de güzel fiyatı da 25 tl uygun yani.
bedeni devardır inş.,net.dkei katalog da xxl var en son off :5:
bugün gidip bakıcam,napıcm yoksa bayrama :50:

evet gayett güzelmişş valla. hemde uygun fiyatı.. Bnde aynen Lcw den bitane kot almıştım bide yazlık uzun elbise onlarla idare ettim.onun dışında eşofman filan :(

evet gayett güzelmişş valla. hemde uygun fiyatı.. Bnde aynen Lcw den bitane kot almıştım bide yazlık uzun elbise onlarla idare ettim.onun dışında eşofman filan :(

ne yapalım bebekelrmz için rahat giyinmeye mecburuz :50:
ahh ne zormuş anne olmak anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm :25:

Şuan üstüme olmayan bütün kıyafetlerimi özledim. En çok da kotlarımı.
LCW'nin aptal kot pantolonundan nefret ediyorum. Pantolonun zaman geçtikçe bana küçük gelmesi gerekirken pantolunun her yeri büyüyor. Onu çekiştirmekten ve çuval gibi görüntüsünden bıktım artık. Şu iki gün içinde gidip Ebru Maternity'den sırf 1,5 ay için 100 TL verip pantolon alacağım yemin ederim. O kadar sinir oldum artık.

Şuan üstüme olmayan bütün kıyafetlerimi özledim. En çok da kotlarımı.
LCW'nin aptal kot pantolonundan nefret ediyorum. Pantolonun zaman geçtikçe bana küçük gelmesi gerekirken pantolunun her yeri büyüyor. Onu çekiştirmekten ve çuval gibi görüntüsünden bıktım artık. Şu iki gün içinde gidip Ebru Maternity'den sırf 1,5 ay için 100 TL verip pantolon alacağım yemin ederim. O kadar sinir oldum artık.

bende aynı durumdayım kilo alırım diye 38 yerine 40 aldım keşke 36 alsaymıştım ben kilo aldıkça pantolonda buna uyum sağlıyor:47:
:47:

bende aynı durumdayım kilo alırım diye 38 yerine 40 aldım keşke 36 alsaymıştım ben kilo aldıkça pantolonda buna uyum sağlıyor:47:
:47:

Evet evet ben de, bi pantolon aldım 40 beden, kilo alırım diye. Sonra kiloyu popoma ya da bacaklarıma almadım, pantolon çuval gibi oluyor .Ama bilemezdim tabii nereme kilo alacagımı. 38 bedeni de fazla güzel duruyordu :) Onu alsam daha iyiymiş.

sık sık ackmamayı özledm :41:
ha bir de çok ağırlaştm.artk oturu kalkarken,yataktan kalkarken çok zorlanıyorum.
ah şu kızı bi doğuraym da kuş gibi hafiflycem inş.:25:

ahhh ahhhh valla bende ne yalan söyliyim arkadaşlarla kocişimle dışarda kahve içmeyi sigara içmeyiiii.....
yatakta rahat uyumayı habire çişimin gelmemesini..
eski halimi giyemediğim kıyafetlerimi eski halime nasıl dönücem die düşünüp düşünüp durmak beni delirtio yaa

akşam eve gelirken arabada koşuyorduk eşimle.
varya şu an nerde olmak isterm dedim.
önce güzel bi yemek yerdik.
ardından çerezler biralar....
tatlı bişiler ve votka enerji.
gecemizin de odamızdaki patlamayla son bulmasını falan :9:

o da diyo ki iskender yer misin :9:
ben diyorum ankara sen diyosun biiipppp :9:
şaka maka evlenince çok dışarı çktık zaten 15 kilo almıştm 3 ayda böyle yiyip içerek :17:
olsun yinede özledm kafamın güzel olmasını :1:

Son düzenleme:
eşimi özledim :17::17::17:
yüz üstü yatmayı
pantolonlarımı tişörtlerimi aynanın karsısına geçip giydigim kıyafetin cok dar oldugunu ve kendimi portakal gibi görmek yerine eskisi gibi zayıf görmeyi
eşimle güreş tutmayı oglumla yere yatıp gıdıklamayı ve yuvarlanmayı
istedigim heryere gidebilmeyi
tansiyonm düşecek korkusuyla tek basıma evden dısarı cıkamıyorum serbestce evden cıkmayı
sık sık tuvalete girmemeyi özledimmmmmmmmm ben yha
ha bide eşim garibim dısarı cıktıgımzda gitcegimz yere hangi yol daha kestirme hangi caddeden daha yakın düşüncesi olmadan gezmelerimizi 5dk bi durup dinlenmek zorunda kalmadan gitcegimz yere carcabuk gitmeyi özledim

Son düzenleme:
Back
X